Visman jälleenmyyjäpartnerit tukenasi

Löydä partneri

Visman jälleenmyyjäpartnerit tukenasi

Löydä partneri

Mikä on Visman partneriverkoston tehtävä?

Jälleenmyyjäpartnerimme auttavat suomalaisia yrityksiä menestymään ja kehittämään liiketoimintaansa. Lisäksi he auttavat asiakkaita tunnistamaan tarvetta vastaavan ratkaisun ja tarjoavat käyttöönotto-, tuki- ja ylläpitopalveluja.

Hyödyt

Osaavat jälleenmyyjäpartnerimme auttavat yritystäsi ottamaan Visma.net ERP -ohjelmiston käyttöön menestyksekkäästi. Kun apunasi ovat osaavat asiantuntijat, sinä voit keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen.

Asiantuntijuus

Osaavat partnerimme tuntevat eri toimialojen lainalaisuudet ja integraatiot.

Monipuolista palvelua

Partnerimme auttavat yritystäsi Visma.net-ohjelmiston käyttöönotossa, tuessa ja ylläpidossa.

Koulutukset ja tuki

Jälleenmyyjäpartnereillamme on ajantasainen osaaminen ja tieto Visma.net-ohjelmiston uusista toiminnallisuuksista.

Luotettava neuvonantaja

Hyvämaineiset partnerimme auttavat yrityksesi nopeasti liikkeelle Visma.net ERP -ohjelmiston kanssa.

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.