Saumaton prosessi myynnistä toimituksiin

Visma.net-integraatiopartneri WebCRM

webCRM ohjelmisto on tanskalaisen webCRM A/S yhtiön kehittämä CRM ratkaisu. webCRM on kokeneiden myyjien suunnittelema. Kaikki toiminnot ovat mukautettavissa myyntitiimin arkeen. Voit siis mukauttaa järjestelmää poistamalla tarpeettomia kenttiä ja toimintoja. Joustava rakenne on yksi monista hyvistä syistä valita webCRM.

webCRM Finland on toiminut Suomessa jo yli kymmenen vuotta ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

webCRM A/S on toteuttanut lukuisia integrointiratkaisuja erilaisten järjestelmien ja webCRM järjestelmän välillä ja on Visma.net ISV kumppani. Visma.net järjestelmän integraatio webCRM järjestelmän välillä toteuttaa saumattoman prosessin myynnistä toimituksiin. Kahden aidosti pilvipohjaisen järjestelmän liitäntä alentaa asiakkaan kustannuksia ja tieto kulkee järjestelmien välillä sujuvasti ja kaksisuuntaisesti. Pysyt aina ajan tasalla.

Kysy integraation saatavuudesta.

Juhani Lamminmäki

jl@webcrm.com

040 777 2361

 
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.