Huomautus- ja perintäpalvelut

Visma.net ERP:iin saatavilla olevassa perintäpalvelussa kaikki myyntilaskut siirtyvät huomautus- ja perintäpalveluun automaattisesti Visma.net AutoInvoicen kautta. Palvelu vastaa huomautusten lähettämisestä ja perintätoimenpiteiden toteuttamisesta sopimuksen mukaan.

Perintäpalvelun tuottaa Visma Financial Solutions, joka auttaa asiakasyrityksiä perinnän kaikissa vaiheissa. Perintäpalvelu pohjautuu edistykselliseen tekniikkaan sekä Visma Financial Solutionsin omien perintä- ja lakiasiantuntijoiden ammattitaitoon.

Lisätietoja ja yhteydenotot

 

Visma Financial Solutions Oy

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management- ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal -lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa.