Visma.net-integraatiopartneri OWS Finland

OWS Finland Oy tarjoaa sanomanvälityspalveluja, joilla siirtyminen sähköiseen sanomanvälitykseen on vaivatonta ja helppoa. 

Miksi EDI?

EDI-sanomanvälityksellä yrityksesi saa kilpailuetua, kun tilaus-toimitusketjussa tilaukset, tilausvahvistukset ja laskut kulkevat tilaajan ja toimittajan välillä sähköisessä muodossa. Turha manuaalinen työ jää pois, säästyy aikaa ja varmasti myös hermoja.

Huolehdimme sähköisen sanomaliikenteen toimivuudesta ja valvonnasta yrityksesi ja asiakkaittesi välillä. Kauttamme sähköinen asiointi hoituu automaattisesti sähköisiä kanavia pitkin. Palvelumme skaalautuu loistavasti eri toimialoilla vaikuttavien yritysten tarpeisiin.

Teemme yhteistyötä järjestelmätoimittajien kanssa ja Visma.net on yksi näistä.

Asiakkaitamme ovat keskusliikkeiden toimittajat, teknisen kaupan yritykset, valmistava teollisuus, ammattikeittiöt sekä maahantuojat. Asiakkaamme ovat luokitelleet asiakaspalvelumme erinomaiseksi.

Huolella mietityt palvelumme on vaivaton ottaa käyttöön. Kun huolehdimme sanomaliikenteestä, voit itse keskittyä liiketoimintaan. Käytössäsi on asiantuntijatiimi, joka tarjoaa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua.

Lue lisää OWS Finlandin kotisivuilta.

 

Yhteystiedot:

Maiju Tuomaala
Myyntipäällikkö
maiju.tuomaala@ows.fi
gsm +358 40 842 0498  
vaihde +358 201 210 200