Ongoing WMS on standardoitu varastonhallinta-
järjestelmä 

Visma.net-integraatiopartneri Ongoing Warehouse

Ongoing WMS on pilvipohjainen, standardoitu varastonhallintajärjestelmä varastointialalle. Järjestelmä on helposti mukautettavissa mihin tahansa tavaravirtoihin tukemaan ja optimoimaan varaston toimintaa.

Ongoing WMS on kehitetty läheisessä yhteistyössä kolmannen osapuolen logistiikkayritysten kanssa, ja sitä käyttävät logistiikkayritykset kuten Boomerang, Kaukokiito ja Rahtikeskus Oy. Järjestelmä sopii kolmannen osapuolen logistiikkayrityksille, jotka tarvitsevat asiantuntevaa, verkkopohjaista, joustavaa ja avointa varastonhallintajärjestelmää, joka tukee heidän prosessejaan. Siinä on kaikki toiminnot, joita ammattimaiselta varastonhallintajärjestelmältä voidaan odottaa, ja järjestelmää kehitetään jatkuvasti jotta se pysyy alansa huipulla.

Ongoing WMS toimii SaaS (Software as a service) -palveluna ja sen hinnoittelu perustuu käyttäjämäärään. Näin se soveltuu sekä pienille yrityksille että laajamittaisille logistiikkapalvelujen tarjoajille.

Lue lisää Ongoing Warehousen -kotisivuilta.

 

Contact details:

+46 31-709 30 70

contact@ongoingwarehouse.com

 
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.