Loocos.net kertoo Visma.net
ISV-partneruudesta

Mitä yrityksenne tekee?

Loocos Net Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen, itsenäinen ja riippumaton ohjelmisto- ja palvelutalo. Yritys ei ole sidottu palvelu- tai laitetoimittajiin vaan pystyy rakentamaan toimintavarmoja verkkokaupparatkaisuja alustasta tai toimittajasta riippumatta. Loocos Net Oy:n liiketoiminta jakaantuu seuraaviin osa-alueisiin:

• Verkkokauppojen suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitopalvelut sekä vaativat integroinnit taloushallinnon järjestelmiin ja toiminnanohjausjärjestelmiin

• Verkkosivujen suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitopalvelut

• Internet-osoitteiden ylläpitopalvelut sekä sähköpostipalvelut

• IT-järjestelmien ja -verkkojen ylläpitopalvelut

 

Millaista partneruus on Visma.netin kanssa on ollut? 

Kuten aina, on sitten kyseessä suuri tai pienempi yritys, on toiminta kiinni oikeista henkilöistä, näin myös Visma yhteistyön kohdalla. Yhteisen tahdon avulla ja hyvän yhteyden ansiosta, pystyttiin toimintaa rakentamaan aina pilottiprojektin läpiviennistä kaupalliseen toteutukseen.

 

Mikä mielestäsi Visma.netissä on hyvää? 

Sovelluksen nykyaikainen ASP-malli, jonka avulla asiakkaat saavat käyttöönsä kaikki ohjelmiston hyödyt ajasta tai paikasta riippumatta. Ohjelmiston suunnittelussa on vahvasti samaa filosofiaa taustalla kuin Loocoksen verkkokaupparatkaisuissa.

 

Millaista palvelua tarjoatte Visma.netin ohessa? 

Visma.net mahdollistaa yrityksen toiminnan nykyaikaisessa toimintaympäristössä luotettavasti. Loocos Net mahdollistaa saman yrityksen asiakasrajapinnassa, antaen niiden käyttöön pitkän kokemuksensa verkkokaupasta sekä vaativien taloushallinto-ohjelmien liittämisestä saumattomasti osaksi prosessia. Yrityksen menestys on mahdollista vain kun toimintojen osat istuvat hyvin yhteen ja tukevat yrityksen tavoitteita.

Tutustu Visma.net integraatiopartnereihin

Miten pääset Visma.net integraatiopartneriksi?

Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja kerro avoimessa viestikentässä, että olet kiinnostunut keskustelemaan Visma.net ISV-kumppanuudesta. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten ja kerromme ISV-mallistamme.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi