Loocos Net integroi verkkokaupat 
taloushallintoon

Visma.net-integraatiopartneri Loocos Net

Loocos Net Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen, itsenäinen ja riippumaton ohjelmisto- ja palvelutalo jonka vahvuutena ovat taloushallintoon integroidut verkkokaupat.

Visma.net -ohjelmisto mahdollistaa yrityksen liiketoiminnan nykyaikaisessa toimintaympäristössä luotettavasti. Loocos Net mahdollistaa saman yrityksen asiakasrajapinnassa, antaen yhteistyökumppanien käyttöön pitkän kokemuksensa verkkokaupasta sekä vaativien taloushallinto-ohjelmien liittämisestä saumattomasti osaksi prosessia.

Yrityksen menestys on mahdollista vain kun toimintojen osat istuvat saumattomasti yhteen ja tukevat yrityksen tavoitteita.

 

Yhteyshenkilö / myynti

Mikko Patronen

mikko.patronen@loocos.net

+358 44 977 3975  tai +358 40 5614050

www.loocos.net

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.