App4Sales, myyntisovellus edustajillesi 

Haluatko optimoida tilausprosessiasi? Aloita App4Sales-sovelluksen käyttäminen! Tarjoa edustajillesi mahdollisuus myydä tuotteita helposti iPadin tai Android-laitteen kautta. Säästä aikaa ja kasvata myyntiä ja tuottoja App4Salesin avulla!

Yli 1 000 myyntiedustajaa käyttää App4Sales-sovellusta päivittäin ympäri maailmaa. Myyntisovellus integroituu Visma.net-hallintoosi. Tämän ansiosta edustajillasi on pääsy ajantasaisiin artikkeleihin ja asiakastietoihin milloin tahansa. Lisäksi App4Salesiin asiakkaiden toimitiloista tai messuilta syötetyt tilaukset voidaan lähettää välittömästi ERP-järjestelmääsi. Koska App4Salesia käytetään sähköisenä tilausluettelona, siihen voidaan lisätä tuotekuvia, varastotietoja ja muita tuotetietoja. Kaikki myyntisovelluksen toiminnallisuudet edistävät tilausprosessin kehittämistä sekä myyntien lisäämistä. App4Salesin ansiosta edustajasi eivät enää tarvitse paperista tilausluetteloa. Lisäksi sovellusta voidaan käyttää verkossa tai offline-tilassa sekä yli 10 eri kielellä.

Haluaisitko mieluummin myyntityökalun, jonka kautta asiakkaat voisivat tilata itse? Tutustu B2B-myyntialustaamme, Portal4Sales. Myyntialusta on helppo asentaa ja myös sen voi yhdistää Visma.net-hallintoosi.

Haluatko tietää lisää tuotteistamme? Ota meihin yhteyttä tai vieraile sivustollamme: https://www.app4sales.net/

 

Yhteystiedot:

Email: info@optimizersab.se

Puh: +46 101 388 615