Löydä Visma.net integraatiokumppani

Alta löydät olemassa olevia Visma.net integraatioita ja voit tutustua tekijöihin niiden takana. Mikäli listalta ei löydy tarvitsemaasi integraatiota, auttavat kumppanimme sellaisen rakentamisessa.

Loocos Net Oy on kotimainen ohjelmisto- ja palvelutalo jonka vahvuutena ovat taloushallintoon integroidut verkkokaupat.

Lue lisää

Ongoing WMS on pilvipohjainen, standardoitu varastonhallintajärjestelmä varastointialalle.

Lue lisää

OWS Finland Oy tarjoaa sanomanvälityspalveluja, joilla siirtyminen sähköiseen sanomanvälitykseen on vaivatonta ja helppoa.

Lue lisää

Visma.net integraatiot kaikkiin ohjelmistoihin. Visma.net voidaan esim. kytkeä hakemaan tietoa verkkokaupasta ja kassajärjestelmästä tai vastaanottamaan tilaukset automaattisesti.

Lue lisää

Accunan avulla voit jättää raportoinnin ja suunnittelun toistoa vaativat tehtävät automatiikan hoidettavaksi. Näin voit keskittyä itse tulosten tarkasteluun ja analysointiin.

Lue lisää

Visma.net ja webCRM -järjestelmien välinen integraatio toteuttaa saumattoman prosessin myynnistä toimituksiin. Joustava rakenne on yksi monista hyvistä syistä valita webCRM.
Ohjelmistointegraatiot helposti ja nopeasti Visma.net toiminnanohjausohjelmistoosi. 

Lue lisää

Visma Financial Solutionsin edistykselliset huomautus- ja perintäpalvelut ovat integroitavissa Visma.net ERP:iin.  

Lue lisää

Unifaunin toimitustenhallinnan avulla voit tehdä kuljetustilauksia kaikille käyttämillesi kuljetusliikkeille. 

Lue lisää

Myyntisovellus iPad ja Android -mobiililaitteille. Näe tuotekatalogit digitaalisesti, rekisteröi uusia asiakkaita ja lisää tuotteita tilaukseen. Myyntisovellukseen syötetyt tilaukset voidaan lähettää välittömästi ERP-ohjelmistoon.

Lue lisää


Urakkaprojektien hallinta ja reaaliaikainen seuranta koko projektin elinkaaren ajan. Kaikki projektin myyntivaiheesta kirjanpitoon saakka hoituu samassa järjestelmäkokonaisuudessa. 

Lue lisää

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. +358 10 7562 988 (8,4snt/min + pvm)

Ohjelmiston käyttöön liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä sovellustukeen.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi