Visma.net Expense tuo kustannussäästöjä

Visma.net Expense tuo kustannussäästöjä

Finnpark on pysäköintipalvelun rakentaja, joka on ylläpitänyt ja rakentanut pysäköintiä yli neljäkymmentä vuotta. Konserni on pysäköintiteknologian kehityksen kärkinimiä Suomessa ja Euroopassa.

Visma.net Expensen automatisoidut toiminnot helpottavat arkea, tuovat kustannussäästöjä tehokkuudellaan ja sen käyttöönotto ja käyttö on helppoa.

- Aikaisemmin käytimme matkalaskujen kirjaamiseen järjestelmää, joka ei ollut siihen käyttötarkoitukseen suunniteltu. Sitä ennen teimme matkalaskut paperilla. Visma.net Expensessä on sujuvat prosessit ja sen käyttö on miellyttävää – myös visuaalisesti, kertoo Finnpark Oy:n talouspäällikkö Johanna Saarinen.

- Matka- ja kululaskujen kirjaaminen on helppoa, laskut lähtevät automaattisesti eteenpäin hyväksyttäväksi ja hyväksyjät saavat automaatti-ilmoitukset uusista tarkastettavista laskuista, Saarinen jatkaa.

Liitteiden skannaus on vaivatonta Visma Attach -mobiiliskannauksen avulla. Käyttäjä pystyy siirtämään vaikka kännykällä ottamansa kuvan suoraan järjestelmään, jossa se on heti käytettävissä kululaskun kirjaamiseen.

- Visma.net Expense -ohjelman käyttöönotto meidän yritykselle kesti vain muutaman tunnin. Siinä ajassa oli perehdytetty niin pääkäyttäjä kuin kaikki muutkin käyttäjät. Ohjelman käyttöliittymä on niin selkeä ja yksinkertainen, että ei siinä montaa kertaa tarvitse ihmetellä, miten matka- tai kululasku sinne kirjataan, toteaa Saarinen.

- Kerran vuodessa osallistumme pääkäyttäjäkoulutukseen pysyäksemme ajan tasalla ohjelman kehityksen ja lakisääteisten muutosten suhteen, jatkaa Saarinen.

Matkalaskuja Finnpark Oy:llä käsitellään paljon, joten ohjelman sujuva käyttö reaaliaikaisesti, paikasta ja ajasta riippumatta, on ehdoton edellytys. Myös järjestelmän pitkäikäisyydellä on väliä.

- Visma.net Expense on toimiva, helppokäyttöinen ja pitkäikäinen järjestelmä. Se on moderni järjestelmä, enkä usko sen vanhenevan vuosiin, korostaa Saarinen.

 

Miten Visma.net Expense valittiin?

- Visman Partneri, Tamico Oy, on meidän pitkäaikainen luotettu yhteistyökumppanimme. Tamicon tietotekninen osaaminen ja asiakaslähtöiset asiantuntijat tuntevat meidät hyvin ja he ymmärsivät tarjota meille sopivan työkalun tarpeisiimme, kiteyttää Saarinen.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto perintä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.