Joustavaa
palkanlaskentaa
Visma Payroll -ohjelmalla

Oy Finn-Tack Ltd on Skandinaavinen yksityisyritys, jonka Finn-Tack- ja Horze-tuotemerkit ovat tunnettuja hevosurheilun ystäville lähes ympäri maailmaa. Pääkirjanpitäjä Jari Reinikaisen johdolla lasketaan konsernin suomalaisten yritysten palkat lähes 50 henkilölle. Oy Finn-Tack Ltd:llä on lisäksi noin 10 eri osastoa.

 

Aikaisemmin palkat laskettiin Visma Econet –palkkaohjelmassa – nyt käytössä on Visma Payroll.

Visma Payrollin käyttöönotto sujui hyvin;

- Käyttöönottoperehdytys pidettiin kätevästi etäkoulutuksena. Lisäksi Visman asiantuntija teki mallin siitä, miten meidän organisaatiorakenne kannatti sovittaa järjestelmään. Palkkojen jakaminen osastoittain toimii nyt kyllä hyvin, pääkirjanpitäjä Jari Reinikainen toteaa.

- Tärkeää meille oli myös se, että kirjanpidon tositteet saatiin myös siirtymään oikealla tavalla nykyiseen Axapta -taloushallinnon järjestelmään.

 

Palkanlaskenta on nyt paljon joustavampaa

- Meillä on aika tavanomaista palkanlaskentaa, joten mitään sen ihmeempiä vaatimuksia uudelta palkanlaskentaohjelmalta ei edes ollut. Työn sujuvuuden parantuminen on kuitenkin yllättänyt, kun järjestelmä on niin joustava monissa eri käänteissä.

- Palkanlaskentaprosessi on myös yksinkertaistunut. Aikaisemmin tarvitsi muun muassa enemmän aputaulukoita, kun nyt tiedot voi laittaa suoraan Visma Payrolliin.

 

Luottamus ohjelmaan sujuvoittaa työtä

- Aikaisemmassa ohjelmassa en täysin voinut luottaa palkka-ajoihin ja päädyinkin silloin tekemään ne yksi henkilö kerrallaan. Nyt voin luottavaisesti ajaa kaikki palkat yhdellä kertaa.

 

Pilviohjelmisto säästää vaivaa

- Nyt uusien ohjelmistoversioiden yhteydessä voi aina luottaa, että päivitykset tulevat automaattisesti ja kerralla kuntoon. Enää ei tarvitse itse CD:n kanssa odottaa, että omat it-henkilöt tulisivat tekemään päivityksen.

 

Historiatiedot on tosi käytännöllinen asia

- Jos työntekijän palkka tai verokortti muuttuu, niin vanha tieto jää aina talteen historiatietoihin. Se on hirveän hyvä asia, kun usein joutuu jälkikäteen katsomaan asioita taaksepäin - esimerkiksi lomapalkkojen tai ansaittujen ja pidettyjen lomien osalta. Myös sairaslomien historiatiedot ovat todella hyödyllisiä.

 

Monipuoliset raportit

- Raportit ovat kaiken kaikkiaan hyviä, selkeitä ja monipuolisia, joten niistä näkee kyllä kaikki tarvittavat tiedot. Ainoastaan osastojen palkkojen kokonaissummat joudun laskemaan vielä erikseen Excelissä, joten täytyypä laittaa siitä kehitysehdotusta.

 

Vismalta saatu tuki ja asiakaspalvelu onkin aina ollut hyvää

- Olen sitten soittanut tai laittanut sähköpostia, niin aina on saanut apua ja vastaukset tulevat vielä aika nopeasti. Jos jokin asian on aluksi jäänyt kesken, niin siihen on myöhemmin Visman päästä aina palattu hoitamaan asia loppuun asti.

 

Visma Payrollissa on vielä paljon lisäpotentiaalia

- Käyttöönotosta on kulunut pian vuosi, mutta opin yhä koko ajan lisää uusia tapoja sujuvoittaa työtäni ja palkanlaskentaa.

 

Tutustu Visma Payrolliin

Asiakas: Finn-Tack Ltd

Tarve

  • Pilviohjelmisto palkanlaskentaan, josta kirjanpidon tositteet saadaan siirtymään oikealla tavalla taloushallintojärjestelmään

Visman ratkaisu

  • Visma Payroll - palkanlaskentaohjelmisto pilvipalveluna

Hyödyt

  • Työn sujuvuus joustavassa järjestelmässä
  • Luottamus ohjelmistoon nopeuttaa työtä
  • Automaattiset päivitykset vähentävät vaivaa
  • Hyödylliset historiatiedot säilyvät tallessa
  • Monipuoliset raportit antavat tarvittavat tiedot
  • Ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu

 

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. +358 10 7562 988 (8,4snt/min + pvm)

Ohjelmiston käyttöön liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä sovellustukeen.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi