Visma.net asiakkaat

Visma.net asiakkaat


Nespresso Professional

Nespresso Professional etsi dyynaamista ja muutoksiin mukautuvaa toiminnanohjausjärjestelmää, joka olisi integroitavissa Salesforceen ja muihin käytössä oleviin järjestelmiin.

Tuote: Visma.net ERP


Nespresso Professional (FI)

Nespresso Professional Finland tarvitsi Suomen palkkalainsäädäntöä tukevavan palkkaohjelmiston, joka oli mahdollista integroida osaksi kansainvälisesti käytettyä Visma.net ERP -pilvipalvelua.

Tuote: Visma Payroll

«Pyrimme vähentämään raportointiin ja hallintotehtäviin kuluvaa aikaa integroimalla kaikki pilvipohjaiset järjestelmämme. Olemme tyytyväisiä Visma.netin ja Salesforcen väliseen integraatioon.»

-Minttu Väisänen, toimitusjohtaja, Nespresso Business Solutions

Paperplast Oy

Paperplastin tarpeena oli löytää nykyaikainen ERP, joka toimisi pilvipalveluna ja olisi integroitavissa MyCashFlow’n verkkokauppa-alustaan. Lisäksi haluttiin helppokäyttöinen tuotannonohjaus, raaka-aine- ja tuotevarastoseuranta sekä kaikki nykyaikaiset maksuliikennetoiminnot.

Tuote: Visma.net ERP


Pirkanmaan musiikkiopisto

Pirkanmaan musiikkiopistolla käytössä ollut palkanlaskentaohjelma tuli tiensä päähän ja uusi ratkaisu oli saatava käyttöön nopeasti. Koska opetusalan palkanlaskentaperusteet voivat vaihdella hyvinkin paljon, vaadittiin ohjelmalta joustavuutta. 

Tuote: Visma Payroll

«Mielestäni Visma.net on huipputuote, joka on pk-yritysten saatavilla kohtuullisilla kustannuksilla. Vismalta sain myös kaikista kattavimman tietopaketin ja avun järjestelmän valintavaiheessa.»

-Henry Kouvonen, talousjohtaja, Paperplast

Viessmann Oy

Viessmann on ottanut Visma.net Expensen käyttöön eniten matkustaville myyjilleen. Käyttäjien palautteen perusteella pilvessä toimiva Expense on tuonut joustavuutta työntekoon. Kuittien kuvaaminen hoituu Visma Attach -mobiilisovelluksella.

Tuote: Visma.net Expense

Lue lisää >


Narvi Oy

Matkalaskuohjelmiston myötä kotimaan ja ulkomaan päivärahoja ei tarvitse itse tarkastaa, vaan ohjelmisto antaa päivärahan oikean euromäärän ja laskee nämä matkustusajan perusteella automaattisesti oikein.

Tuote: Visma.net Expense

Lue lisää >

«Payrollin myötä palkanlaskentaan käyttämäni aika on puolittunut ja työ tehostunut.»

-Sanna Löytönen, Finance Manager, Nespresso Professional Finland

Finnpark Oy

Visma.net Expensen automatisoidut toiminnot helpottavat Finnparkin arkea, tuovat kustannussäästöjä tehokkuudellaan ja sen käyttöönotto ja käyttö on helppoa.

Tuote: Visma.net Expense

Lue lisää >


Finn-Tack Oy

Visma Payroll on joustava ohjelma, joka paransi Finn-Tackin työn sujuvuutta ja yksinkertaisti palkanlaskentaprosessia.

Tuote: Visma Payroll

Lue lisää >

«Visma.net logistiikkapalvelu on yksinkertainen ja helppo käyttää. Lisäksi järjestyksessä olevat tilaukset, laskut ja varastonhallinta selkeyttävät jokapäiväistä työtä.»

-Karl Ivar Nordby, toimitusjohtaja, LG Interior

LG Interior

LG Interior maahantuo huonekaluja ja valaisimia Lähi-idästä Drammeniin. Yrityksen tarpeena oli löytää kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa yhdistyisivät taloushallinnon ja logistiikan toiminnot.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää >

Timik Medical

Kansainvälisen yrityksen on kyettävä hallitsemaan varastotarpeita ja tuotevirtoja tehokkaasti. Logistiikan siirtäminen pilveen on ollut oikea valinta.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää >

«Kun siirsimme logistiikkamme pilveen, sisäiset prosessimme tehostuivat. Meillä on nyt täydellinen kontrolli tuotteiden liikutteluun ja varastoihin.» 

-Jan Johannsen, talousjohtaja, Timik Medical