Tecwill Oy

Tecwill etsi kattavaa toiminnanohjausjärjestelmää, jossa on mukana projektilaskentatyökalu. Tavoitteena oli parempi näkyvyys projektien tietoihin ja kustannuksiin.

Tuote: Visma.net ERP + Projektilaskenta

Lue lisää

tecwill-koontisivu.png

hipsut.png

"Kokonaisuudessaan projektilaskenta antaa projekteista hyvän yleiskuvan ilman, että pitäisi tehdä lisäkirjauksia, tarkennuksia tai muita lisätoimenpiteitä. Se on tosi iso parannus aikaisempaan."

Sohvi Haavasoja, talousjohtaja
Tecwill Oy

Nespresso Professional

Nespresso Professional etsi dyynaamista ja muutoksiin mukautuvaa toiminnanohjausjärjestelmää, joka olisi integroitavissa Salesforceen ja muihin käytössä oleviin järjestelmiin.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää

Nespresso Professional (FI)

Nespresso Professional Finland tarvitsi Suomen palkkalainsäädäntöä tukevavan palkkaohjelmiston, joka oli mahdollista integroida osaksi kansainvälisesti käytettyä Visma.net ERP -pilvipalvelua.

Tuote: Visma Payroll

Lue lisää

hipsut.png

"Pyrimme vähentämään raportointiin ja hallintotehtäviin kuluvaa aikaa integroimalla kaikki pilvipohjaiset järjestelmämme. Olemme tyytyväisiä Visma.netin ja Salesforcen väliseen integraatioon."

Minttu Väisänen, toimitusjohtaja
Nespresso Business Solutions

Paperplast Oy

Paperplastin tarpeena oli löytää nykyaikainen ERP, joka toimisi pilvipalveluna ja olisi integroitavissa MyCashFlow’n verkkokauppa-alustaan. Lisäksi haluttiin helppokäyttöinen tuotannonohjaus, raaka-aine- ja tuotevarastoseuranta sekä kaikki nykyaikaiset maksuliikennetoiminnot.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää

Pirkanmaan musiikkiopisto

Pirkanmaan musiikkiopistolla käytössä ollut palkanlaskentaohjelma tuli tiensä päähän ja uusi ratkaisu oli saatava käyttöön nopeasti. Koska opetusalan palkanlaskentaperusteet voivat vaihdella hyvinkin paljon, vaadittiin ohjelmalta joustavuutta.

Tuote: Visma Payroll

Lue lisää

hipsut.png

"Mielestäni Visma.net on huipputuote, joka on pk-yritysten saatavilla kohtuullisilla kustannuksilla. Vismalta sain myös kaikista kattavimman tietopaketin ja avun järjestelmän valintavaiheessa."

Henry Kouvonen, talousjohtaja
Paperplast

Hydro

Hydro halusi toiminnanohjausjärjestelmän, joka olisi pilvipalvelu ja skaalautuisi yrityksen tarpeiden mukaan. Valinta osui Visma.net ERP:iin.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää

Metritiski Oy

Rakennusliike Metritiskillä urakointijärjestelmien kokonaisuus päivitettiin Urakointi+-ratkaisuun, jossa toiminnanohjausjärjestelmänä on Visma.net ERP. Lisäksi käyttöön otettiin Visma Payroll -palkanlaskentaohjelma.

Tuote: Visma.net ERP, Visma Payroll

Lue lisää

hipsut.png

"Visma.net ERP tehostaa liiketoimintamme prosesseja. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja siinä integraatiot onnistuvat monipuolisesti."

Susanna Mäntyranta, toimitusjohtaja
Sacrum Oy

Sacrum Oy

Sacrum Oy etsi helppokäyttöistä toiminnanohjausjärjestelmää, joka toimisi pilvessä ja olisi helposti integroitavissa verkkokauppaan, kassajärjestelmään sekä logistiikkakumppaneiden kuljetusjärjestelmiin.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää

KT Interior

KT Interiorilla taloushallinnon ulkoistaminen sai alkusysäyksen, kun vanha toiminnanohjaus-järjestelmä päivitettiin uuteen, Visma.net ERP -järjestelmään. Samassa yhteydessä vaihtui myös tilitoimistokumppani.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää

hipsut.png

"Payrollin myötä palkanlaskentaan käyttämäni aika on puolittunut ja työ tehostunut."

Sanna Löytönen, Finance Manager
Nespresso Professional Finland

Viessmann Oy

Viessmann on ottanut Visma.net Expensen käyttöön eniten matkustaville myyjilleen. Käyttäjien palautteen perusteella pilvessä toimiva Expense on tuonut joustavuutta työntekoon. Kuittien kuvaaminen hoituu Visma Attach -mobiilisovelluksella.

Tuote: Visma.net Expense

Lue lisää

Narvi Oy

Matkalaskuohjelmiston myötä kotimaan ja ulkomaan päivärahoja ei tarvitse itse tarkastaa, vaan ohjelmisto antaa päivärahan oikean euromäärän ja laskee nämä matkustusajan perusteella automaattisesti oikein.

Tuote: Visma.net Expense

Lue lisää

hipsut.png

"Visma.net logistiikkapalvelu on yksinkertainen ja helppo käyttää. Lisäksi järjestyksessä olevat tilaukset, laskut ja varastonhallinta selkeyttävät jokapäiväistä työtä."

Karl Ivar Nordby, toimitusjohtaja
LG Interior

Finnpark Oy

Visma.net Expensen automatisoidut toiminnot helpottavat Finnparkin arkea, tuovat kustannussäästöjä tehokkuudellaan ja sen käyttöönotto ja käyttö on helppoa.

Tuote: Visma.net Expense

Lue lisää

Finn-Tack Oy

Visma Payroll on joustava ohjelma, joka paransi Finn-Tackin työn sujuvuutta ja yksinkertaisti palkanlaskentaprosessia.

Tuote: Visma Payroll

Lue lisää

hipsut.png

"Kun siirsimme logistiikkamme pilveen, sisäiset prosessimme tehostuivat. Meillä on nyt täydellinen kontrolli tuotteiden liikutteluun ja varastoihin."

Jan Johannsen, talousjohtaja
Timik Medical

LG Interior

LG Interior maahantuo huonekaluja ja valaisimia Lähi-idästä Drammeniin. Yrityksen tarpeena oli löytää kokonaisvaltainen ratkaisu, jossa yhdistyisivät taloushallinnon ja logistiikan toiminnot.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää

Timik Medical

Kansainvälisen yrityksen on kyettävä hallitsemaan varastotarpeita ja tuotevirtoja tehokkaasti. Logistiikan siirtäminen pilveen on ollut oikea valinta.

Tuote: Visma.net ERP

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. +358 10 7562 988 (8,4snt/min + pvm)

Ohjelmiston käyttöön liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä sovellustukeen.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi