Sopimuslaskutus

Tervetuloa Visma.net asiakaspalveluun

Mitä on sopimuslaskutus?

Sopimuslaskutus on yleistynyt viimeisen vuosikymmenen aikana merkittävästi. Sen sijaan, että yritykset myisivät palveluja ja tuotteita kertakorvauksella, on siirrytty jatkuvan laskutuksen malliin. Tällöin asiakas maksaa palvelusta tai tuotteesta esimerkiksi käyttöasteen, käyttäjien lukumäärän tai käytössä olevien ominaisuuksien perusteella. Laskutus voi pyöriä kuukausi-, kvartaali- tai vuosipohjaisesti. Asiakkaalle malli tarjoaa joustoa, eikä suuria alkuinvestointia tarvita.

Community, tuki verkossa

Asiakkaanamme olet oikeutettu hyödyntämään itsepalvelumateriaalejamme. Communityn asiakassivusto, keskustelufoorumit, ohjelmiston käytettävyyden seurantasivu, sekä lista usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen ovat kaikki vapaasti käytettävissäsi.

Siirry Visma.net Communityyn

Tukipaneeli

Visma.net-ohjelmistosta löydät Tukipaneelin. Sen alta löytyvät mm. ohjelmiston ohjeet ja itsepalvelumateriaaleja, kuten usein kysytyt kysymykset vastauksineen, sekä video-opastuksia ohjelmiston käytöstä, ja paljon muuta.

Kirjaudu Visma.netiin

Palveluehdot

Tutustu tarkemmin Visma.net -pilviohjelmiston palveluehtoihin.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.