Asiakaspalvelu

Tervetuloa Visma.net asiakaspalveluun

Olemme täällä sinua varten.

Visma.net-lisenssien mukana organisaatiosi saa käyttöönsä Visma.net-tukipalvelun sekä pääsyn itsepalveluresursseihin. Meille on tärkeää, että Visma.net ERP-järjestelmän käyttö on organisaatiollesi mutkatonta. Pyrimme vastaamaan jokaiseen kysymykseen ja haasteeseen mahdollisimman nopeasti.

Community, tuki verkossa

Asiakkaanamme olet oikeutettu hyödyntämään itsepalvelumateriaalejamme. Communityn asiakassivusto, keskustelufoorumit, ohjelmiston käytettävyyden seurantasivu, sekä lista usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen ovat kaikki vapaasti käytettävissäsi.

Siirry Visma.net Communityyn

Tukipaneeli

Visma.net-ohjelmistosta löydät Tukipaneelin. Sen alta löytyvät mm. ohjelmiston ohjeet ja itsepalvelumateriaaleja, kuten usein kysytyt kysymykset vastauksineen, sekä video-opastuksia ohjelmiston käytöstä, ja paljon muuta.

Kirjaudu Visma.netiin

Palveluehdot

Tutustu tarkemmin Visma.net -pilviohjelmiston palveluehtoihin.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.