Hallitse liiketoimintasi ydin prosesseja Visma.net ERP:illä

Visma.net ERP on pilveen kehitetty moderni toiminnanohjausohjelmisto, jonka päämoduulit ovat taloushallinto ja logistiikka. Voit valita, mitä toimintoja tarvitset tässä hetkessä ja laajentaa ohjelmistoa myöhemmin.

Voimmeko auttaa?

Vapauta työaikaa

Anna ohjelmiston hoitaa puolestasi jokapäiväiset toiminnot, joiden suorittaminen ei vaadi erityistä huomiota. Säästät aikaa, kun voit keskittyä vain poikkeamien hallintaan, tietojen manuaalisen syöttämisen ja käsittelyn sijasta.

Vähennä kuluja

Pilviohjelmiston käyttö vähentää IT:n ja liiketoiminnan kuluja, koska voit luopua omien palvelimien, ohjelmistojen sekä lisenssien hankinnasta ja ylläpidosta. Kuukausihinnoittelu tekee yrityksesi IT-kuluista helposti ennustettavat.

Työskentele joustavasti

Visma.net ERP on pilvipalvelu, joten voit työskennellä selaimella missä vain ja milloin vain. Lisäksi voit käsitellä matka- ja kululaskut, hyväksyä ostolaskut ja tarkastella palkkaerittelyjä mobiilisovelluksilla. Kaikki tieto on käytettävissäsi reaaliajassa.

Skaalautuva kokonaisuus

Laajenna tai supista ohjelmiston käyttäjämäärää tai toimintoja yrityksesi tilanteen mukaan. Maksat vain käytettävästä kokonaisuudesta. Ohjelmisto kasvaa yrityksesi mukana eikä sinun tarvitse vaihtaa ohjelmistoa yrityksesi kasvaessa.

 

Tietoturva ja yksityisyys

Korkeatasoinen tietoturva suojaa liiketoimintasi kriittisiä tietoja jatkuvasti muuttuvia tieto-turvauhkia vastaan. Yksityisyydensuojakäytännöt ja -ohjeet perustuvat EU-direktiiviin 95/46/EU ja voimassa olevaan yksityisyydensuoja-lainsäädäntöön.

Integroitavuus

Voit laajentaa ohjelmistosi toiminnallisuutta integroimalla ulkopuolisia ohjelmistoja esimerkiksi taloushallinnon tai logistiikan prosesseihin. Voimme ehdottaa kokeneita kumppaneita erilaisiin tarpeisiin.

Työn Uusi Suunta -päättäjäseminaari 5.11.2019

Pyrimme vähentämään raportointiin ja hallintotehtäviin kuluvaa aikaa integroimalla kaikki pilvipohjaiset järjestelmämme. Olemme tyytyväisiä Visma.netin ja Salesforcen väliseen integraatioon. Lue koko referenssi >>

 

Kenelle Visma.net ERP soveltuu?

Tukku- ja erikoistavara-
kaupoille

Keskittämällä logistiikka ja taloushallinto yhteen järjestelmään, saadaan näkyvyys samanaikaisesti yrityksen taloudelliseen tilaan ja myynti-, osto- ja varastoprosesseihin. Seuraa tehokkaasti asiakas- ja tuotekohtaista myyntiä sekä kannattavuutta.

 

Pohjoismaisille
yrityksille 

Visma.net ERP täyttää viranomais-, pankkiliikenne- ja verkkolaskustandardit Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa. Pääset yhdellä sisäänkirjautumisella nopeasti käsiksi kaikkien yritysten tietoihin.

Yrityksille toimiala-riippumattomasti

Visma.net ERP soveltuu monenlaisille yrityksille eri toimialoilla. Ratkaisun ytimessä oleva taloushallinto vie yrityksen tehokkuuden uudelle tasolle. Avoimien rajapintojen ansiosta ratkaisu taipuu erilaisiin käyttöympäristöihin.

Mielestäni Visma.net on huipputuote, joka on pk-yritysten saatavilla kohtuullisilla kustannuksilla. Vismalta sain myös kaikista kattavimman tietopaketin ja avun järjestelmän valintavaiheessa. Lue koko referenssi >>

 

Miten ostat Visma.netin?

Yhteydenotto

Ensimmäinen askel, on ottaa meihin yhteyttä chatin, yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin myynti(at)software.fi kautta. Tämän jälkeen myyjämme käy henkilökohtaisesti läpi kanssasi juuri sinun yrityksesi tarpeen ja kertoo tarkemmin Visma.net ERP-ohjelmistosta.

 

Nykytilanne ja tarve

Meille on tärkeää ymmärtää oletko vaihtamassa nykyistä järjestelmääsi uudempaan, etsitkö ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää tai kenties vain jotain yksittäistä toiminnallisuutta. Varmistamme, että löydät Visman tarjoamasta sellaisen ratkaisun, joka soveltuu parhaiten sinun tarpeeseesi.

 

Ota yhteyttä Visma.net myyntiin

Ohjelmistointegraatiot

Huomioimme muun muassa yhteistyökumppaneiden ja muiden, jo käytössä olevien, ohjelmistojen asettamat vaatimukset tai rajoitteet. Autamme sinua myös löytämään sopivan integraatiokumppanin, mikäli tarvitset järjestelmien integroimista.  

 

Visma.net ERP on aito pilvipalvelu

 

Maksuttomat ERP-oppaat 

Opas ja äänikirja: ERP-järjestelmän vaihtaminen

Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. Voit kuunnella tämän oppaan myös äänikirjana.

Lataa opas

Opas: Digitaalinen indeksi 2018

Visman Digitaalinen Indeksi mittaa suomalaisten pk-yritysten ja organisaatioiden liiketoiminta-
prosessien digitalisoinnin tilaa. Tulokset auttavat yritysjohtoa ymmärtämään, kuinka tehokkaasti yritykset hyödyntävät automaatiota seitsemän yleisimmän liiketoimintaprosessin osalta.

Lataa Opas

Opas: Pilvi vai On-Premise ERP?

Tässä oppaassa käydään läpi pilviohjelmiston ja omalle palvelimelle asennettavan järjestelmän eroja ja autetaan lukijaa ymmärtämään pilviohjelmiston tarjoamat mahdollisuudet oman yrityksen osalta.

Lataa opas

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. 010 75 62 990

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi