Hallitse liiketoimintasi ydinprosesseja Visma.net ERP:illä

Visma.net ERP on pilveen kehitetty moderni toiminnanohjausjärjestelmä, jonka päämoduulit ovat taloushallinto, logistiikka, projektilaskenta ja työnohjaus. Valitse ja maksa vain toiminnoista, joita tarvitset tässä hetkessä. Laajenna ohjelmiston toimintoja myöhemmin tarpeidesi kasvaessa.

Kampanjaetu: Kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta

Tarjoamme 1.5.-30.9.2021 aikana uusille Visma.net ERP asiakkaille kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetonta käyttöä!

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisätietoa kampanjasta.

Kysy lisää kampanjaedusta »

Vapauta työaikaa

Anna ohjelmiston hoitaa puolestasi jokapäiväiset toiminnot, joiden suorittaminen ei vaadi erityistä huomiota. Säästät aikaa, kun voit keskittyä vain poikkeamien hallintaan, tietojen manuaalisen syöttämisen ja käsittelyn sijasta.

Vähennä kuluja

Pilviohjelmiston käyttö vähentää IT:n ja liiketoiminnan kuluja, koska voit luopua omien palvelimien, ohjelmistojen sekä lisenssien hankinnasta ja ylläpidosta. Kuukausihinnoittelu tekee yrityksesi IT-kuluista helposti ennustettavat.

Työskentele joustavasti

Visma.net ERP on pilvipalvelu, joten voit työskennellä selaimella missä vain ja milloin vain. Lisäksi voit käsitellä matka- ja kululaskut, hyväksyä ostolaskut ja tarkastella palkkaerittelyjä mobiilisovelluksilla. Kaikki tieto on käytettävissäsi reaaliajassa.

Skaalautuva kokonaisuus

Laajenna tai supista ohjelmiston käyttäjämäärää tai toimintoja yrityksesi tilanteen mukaan. Maksat vain käytettävästä kokonaisuudesta. Ohjelmisto kasvaa yrityksesi mukana eikä sinun tarvitse vaihtaa ohjelmistoa yrityksesi kasvaessa.

 

Tietoturva ja yksityisyys

Korkeatasoinen tietoturva suojaa liiketoimintasi kriittisiä tietoja jatkuvasti muuttuvia tietoturvauhkia vastaan. Yksityisyydensuojakäytännöt ja -ohjeet perustuvat EU-direktiiviin 95/46/EU ja voimassa olevaan yksityisyydensuoja-lainsäädäntöön.

Integroitavuus

Voit laajentaa ohjelmistosi toiminnallisuutta integroimalla ulkopuolisia ohjelmistoja esimerkiksi taloushallinnon tai logistiikan prosesseihin. Voimme ehdottaa kokeneita kumppaneita erilaisiin tarpeisiin.

  

Kenelle Visma.net ERP soveltuu?

Visma.net ERP soveltuu monenlaisille yrityksille eri toimialoilla. Ratkaisun ytimessä oleva taloushallinto vie yrityksen tehokkuuden uudelle tasolle. Avoimien rajapintojen ansiosta ratkaisu taipuu erilaisiin käyttöympäristöihin.

Tukku- ja erikoistavara-
kaupoille

Keskittämällä logistiikka ja taloushallinto yhteen järjestelmään, saadaan näkyvyys samanaikaisesti yrityksen taloudelliseen tilaan ja myynti-, osto- ja varastoprosesseihin. Seuraa tehokkaasti asiakas- ja tuotekohtaista myyntiä sekä kannattavuutta.

 

Pohjoismaisille
yrityksille 

Visma.net ERP täyttää viranomais-, pankkiliikenne- ja verkkolaskustandardit Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Hollannissa. Pääset yhdellä sisäänkirjautumisella nopeasti käsiksi kaikkien yritysten tietoihin.

Yrityksille, joilla on
keikkatyötä

Visma.net työnohjaus tukee ja tehostaa toimintaa yrityksissä, jotka tarjoavat asennus-, ylläpito- ja huoltopalveluita asiakkailleen. Töiden resursointi, seuranta ja laskutus hoituvat yhdellä järjestelmällä. Keikkatyöntekijöillä kulkee työlista mobiililaitteessa mukana.

Mielestäni Visma.net on huipputuote, joka on pk-yritysten saatavilla kohtuullisilla kustannuksilla. Vismalta sain myös kaikista kattavimman tietopaketin ja avun järjestelmän valintavaiheessa. Lue koko referenssi >>

 

Haluatko lisätietoa Visma.net toiminnanohjauksesta?

Ota meihin yhteyttä chatin, yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin myynti.software@visma.com kautta. Tämän jälkeen asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi yrityksenne tarpeen ja kertoo sinulle tarkemmin Visma.net ERP:istä. Asiantuntijamme käy kanssasi läpi myös tarvitsemanne integraatiot ja auttaa sinua tarvittaessa löytämään sopivan integraatiokumppanin.

 

Visma.net ERP on aito pilvipalvelu

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. +358 10 7562 988 (8,4snt/min + pvm)

Ohjelmiston käyttöön liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä sovellustukeen.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi