Visma.net Expensen asiakkaana saat erinomaiset tukipalvelut käyttöösi

Visma Softwaren sovellustuki on tukenasi veloituksetta Visma.net Expensen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Meille on tärkeää, että Visma.net Expensen käyttö on yrityksellesi mutkatonta. Pyrimme vastaamaan jokaiseen kysymykseen ja haasteeseen viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Kehitämme toimintaa jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti NPS-kyselyillä.

Tarjoamme sovellustukea asiakkaille monikanavaisesti hyödyntäen Visma Community -käyttäjäyhteisöä – unohtamatta perinteistä sähköposti- ja puhelintukea.

64_energy2.png

Vinkki: löydät Visma.net Expensen käyttöohjeet suoraan järjestelmästä, näkymän oikeasta yläkulmasta kysymysmerkkikuvakkeen takaa

spot_Orange_Communication.png

Visma Community -käyttäjäyhteisö

Tutki, jaa tietoa ja osallistu keskusteluun 24/7

Visma Community sisältää usein kysyttyjä kysymyksiä, käyttövinkkejä ja ajantasaisia tiedotteita. Käyttäjäyhteisö on avoin kaikille ja se on käytettävissä ympäri vuorokauden. Rekisteröityneet käyttäjät voivat luoda kysymyksiä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin. Sisäänkirjautuminen mahdollistaa sen, että voit tilata tiettyjen aihealueiden koosteet suoraan sähköpostiisi.

Siirry Communityyn »

Tutustu Communityn ohjeistukseen »

 

spot_Orange_Support.png

Puhelin- ja sähköpostituki

Kiireellisiin yhteydenottoihin ja vaikeasti selitettäviin asioihin.

Puhelintuki tarjoaa apua akuutteihin tukitarpeisiin. Halutessasi voit hyödyntää myös takaisinsoittopalveluamme, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti, kun asiantuntija vapautuu.

Sähköpostitse saapuviin tukipyyntöihin pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Sovellustuen yhteystiedot ja aukioloajat

Takaisinsoittopalvelu arkisin klo 8–16
+358 (0)2 4809 0437 (mpm./pvm.)
sovellustuki@visma.com


Lue ohjeet selkeän ja nopean tukipyynnön tekemiseen »

Sovellustuen poikkeusaukioloajat löytyvät 
Communityn Uutiset -osiosta »