Facebook-arvonnan säännöt 

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä
Visma Finland Holding Oy
Y-tunnus: 2074841-1
Osoite: Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua 28.10.- 23.11.2014 välisenä aikana täyttämällä arvontalomakkeen Visman Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/VismaFinland tai osoitteessa www.visma.fi/Visma-talo/kilpailu Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista. Osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä. 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

3. Arvonnan suorittamistapa ja ajankohta
Palkinnon arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa järjestäjän toimesta 24.11.2014 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka hän on ilmoittanut kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

Vastauksia, jotka saapuvat 23.11.2014 jälkeen, ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä tai puutteellisista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi Visma Finland Facebook-sivulla sekä Visman medioissa.

4. Palkinnot
Arvonnan järjestäjä arpoo kaikkien osallistuneiden kesken Royal Ravintoloiden illallislahjakortin (arvo 150,00 euroa). 

5. Palkintojen käyttämiseen liittyvät ehdot
Palkintona arvottava lahjakortti toimitetaan arvonnan jälkeen erikseen sovitusti voittajalle. Ravintolalahjakortin voimassaoloaika on 31.5.2015 saakka. Tarkemmat ohjeet toimitetaan voittajalle voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi eikä toiseksi palkinnoksi eikä luovuttaa eteenpäin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta 1.12.2014 mennessä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

6. Markkinointilupa
Kunkin kilpailuun osallistuneen antamaa sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan arvontaan ja voittajan tavoittamiseen. Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan. 

7. Arvonnan järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia arvonnan osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Visman arvonnan käyttöön etkä Facebookille.