Visma Services Oy

Auktorisoitu taloushallinnon sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluyritys.
 

Taloushallinnon palvelut asiantuntemuksella

 
Olemme yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja ota yhteyttä niin kerromme, miten tehostaisimme juuri teidän yrityksenne liiketoimintaa.
Taloushallinnon palvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki talouden prosessit. Ulkoistaminen käy helposti. Voit ulkoistaa osa-alueen tai koko prosessin kerrallaan. Palvelumme tehokkuus perustuu optimoituun työnjakoon yrityksenne, taloushallinnon asiantuntijoidemme sekä tietojärjestelmien välillä.
 

Lue lisää >>

Palkanlaskenta- ja HR-palvelut

Ulkoistettu palkanlaskenta tuo toimintavarmuutta. Palvelumme kulmakiviä ovat virheettömyys ja palkanmaksun oikea-aikaisuus. Tehostamme palkkahallinnon tiedonvaihtoa mahdollistamalla reaaliaikaisen yhteyden yrityksesi palkanlaskijaan ja pääsyn palkkahallinnon tietoihin.

Lue lisää >>

Konsultointi- ja controller-palvelut 

Kun tarvitsette taloushallinnon erityisosaamista tai resursseja haastavien tai työllistävien laskennan työvaiheiden hoitamiseen, ovat asiantuntijamme apunanne. Tunnistamme taloushallintonne kehityskohteet ja tuotamme oikeaa tietoa liiketoimintanne tueksi.
 

Lue lisää >>

Kansainväliset laskentapalvelut

Mikäli edustatte kansainvälistä yritystä, jolla on tytäryhtiö Suomessa tai yrityksellänne on toimintaa myös muissa Pohjoismaissa, olemme oikea kumppani yrityksellenne. Täytämme kansainvälisen laskennan raportointitarpeet ja saatte erityisosaamista laskenta- ja veroasioissa.

Visma Services palvelut ympäri Suomen

Pääkonttorin käyntiosoite: 
Elielinaukio 5 B, 00100 HELSINKI

Pääkonttorin postiosoite:
PL 1, 00047 VISMA

Puhelinnumero:
+358 10 756 40


 

Toimimme useilla eri paikkakunnilla, oheisten linkkien kautta pääset kunkin toimiston omille sivuille:

Ota yhteyttä Visma Servicesin asiantuntijoihimme!

Puhelimitse tavoitat meidät numerosta 010 756 40
sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@visma.com ja näppärimmin yhteydenotto sujuu oheisella lomakkeella.

Töihin meille?

Toiminnan kasvaessa haemme jatkuvasti uusia osaajia. Kaikki tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat ja harjoittelupaikat löytyvät Ura Vismalla osiosta. Samasta paikasta voit myös lähettämää avoimen hakemuksen. Ura Vismalla osioon ›

Lähetä yhteydenottopyyntö 


Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Nimesi:*
Yrityksesi nimi:
Puhelinnumero:*
Sähköpostiosoite:*
Missä asiassa voisimme auttaa?