Yrityksen kasvu ja liiketoiminnan laajeneminen vaatii toiminnanohjausjärjestelmältä yhä enemmän valmiuksia. Tähän samaan toteamukseen päätyi Meconetin väki vuoden 2007 keväällä, kun uutta järjestelmää päätettiin ryhtyä etsimään.

Kaikki yrityksen toiminnot hoidetaan L7 ratkaisulla

Meconet Oy:llä ja Vismalla on takanaan jo kymmenen vuotta kestänyt kumppanuus. Lähdettäessä etsimään uutta toiminnanohjausjärjestelmää, Meconetissa otettiin vertailuun neljä eri järjestelmäratkaisua. Voittajana maaliin päätyi Visma L7. Ohjelmiston valintaan vaikutti ennen kaikkea hinta sekä pieni käyttöönottoprojekti.

Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa varten Meconet Oy:n ja Visman projektihenkilöt tekivät huolellisen projektisuunnitelman, jota lähdettiin toteuttamaan vuoden 2007 loppupuolella. Käyttöönotto haluttiin tehdä kerralla oikein ja siinä erityisen tärkeä rooli oli henkilöstön koulutuksella.

Käyttöönottokoulutus onnistui yli odotusten

- Koulutus onnistui oikeastaan paremmin kuin oli odotettu, sillä henkilöstö  todellakin  osasi Visma  L7 -järjestelmän  käytön  koulutusten jälkeen. Tämä  johtuu varmasti siitä, että jokainen osallistui vähintään yhteen koulutukseen. Käyttöönottoprojektissa pysyttiin hienosti aikataulussa ja budjettikin alittui!

Aina löytyy tietysti jotakin parannettavaa ja meillä olisi tässä kohtaa voinut olla hieman parempi tekninen osaaminen, eli tietokonelaitteistoon liittyvien taitojen hallinta. Testaamista olisi myös voinut olla enemmän, kommentoi Meconet Oy:n talousjohtaja Tomi Laitinen.

Visma  L7  -ratkaisun käyttöönotto saatiin Meconetilla täysin päätökseen keväällä 2008. Nyt ratkaisulla hoidetaan kaikki yrityksen toiminnot aina  tuotannonohjauksesta taloushallintaan. Järjestelmällä on 50 samanaikaista käyttäjää kokonaiskäyttäjämäärän ollessa 100. Visma L7 on käytössä kaikissa toimipisteissä, Tallinnan tehdasta lukuun ottamatta, ja jokaisesta toimipisteestä  löytyy vähintään yksi nimetty Visma L7-pääkäyttäjä.

Lue lisää Visman L7-järjestelmästä

heka_reffa.jpg


Asiakas

Meconet Oy

Visma-ratkaisu
Visma L7

Tarve

  • Ohjelmistolta tukea kasvuun
  • Kevyt käyttöönottoprojekti

Ratkaisu

  • Visma L7 kokonaisratkaisu
  • Huolellinen projektisuunnitelma
  • Panostus henkilöstön koulutukseen

Hyödyt

  • Käyttöönoton aikataulussa pysyttiin
  • Käyttöönoton budjetti alittui
  • Kaikki prosessit samassa järjestelmässä

Tutustu Visma L7:n

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjouksen Visma L7 -järjestelmästä tai kysyä lisätietoa järjestelmästä ja palveluistamme.

Asiantuntijamme saat kiinni sähköpostitse osoitteesta myyntipalvelu.realestate@visma.com tai täyttämällä oheisen lomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Olethan yhteydessä sovellustukeen, jos asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin.