- Tärkeintä meille järjestelmäratkaisussa on sen käytettävyys ja luotettavuus. Tietenkin sen on myös palveltava tarkoitustaan ja haettuja tavoitteitamme. Päädyimme Visma L7 -ratkaisuun laajan tarvekartoituksen jälkeen ja onhan meillä pitkä yhteistyöhistoria Visman kanssa. Olemme käyttäneet Visman ratkaisuja jo kauan, olemme ns. kasvaneet niiden kanssa, kertoo Pauli Aaltonen, Fredman Group Oy:n varatoimitusjohtaja.

Tulevaisuuden ratkaisuja

Fredman Group Oy on alansa markkinajohtaja Suomessa. Yrityksessä koetaan, että asema velvoittaa toimimaan innovatiivisena suunnannäyttäjänä. Siksi myös järjestelmäasioissa halutaan panostaa tulevaisuuden ratkaisuihin.

- Lähdimme kehittämään toimintaamme parantaaksemme nykytilannetta, mutta myös vastaamaan asiakkailtamme tuleviin paineisiin moderneista työvälineistä. Koemme, että on tärkeää kehittyä. Visman selainpohjaiset ohjelmistoratkaisujen avulla pääsimme tavoitteeseemme, Aaltonen kertoo.

Varastonhallinta parani ja kehittyi

Varaston hallinta on Fredman Groupille tärkeä toiminto ja sen toimivuuden eteen on yrityksessä tehty paljon töitä. Haasteena siinä on eritoten suuri artikkelimäärä ja toimintatapojen laaja kirjo. Uudet selainpohjaiset ratkaisut ovat mahdollistaneet varaston hallinnan kehittämisen, ja erityisesti tuotteiden paikallistamisessa on päästy pitkälle. Lisäksi saatiin käyttöön tulevaisuuden työkaluja kuten sähköiset rahtikirjat ja sscc-viivakoodit.

Nyt Fredman Groupissa käytetään selainpohjaisia liikkuvan työn ratkaisuja kaikessa varastotoiminnassa: tavaran vastaanotossa ja lähetyksessä, paikantamisessa, inventoinnissa, saldojen analysoinnissa sekä tuotantoon vienneissä ja tuonneissa.

- Ilman tätä ratkaisua ei meillä olisi ollut mahdollista kehittää toimintaamme näin, painottaa Aaltonen tyytyväisenä.

Fredman Group Oy on keskisuuri perheyritys, jonka omista tuotebrändeistä Eskimo Elmukelmun, suodatinpussit ja folion tuntevat kaikki. Yrityksen tuottamat päivittäistavara- ja suurkeittiötuotteet valmistetaan Suomessa 80 työntekijän voimin. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on noin 25 miljoonaa.

Lue lisää Visma L7 -järjestelmästä

Fredman-logo.jpg

Visma-asiakas
Fredman Group Oy

Visma-ratkaisu
Visma L7

Tarve

  • suuri artikkelimäärä
  • vaihtelevat toimintatavat
  • toiminnan laajuus

Ratkaisu

  • toimialalle suunniteltu ratkaisu
  • integroidut, laajat ominaisuudet
  • modernit varastonhallinnan työkalut

Hyödyt

  • varaston parempi hallinta
  • toiminnan kehitys
  • asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen

Tutustu Visma L7:n

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjouksen Visma L7 -järjestelmästä tai kysyä lisätietoa järjestelmästä ja palveluistamme.

Asiantuntijamme saat kiinni sähköpostitse osoitteesta myyntipalvelu.realestate@visma.com tai täyttämällä oheisen lomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Olethan yhteydessä sovellustukeen, jos asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin.