Talotekniikka-alan kärjessä toimiva Aro Systems jatkoi pitkää kumppanuuttaan Visman kanssa päivittämällä Visma L7 -kokonaisratkaisuun. Samalla yritys pakkasi huoltotyöt kentällä liikkuvien asentajien taskuun Visma Liikkuvan työn ratkaisujen avulla.

Reaaliaikaista seurantaa Visman L7 työkalulla

- Uudet toiminnallisuudet ovat lunastaneet niille asetetut odotukset täysin. Sähköiseen maailmaanhan tässä ollaan yhä enemmän pyrkimässä, pohtii Aro Systemsin tietohallintopäällikkö Pekka Sippola.

Sähköinen työnohjaus on Aro Systemsillä päivittäinen työkalu niin toimistossa istuville työnjohtajille kuin kentällä liikkuville huoltotöitä tekeville asentajille.

- Ennen työnjohtajat tulostivat jonossa olevista työtehtävistä työmääräimet paperille. Asentajat hakivat ne toimistolta ja lähtivät toteuttamaan töitä. Halusimme kuitenkin tarkempaa ja reaaliaikaista huoltotöiden seurantaa. Nyt tiedonkulku on helpottunut ja nopeutunut, kertoo Pekka Sippola.

Visman liikkuvan työn ratkaisu on karsinut turhia työvaiheita

Nyt Visman mobiiliratkaisujen ansiosta sekä työnjohtaja että asentaja näkevät samat töitä koskevat tiedot reaaliaikaisesti. Kentällä tallennetaan asentajan työtunnit sekä käytetyt materiaalit.

Visma Liikkuvan työn ratkaisut on ollut Aro Systemsille tuottoisa: turhia työvaiheita on saatu karsittua ja resursseja vapautettua ydintoimintoihin.

- Visma L7 sopii mielestäni hyvin urakointialan yrityksille. Urakoinnin järjestelmäratkaisuilla on Vismalla pitkä historia, mikä näkyy tuotteen ominaisuuksissa, arvioi Sippola.

Lue lisää Visman L7-järjestelmästä

heka_reffa.jpg

Asiakas
Aro Systems Oy

Visma-ratkaisu
Visma L7

Tarve

  • tiedon kulun nopeutuminen
  • eroon paperien pyörittelystä
  • reaaliaikaista huoltotöiden seurantaa

Ratkaisu

  • päivitys moderniin kokonaisratkaisuun
  • toimintojen ja prosessien sähköistäminen
  • Visman liikkuvan työn ratkaisut

Hyödyt

  • nopeutta henkilökunnan töihin
  • tarkempi huoltotöiden seuranta
  • resurssien vapautuminen ydintyöhön

Tutustu Visma L7:n

Asiantuntijamme ovat apunasi! Voit pyytää tarjouksen Visma L7 -järjestelmästä tai kysyä lisätietoa järjestelmästä ja palveluistamme.

Asiantuntijamme saat kiinni sähköpostitse osoitteesta myyntipalvelu.realestate@visma.com tai täyttämällä oheisen lomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Olethan yhteydessä sovellustukeen, jos asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin.