Aro-systems.pngBiolan.pngLammaisten-energia.pngMeconet.pngFredman.pngMolok.pngLsk.pngSteerprop logo RGB.pngElvera.png

Visma L7 – laaja toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Visma L7 on toiminnan- ja taloudenohjauksen kokonaisratkaisu urakointi-, energia- ja teollisuusalan yrityksille. Laajojen ja joustavien työkalujen avulla hoidat kaikki liiketoiminnan prosessit yhden järjestelmän kautta. Sähköisten toimintojen avulla vähennät manuaalista työtä ja automatisoit rutiinitehtäviä.

spot_Red_Interface-dev.png

Laaja ja tehokas kokonaisratkaisu

Toiminnanohjauksen kokonaisjärjestelmä L7 sisältää kaikki tarvittavat osa-alueet taloushallinnosta toimialojen erikoissovelluksiin. Järjestelmä on suunniteltu siten, että voit automatisoida rutiinityöt sekä karsia tehokkaasti päällekkäiset työvaiheet.

spot_Red_Statistics.png

Tarpeisiisi
skaalautuva

L7 soveltuu eri kokoluokan yrityksille. Asiantuntijamme auttavat rakentamaan oikean suuruisen ja tarvittavat ominaisuudet sisältävän ratkaisun, joka vastaa yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin sekä huomioi toimialasi erityispiirteet.

spot_Red_Target.png

Ratkaisut liikkuvaan
työhön

Vie järjestelmä sinne missä työt tehdään – varastolle, työmaalle tai tuotantotiloihin. Modernit työkalut mahdollistavat kirjausten tekemisen sekä tiedonhallinnan suoraan mobiililaitteilta.

koodiasuomesta_blue.png

Kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitetyn L7-järjestelmän tavoitteena on tehostaa yrityksesi päivittäistä toimintaa. Toimialaosaaminen, toimintavarmuus ja monipuoliset ominaisuudet takaavat työkalujen tehokkuuden.

 

Yli 1 000 asiakasta on valinnut Visma L7:n toiminnanohjaus­järjestelmäkseen

Visma L7 sisältää laajan valikoiman sovelluksia, joista voit valita yrityksellesi tarpeelliset työkalut. Ota yhteyttä, niin kuulet lisää järjestelmän ominaisuuksista!

Ota yhteyttä!

Kenelle Visma L7 sopii?

 

 

visma-l7-energia-yhtiolle-450x650.png

Energiayhtiölle

Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmä sisältää energiayritysten tarvitsemat monipuoliset ja toimialakohtaiset järjestelmätarpeet. L7:n avulla voit hallita liiketoimintaasi, projektejasi ja sidosryhmiäsi helposti yhdessä järjestelmässä.

 • Visma L7:n integroitu kokonaisratkaisu kattaa talous-, materiaali-, henkilöstö- ja projektinhallinnan osa-alueiden suunnittelun sekä seurannan.
 • Voit liittää erillisen energialaskutusjärjestelmän saumattomaksi osaksi taloushallintoa.
 • Pystyt hoitamaan konserniyhtiöiden keskinäisen laskuttamisen täysin sähköisesti.
 • Löydät ajantasaiset tiedot esimerkiksi asiakkaista, toimittajista, tuotteista sekä laskutus- ja hankintahinnoista keskitetysti yhdestä rekisteristä.
 • Tarjouslaskennassa ja hankintojen kilpailutuksessa apunasi ovat toimialan vakiorakennepaketit sekä toimittajien hinnastot.
 • Monipuolisen urakansuunnittelun avulla esimerkiksi materiaalien käsittely etenee sujuvana toimintoketjuna tarjouslaskennasta ostoihin ja varasto-ottoihin.
 • Yrityksesi verkkoprojektien sekä kunnossapitotöiden työnumerotasoinen seuranta muodostuu täysin automaattisesti, koska tiedot työnumeroille syntyvät eri osatoiminnoista.

visma-l7-teollisuusyritykselle-450x650.png

Teollisuusyritykselle

L7 sisältää monipuoliset tuotannon-, materiaalin- ja projektinhallinnan ominaisuudet yritystoimintasi suunnitteluun ja seurantaan. Järjestelmä on suunniteltu erityisesti projektivalmistukseen, varasto-ohjautuvaan ja sarjatuotantoon sekä asiakaskohtaisesti varioitavien tuotteiden valmistukseen.

 • Pidä tuotannon resurssit, kuten koneet, koneryhmät, kulkuneuvot ja henkilöt aina ajan tasalla.
 • Ylläpidä tietoja tuoterekisterin ja -rakenteiden avulla.
 • Tarkista materiaalien saatavuustilanne sekä resursoi, ennakoi ja tasaa kuormitusta tuotannonsuunnittelussa.
 • Seuraa tuotantotapahtumia, työjonoja sekä tuotannon ja alihankinnan laatua.
 • Paranna toimitusvarmuutta kuljetusten suunnittelulla ja materiaalin riittävyyttä optimoimalla.
 • Kerää tietoa tuotannon poikkeavuuksista, vertaile suunnitellun ja toteutuneen tuotannon arvoja sekä valvo myyntitilausten tilannetta raportoinnin avulla.

 

visma-l7-urakointi-450x650.png

Urakointiyritykselle

Visma L7 on suunniteltu tehostamaan erityisesti sähkö-, LVI- ja verkonrakennusyritysten sekä teollisuuden palveluorganisaatioiden urakoita ja tuntitöitä. L7:n avulla keräät yhteen järjestelmään kaikki tiedot projektin vaiheistuksista ja resursseista sekä koostat dokumentit työmaapöytäkirjoista suoraan työmaalta käsin.

 • Saatavillasi on reaaliaikainen ja kokonaisvaltainen näkymä kunkin projektin eri osa-alueisiin, kuten etenemiseen, kustannuksiin sekä resursseihin työnumeroittain.
 • Tarjouslaskennassa apunasi ovat monipuoliset tuoterekisterin hakumahdollisuudet. Voit hyödyntää hinnoittelussa vastaavien tuotteiden rekisteriä ja siirtää tarjouslaskelman rivit helposti työn budjetiksi.
 • Laskuttaminen tapahtuu yleensä eräajona, jolloin saat kerralla laskut kaikille niille laskutusluvan saaneille työnumeroille, joilla on laskutuskelpoisia tapahtumia.
 • Huoltotöiden työnohjauksen ja työtapahtumisen siirron palkanlaskentaan saat hoidettua täysin sähköisesti.

Valitse sovellukset tarpeidesi mukaan

Visma L7 tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, joiden avulla hoidat yrityksesi tuotannon- ja työnohjauksen, materiaali- ja taloushallinnon, projekti- ja varastonhallinnan sekä palkanlaskennan ja raportoinnin. Valitse monipuolisista työkaluista liiketoiminnallesi tarpeelliset ominaisuudet.

Lue lisää Visma L7 -ratkaisusta ja sen ominaisuuksista » 

Visma-L7_3_300x300.png

Visma-L7_11_300x300.png

Täydennä järjestelmää integraatioilla

Integraatioiden avulla saat täydennettyä Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmää entistäkin kattavammaksi ja kaikkia liiketoiminnan tarpeitasi vastaavaksi. Rajapintoja hyödyntämällä järjestelmä on helppo integroida niin Visman omiin kuin muihinkin järjestelmiin.

Lue lisää L7:n integraatiomahdollisuuksista »

Sujuva käyttöönotto yhdessä asiantuntijoiden kanssa

Uuden järjestelmän hankinta on usein tuntuva sijoitus, johon on investoitava monenlaisia resursseja. Visma L7:n käyttöönotto suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti asiantuntijoidemme avustuksella. Näin saat kaiken irti järjestelmän toimialakohtaisita erityisominaisuuksista sekä kasvatat yrityksesi tuottavuutta sekä tehokkuutta.

Lue lisää käyttöönotosta »

Visma-L7_2_300x300.png

Visma-L7_5_300x300.png

Monipuoliset tukipalvelut - konsultointi, koulutus ja ohjelmistotuki

Monipuoliset ja maksuttomat ohjelmistotuen kanavat ovat apunasi sekä järjestelmään liittyvissä kysymyksissä että mahdollisissa muissa pulmatilanteissa.

Lue lisää ohjelmistotuesta »

Asiantuntijoittemme avulla varmistat, että ohjelmiston käyttö ja osaaminen pysyvät ajan tasalla. Tarpeisiisi räätälöityjen koulutuksien lisäksi järjestämme avoimia koulutustapahtumia ja webinaareja.

Lue lisää konsultoinnista ja koulutuksesta »

Kysy lisää Visma L7 -toiminnanohjaus­järjestelmästä

Asiantuntijamme auttavat kartoittamaan ratkaisun, joka vastaa yrityksesi liiketoiminnan tarpeita sekä huomioi toimialasi erityispiirteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Kokemuksia Visma L7 -toiminnanohjaus­järjestelmästä

 

lsk-logo-tiny.png

Järjestelmähankkeesta käyttöönottoon puolessa vuodessa

"Tarjous oli korkealaatuinen ja sisälsi kaikki kriittiset osa-alueet. Projektin avainhenkilöt olivat mukana jo esittelyvaiheessa, jolloin asiantuntijoille saatiin kasvot heti alussa."

Kirsi Sinkkonen
Elvera Oy
Urakointi

Lue lisää

lsk-logo-tiny.png


Ympäristön puolesta ympäri maailmaa

"Nyt meillä on yksi järjestelmä, jossa on kaikki tarvittavat toiminnot ja josta saamme kaiken tarvittavan tiedon. Käyttöönoton jälkeen olemme saaneet Visma L7:stä paljon niin toiminnallista kuin taloudellistakin hyötyä."

Johanna Veijalainen
Molok Oy
Teollisuus

Lue lisää

64_energy2.png

Tutustu maksuttomiin oppaisiin

ERP-järjestelmän vaihtajan opas

Mitkä merkit kertovat, että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti.

Tutustu ja lataa opas »
ERP-järjestelmän hankinta – näin onnistut

Tämän oppaan tavoitteena on antaa tietoa ERP-järjestelmän hankintaprosessin eri vaiheista sekä auttaa yritystä ottamaan ensimmäiset askeleet ERP-projektissa.

Tutustu ja lataa opas »
Tehokas toiminnanohjaus energia-alan yrityksissä

Mistä tunnistaa huonosti toimivan toiminnanohjauksen? Liiketoiminnan kehittämisen tueksi laaditussa oppaassa keskiössä ovat verkonrakennusta ja laskutöitä tekevät energia-alan yritykset.

Tutustu oppaaseen »
Tehokas toiminnanohjaus urakointiyrityksissä

Tämä opas on kirjoitettu niille urakointialan yrityksille, jotka haluavat saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta omaan toimintaansa tehokkaan toiminnanohjauksen avulla.

Tutustu oppaaseen »