Koko taloushallinto yhdessä ohjelmistossa

Visma Fivaldi on skaalautuva kokonaisratkaisu yrityksen, yhdistyksen tai palvelukeskusten kaikkien taloushallinnon tehtävien hoitamiseen.

Ota yhteyttä

Pölyisten mappien aika on ohi - siirry sähköiseen taloushallintoon

Organisaatiosi taloushallinnon voisi hoitaa helpommin: ajasta ja paikasta riippumattomana, osin tai kokonaan ulkoistettuna. Oletko valmis siirtymään mukavampaan työhön?

Jo yli 500 tilitoimistoa, 185 isännöintiyritystä ja 210 muuta yritystä ovat valinneet Visma Fivaldin talous- ja kiinteistöhallinnon järjestelmäkseen. 2000 pienyritystä hoitaa taloushallinnon tilitoimiston Visma Fivaldilla ja järjestelmällä hoidetaan yhteensä 40 000 yrityksen kirjanpito.

 

Työ liikkuu mukanasi

Tulostin uinuu ja mapit keräävät pölyä, kun siirryt helpompaan tapaan tehdä töitä. Luo ja lähetä laskut, hyväksy kulut ja tarkista vaikka edellisen kuun tulos – siellä, missä haluat.

Kaikille ajantasaiset tiedot

Papereita pyöritellessä et koskaan voi olla varma, ovatko tarvitsemasi tiedot ajan tasalla. Sähköisessä järjestelmässä sinun ja muiden käyttäjien kirjaamat tiedot ovat heti saatavilla; kaikki tapahtuu reaaliajassa.

Pilvipalvelun keveyttä

Ohjelma toimii selaimessa, joten koneellesi ei tarvitse suorittaa asennuksia. Visma Fivaldin käytön oppii nopeasti, joten tarvitsemasi toiminnot tulevat pian selkäytimestä.

Sopiva hinta

Visma Fivaldin sovellusten hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin ja yhtäaikaisuuksiin, joten hinta on sopivan edullinen myös sinun yrityksellesi. Selkeä hinnoittelumalli ei tuota yllätyksiä.

Säästät aikaa

Taloushallinnon hoitaminen sähköisesti on tietenkin nopeaa. Visma Fivaldissa kaikki on mietitty vielä hieman pidemmälle: säästät aikaa mm. helppokäyttöisyyden, porautumisominaisuuden ja pilvipalvelun ansiosta.
 

Monipuoliset sovellukset joka lähtöön

Mitä odotat taloushallinto-ohjelmalta? Onko yrityksessäsi jo listattu sähköiseen taloushallintoon liittyvät tarpeet ja tavoitteet? Ohjelmiston tulee olla riittävän laaja, jotta siitä saa täyden hyödyn irti. Me uskomme, että Visma Fivaldin laajasta sovellusvalikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset. Visma Fivaldin vahvuudet korostuvat erityisesti organisaatioissa, joissa osa taloushallinnon prosesseihin osallistuvista henkilöistä työskentelee paljon etänä, asiakkaiden luona tai eri toimipisteissä.

Visma Fivaldia myös kehitetään jatkuvasti, jotta parhaat uudet sovellukset ovat aina käytettävissäsi. Katso alta, mitä toimintoja ohjelmistostamme löytyy:

 

Ostolaskujen hallinta

Kun ostolaskut maksetaan sähköisesti, ne arkistoituvat automaattisesti.  Lisäksi tarkastus käy kätevästi: saat sähköpostina tai tekstarina ilmoituksen laskun tarkastuksesta. Tarkasta lasku ja hyväksy tai hylkää. Siinä se.
Katso esite

Myyntilaskujen hallinta

Laskujen laadinta, tulostaminen ja käsin postittaminen on tuskallisen hidasta. Visma Fivaldilla voit laskuttaa helposti ja nopeasti jopa puhelimellasi: Valitse asiakas ja tuotteet – ja lähetä lasku. Klik klik!
Katso esite

Materiaalihallinto

Saat tilauksen, laskutat sen ja tuote vähenee sähköisestä varastosta automaattisesti. Eihän se tämän kätevämpää voisi oikein ollakaan? Visma Fivaldilla hoidat kaiken inventoinnista lähetteiden tulostukseen.
Katso kaikki toiminnot

Kirjanpito

Automatisoitu kirjanpito on nykypäivää. Visma Fivaldin avulla pääset tarkistamaan tuloksen, taseen ja muut taloustiedot aina kun haluat. Poikkeamat näkyvät heti, ja syihin on helppo porautua.
Katso esite

Palkanlaskenta

Lähetä sähköiset palkkalaskelmat palkansaajalle sähköpostitse tai kätevän tulostuspalvelun avulla. Verohallinnolle ja muille viranomaisille voi toimittaa ilmoituksia suoraan järjestelmästä.
Katso esite

Arkisto ja raportointi

Kirjanpito- ja palkka-aineistojen arkistoiminen ei vie aikaasi, sillä ohjelmiston tuottama materiaali arkistoituu automaattisesti. Arkiston selailu on huomattavasti mukavampaa kuin pölyisen paperiarkiston läpikäynti.
Katso esite

Pankkiyhteys

Pankkiaineistot voidaan lähettää ja vastaanottaa kootusti useaan yritykseen yhdellä kertaa. Erillisiä siirtoja ei tarvitse tehdä, esimerkiksi saapuneet
viiteaineistot kohdistuvat automaattisesti reskontraan noutohetkellä.

Katso esite

Sähköiset viranomaisilmoitukset

Vero-, kausivero- ja muut viranomaisilmoitukset lähtevät sähköisesti suoraan järjestelmästä. Voit asioida ohjelmalla sähköisesti mm. verottajan, pankkien, vakuutusyhtiöiden ja tulostuspalvelujen kanssa.
 

Huolettaako käyttöönotto? 

Ei syytä huoleen; niin ohjelman käyttöönotto kuin käytön opettelukin onnistuvat helposti. Selainpohjainen Visma Fivaldi -taloushallinto toimii palvelumallilla, jossa käyttäjän ei tarvitse asentaa ylimääräisiä ohjelmia. 

Ota videon avulla haltuun pilvipalvelun tarjoamat edut kahdessa minuutissa

 

Visman koulutukset - pysy ajan tasalla

Kun olet Visman asiakas, pysyt kärryillä alasi moderneista työtavoista. Järjestämme tiheään tahtiin koulutuksia niin ohjelman käytöstä kuin muistakin työtäsi helpottavista ja liiketoimintaa tehostavista aiheista. Osa koulutuksista järjestetään verkkokoulutuksina – opi silloin, kun sinulle sopii!

Erityisesti Visma Fivaldin käyttäjiä varten olemme koonneet kattavan digitaalisen koulutuspaketin: Visma Talent sisältää verkkokursseja, videoita, osaamistestejä ja muuta materiaalia. Lue lisää ja tilaa koulutuspaketti vuodeksi käyttöösi.

Tutustu Visma Talentiin

 

Vinkkejä sopivan ohjelmiston etsijälle

Hae kuppi kahvia, lataa ilmainen opas ja perehdy mukavalla tavalla taloushallinto-ohjelmiston hankintaan.

Olet oman liiketoimintasi paras asiantuntija. Tämän oppaan avulla selvität yrityksellesi tärkeimmät ominaisuudet ja sopivimmat toimintatavat hankintaprosessiin.

Taloushallinto-ohjelmiston ostajan opas

 

Haluatko kuulla lisää Visma Fivaldista?

Visma Fivaldi -asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen. Mikäli asiasi koskee ohjelmiston tukea tai unohtunutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tai omaan tilitoimistoosi.

fivaldimyynti@visma.com

p. 010 756 2992

Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.