Visma Fivaldia kehitetään jatkuvasti

Visma Fivaldissa on käynnissä ohjelmiston historian suurin kokonaisuudistus, jonka tavoitteena on entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi tuote. Ohjelmiston kehitykseen on investoitu merkittävästi ja uusia toiminnallisuuksia julkaistaan säännöllisesti.

Vuonna 2023 keskitymme erityisesti parantamaan kirjanpitäjän toimintoja vähentämällä kirjanpitäjän arjen rutiinitöihin kuluvaa aikaa. Lue tuotekehityksen ajankohtaiset kuulumiset blogista 👉

Katso kaikki päivitystiedotteet

 

fivaldi-roadmap-v.2.png

Fivaldiin vuonna 2022 tehdyt uudistukset

Vuoden 2022 aikana julkaisimme isoja uudistuksia Fivaldiin. 

Alkuvuodesta julkaisimme uudistetun sovellusikkunan, mikä kehitti käyttökokemusta modernimmaksi ja täysin selainpohjaiseksi ja poisti Javan tarpeen. Kevään loppupuolella toimme Fivaldiin Tapahtumalaskutus-sovelluksen, jonka avulla tilitoimistoiden ja isännöintiyritysten on helpompi hinnoitella ja laskuttaa tapahtumapohjaiset kustannukset asiakkailtaan. Syksyn alussa julkaisimme Visma Scanner -mobiilisovelluksen, jonka avulla tilitoimiston asiakkaat pystyvät ottamaan kuiteista kuvat ja lähettämään ne suoraan kirjanpitäjälle Fivaldiin Kuittienhallinta-sovellukseen.

Tämän ohella Fivaldi täydentyi useilla arkea helpottavilla sekä työskentelyä tehostavilla toiminnallisuuksilla. Tässä listattuna vuoden tärkeimmät uudistukset:

Etsitkö taloushallinto-ohjelmaa? Tutustu Fivaldiin!

Tutustu Fivaldin toiminnallisuuksiin ja demoympäristöön asiantuntijan kanssa. Varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana

Varaa demoaika