koodia-suomesta

Visma Fivaldia kehitetään jatkuvasti

Visma Fivaldissa on käynnissä ohjelmiston historian suurin kokonaisuudistus, jonka tavoitteena on entistäkin parempi ja helppokäyttöisempi tuote. Ohjelmiston kehitykseen on investoitu merkittävästi ja uusia toiminnallisuuksia julkaistaan säännöllisesti.

Fivaldin tuotekehityksessä keskitytään erityisesti moderniin teknologiaan sekä tietoturvaan. Teemme myös aktiivisesti yhteistyötä viranomaisten ja muiden tahojen kanssa, jotta pystymme varautumaan ajoissa lakisääteisiin muutoksiin.

"Fivaldin tämän syksyn merkittävin kehitysaskel on Visma Scanner -kuittisovellus, joka mahdollistaa tehokkaamman kuittien käsittelyn."

Antti Horelli, Agile Lead, Fivaldi R&D

Lue blogikirjoitus

 

Fivaldin kasvu kiihtyy – mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Vuosi 2022 on Fivaldin kasvun ja kehittymisen vuosi, joskin suuntaviivoja uudistuksen tiellä on piirretty paljon sitäkin pidemmälle. Tutustu uudistuskokonaisuuksiin sekä toteutusaikatauluun tarkemmin alla!

Fivaldiin vuonna 2021 tehdyt uudistukset

Alkuvuoden aikana huomio suuntautui eritoten myynninhallintaan, jonne pystyy nyt tuomaan myyntilaskuja ulkoisesta järjestelmästä. Ominaisuutta voit hyödyntää esimerkiksi silloin, kun haluat ohjata Fivaldiin tilauksia laskutettavaksi verkkokaupasta. Loppuvuodesta puolestaan uudistimme Saatavienhallinnan – pystyt jatkossa hoitamaan koko myyntiprosessin aina tarjouksesta laskutukseen ja suoritusten kirjaamiseen uudessa käyttöliittymässä.

Tämän ohella Fivaldi täydentyi useilla arkea helpottavilla sekä työskentelyä tehostavilla toiminnallisuuksilla, joista tässä muutama poiminta:

Etsitkö taloushallinto-ohjelmaa? Tutustu Fivaldiin!

Tutustu Fivaldin toiminnallisuuksiin ja demoympäristöön asiantuntijan kanssa. Varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana

Varaa demoaika