Ohjelmiston vaihto Visma Fivaldiin

Pohditko taloushallinto-ohjelman vaihtoa? Teemme ohjelmiston vaihdosta helppoa valmiiden siirtotyökalujen avulla!

Tutustu ja ota yhteyttä

Onnistunut ohjelmiston vaihto Visma Fivaldiin

Uuden taloushallinto-ohjelmiston hankinnan yhteydessä on hyvä miettiä, miten vanhasta ohjelmasta siirretään kirjanpidon ja palkanlaskennan tiedot uuteen järjestelmään. Tietojen siirto työllistää usein kirjanpitäjää ja tämän takia siirtoon on syytä varata aikaa ja valmistella siirto kunnolla. Me olemme tehneet tietojen siirrosta helppoa valmiiden siirtotyökalujen avulla ja autamme käyttöönotossa ja tietojen siirrossa koko prosessin ajan.

Valmiit siirtotyökalut ohjelmiston vaihtoon

Valmiiden siirtotyökalujen avulla aineistojen siirto Visma Fivaldiin on helppoa ja tehokasta. Siirtotyökalut muuttavat aineistot automaattisesti yhteensopiviksi sekä lukevat tiedot automaattisesti Visma Fivaldiin.

Voit tuoda tietoa Visma Fivaldiin mistä tahansa taloushallinto-järjestelmästä siirtotyökalujen avulla.

Lue lisää siirtotyökaluista

Tikonin vaihto Visma Fivaldiin on helppoa maksuttoman siirtotyökalun avulla

Tikonin loppuessa vaihto Visma Fivaldiin onnistuu maksuttomasti.

Tarjoamme Tikon-vaihtajalle maksuttoman siirtotyökalun, jonka avulla tietojen siirrosta on tehty mahdollisimman helppoa ja jolla manuaaliset työvaiheet pyritään minimoimaan.

Lue lisää siirtotyökaluista

Tilitoimisto Elma vaihtoi Tikonista Visma Fivaldiin

 

“Hyvänä puolena esille nousi se, että ohjelmistolla pystyy tekemään täysin paperista tai täysin sähköistä kirjanpitoa ja kaikkea siltä väliltä. Tämä mahdollistaa asiakkaiden palvelun yhdellä ohjelmalla ja sähköistäminen käy helposti saman ohjelman sisällä.”

Tiina Joensivu & Tarja Montonen Tilitoimisto Elma Oy