Visma Fivaldi – Suomen käytetyin taloushallinto-ohjelma

Tutustu Fivaldin suosituimpiin ominaisuuksiin maksutta ja sitoumuksetta 14 päivän ajan!

Aloita maksuton kokeilu! »

Uudistuva ja helppokäyttöinen ohjelmisto taloushallinnon ammattilaisille

Visma Fivaldi on edullinen, monipuolinen ja kehittyvä taloushallinnon pilvipalvelu eri kokoisille tilitoimistoille. Sen avulla hoidat sähköiset, osasähköiset ja perinteiset asiakkaat samassa ohjelmassa. Fivaldissa on kaikki, mitä asiakkaidesi taloushallintoon tarvitset!

 

Tilaa koekäyttötunnukset ja tutustu Fivaldin kokeiluympäristöön!

Pääset kokeilemaan ohjelmiston suosituimpia ominaisuuksia, esimerkiksi uudistettua myynninhallintaa ja ostolaskujen käsittelyä. Kokeiluympäristö on käytössäsi 14 päivää, joten voit tutustua toiminnallisuuksiin kaikessa rauhassa. Koekäyttö on täysin veloitukseton. Aloitus ei vaadi maksutietoja, eikä sido mihinkään. Koekäytön päättyminen ei vaihdu automaattisesti tilaukseksi. Kokeile huoletta!  

Kokeile Fivaldia maksutta »

Taloushallinto-ohjelma, joka helpottaa arkeasi

Jo 700 suomalaista tilitoimistoa käyttää Fivaldia – ja yli 7 000 yritystä käyttää Fivaldia yhdessä tilitoimistonsa kanssa

hipsut.png

"Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä. Sähköisten ominaisuuksien käyttäminen säästää aikaa sekä asiakkaalta että kirjanpitäjältä.”

Sanna ja Jukka-Pekka Kiilunen
Kiilunen Consulting

hipsut.png

"Myynninhallinta on auttanut meitä paljon ja on todella tärkeä ominaisuus. Tämä on semmoinen ohjelma, joka toimii ja on edullinen."

Björn Lindqvist
Paperit & Talot Oy Ab

Ota käyttöön Visma Fivaldin maksuton kokeiluympäristö!

Kokeile Fivaldia maksutta »

Monipuolinen taloushallinnon ohjelmisto

Visma Fivaldi on kattava taloushallinnon pilvipalvelu kaikenkokoisten tilitoimistojen tarpeisiin. Tutustu Fivaldin suosituimpiin ominaisuuksiin maksutta ja sitoumuksetta 14 päivän ajan! Trialin avulla pääset koekäyttämään mm. myynninhallinnan ja ostolaskujen kierrätyksen toimivuutta.

Sähköisellä myyntilaskutuksella hoidat asiakkaiden laskutuksen, tarjoukset ja tilaukset tehokkaasti sekä vaivattomasti. Toistuva laskutus nopeuttaa rutiineja. Lisäksi seuraat saatavia ja ennakoit, että laskut tulevat hoidettua.

Ostolaskujen käsittely, hyväksyntä ja maksaminen onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta. Fivaldi mahdollistaa monipuoliset kierrot sekä automaation ostolaskujen käsittelyssä ja hyväksynnässä. Apunasi on myös koneoppiva tiliöintityökalu, joka tekee tiliöintiehdotuksia ja sääntöjä.

Fivaldilla hoidat myös viranomaisilmoitukset ja arkistoinnin sähköisesti ja vaivattomasti.

Jos haluat tutustua Fivaldin kirjanpito-ominaisuuksiin, varaa maksuton etädemo asiantuntijamme kalenterista. Pääset etädemon ajanvaraukseen tästä » 

myyntilaskutus_myynninhallinta_desktop2.png