Visma Fivaldi kumppaniohjelma tilitoimistoille

Visma Fivaldi kumppaniohjelma tarjoaa aitoa tukea liiketoiminnan kasvattamiseen ja asiakkuuksien sähköistämiseen. Maksuttoman kumppaniohjelman avulla voit kehittää liiketoimintaasi ja saada hyvitystä sähköisten palveluiden hankintahinnoista.

Kysy kumppanuudesta

Kasvata liiketoimintaasi Visma Fivaldi -kumppaniohjelman avulla

Tilitoimistoille tarkoitetun Visma Fivaldi -kumppaniohjelman avulla voit kehittää liiketoimintaasi ja tarjota asiakkaillesi entistäkin parempaa palvelua. Kumppaniohjelma tarjoaa rahallisia hyötyjä sekä vankan jälleenmyynnin tuen tilitoimistosi liiketoiminnan kasvattamiseen. Saat hyvitystä sähköisten palveluiden hankintahinnoista sähköisten asiakasmäärien mukaan. 

Kumppaniohjelma on maksuton Visma Fivaldia käyttäville tilitoimistoille!

Fivaldi on Suomen käytetyin kirjanpito-ohjelma -  jo 700 tilitoimistoa käyttää Fivaldia ja
70 000 suomalaisen yrityksen kirjanpito hoidetaan Visma Fivaldilla

Liity mukaan, ota yhteyttä

Maksuton kumppaniohjelma tilitoimistoille

 

Kumppanuuden tasot

Ansaitse rahanarvoisia etuja ja kasvata liiketoimintaasi kumppaniohjelman avulla!

Haluamme varmistaa, että saat ansaitsemasi tuen ja etuja hyvästä työstä. Kumppanuuden tasot määräytyvät sähköisten asiakasmäärien mukaan. Jokainen sähköiseen yhteiskäyttöön siirtämäsi asiakas vie sinua lähemmäs seuraavaa tasoa – ja suurempaa rahanarvoista hyötyä yhteistyöstä kanssamme.

 

visma_virta_kumppanuuden_tasot_21.png

Haluatko kuulla lisää Visma Fivaldi -kumppaniohjelmasta? Ota yhteyttä »

 

Joko tunnet tuotteistamisen osatekijät ja hinnoittelumallit?

Palvelujen paketointi asiakkaalle helposti ostettavaan muotoon edesauttaa tämän päivän tilitoimiston menestymistä. Asiakkaalle päätöksenteko helpompaa, jos hänelle on mietitty jo valmiiksi selkeät palvelupaketit.

Tässä tilitoimistopäättäjille kohdennetussa webinaaritallenteessa käydään läpi tuotteistamisen osatekijät ja hinnoittelumallit konkreettisten esimerkkien avulla.

Katso webinaaritallenne »

 

tilitoimisto_elma.PNG

"Tuntuu hyvältä, että meitä käydään täällä asti moikkaamassa ja tukemassa kykyämme auttaa omia asiakkaitamme. Olemme näin voineet kysellä niistä asioita, jotka ovat meitä mietityttäneet. Joka kerta olemme saaneet lisää tietoa uusista mahdollisuuksista, lisäominaisuuksista ja sellaisista."

Tiina Joensivu ja Tarja Montonen
Tilitoimisto Elma