Visma Fivaldi kumppaniohjelma tilitoimistoille

Maksuton Visma Fivaldi-kumppaniohjelma on suunniteltu Visma Fivaldia käyttäville tilitoimistoille. Sen tavoitteena on tarjota aitoa kumppanuutta ja yhteistyötä, sekä tukea tilitoimiston liiketoiminnan kehittämisessä.

Kysy kumppanuudesta

Vauhtia tilitoimistosi liiketoimintaan
Visma Fivaldi-kumppaniohjelmalla

Sinä olet kirjanpidon todellinen osaaja, tilitoimistotyön ammattilainen ja asiantuntija. Visma Fivaldi-kumppaniohjelma tehostaa työtäsi Visma Fivaldi -pilvipalvelun avulla. Kumppaniohjelmamme tarjoaa sähköiset taloushallinnon työkalut, sekä vankan jälleenmyynnin tuen liiketoimistasi kasvattamiseksi. Avullamme voit kehittää liiketoimintaasi ja tarjota asiakkaillesi yhä parempaa palvelua.
Kumppaniohjelma on maksuton Visma Fivaldi -ohjelmiston ostaneille tilitoimistoille!

 

Visma Fivaldi -ohjelmisto
osana tilitoimistopalveluitasi

Ollessasi mukana Visma Fivaldi-kumppaniohjelmassa, tarjoat Visma Fivaldi -ohjelmistoa osana tilitoimistopalveluitasi. Tilaat vain asiakkaan tarvitsemat sähköiset taloushallintopalvelut tarjoamamme verkkokaupan kautta ja toimitat asiakkaan tarvitseman kokonaisuuden eteenpäin. Saat vapauden määritellä palvelukokonaisuuden hinnoittelun itsenäisesti. Autamme sinua innostamaan asiakkaasi Visma Fivaldi -ohjelmiston sähköiseen yhteiskäyttöön ja syventämään asiakassuhteistasi.

 

 

Kuinka hyödyt kumppanuudesta?

 

Sähköistät asiakkaasi

Autamme sinua tarjoamaan perinteisille kirjanpitoasiakkaillesi sähköista taloushallintoa. Sähköisyyden avulla sinun ei tarvitse enää kuluttaa tuntikausia rutiinitöihin. Asiakkaasi ja sinä säästätte aikaa ja voitte keskittyä siihen, minkä osaatte parhaiten.

Asiakassuhteesi syvenevät

Yhteiskäytön myötä kirjanpitäjän rooli muuttuu palveluntarjoajasta kumppaniksi. Asiakkaasi ja sinä käytätte ohjelmaa tasavertaisesti yhdessä, mutta roolisi talouden asiantuntijana syvenee. Sinulle jää aikaa perehtymiseen ja analysointiin, ja voit myydä asiakkaillesi lisäkonsultointia.

Työsi ennakointi helpottuu

Sähköisyys helpottaa ennakointia: sinun ei tarvitse jäädä ylitöihin kuittisirkuksen koittaessa. Ohjelmiston yhteiskäyttö säästää sinua yllätyksiltä ja helpottaa kaikkien arkea. Et saa kiireisiä raportointipyyntöjä asiakkailta, kun he näkevät tiedot ohjelmasta itse. Tällöin myös asiakaasi on paremmin kiinni taloutensa tilasta.

Mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa

Visma Fivadi-kumppaniohjelman tavoitteena on auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi tarjoamalla apua jälleenmyynnin tukemisessa, palveluiden paketoinnissa sekä asiakastyytyväisyyden mittaamisessa. Mitä useampi asiakkaasi siirtyy sähköiseen yhteiskäyttöön, saavutat sitä paremman alennusprosentin. Näin ansaitset parempaa katetta ja kasvatat liiketoimintaasi.

Visma Fivaldi kumppanuuden tasot

Siirtämällä asiakkaasi sähköisyyteen tilitoimistosi työrutiinit helpottuvat. Mitä enemmän käytätte ohjelmistoa yhdessä, sitä enemmän myös asiakkaiden itsepalveluaste kasvaa. Haluamme varmistaa, että sähköisyyden ja Visma Fivaldi -ohjelmiston yhteiskäytön hyötyjen tunnistaneet tilitoimistot saavat ansaitsemansa tuen sekä
etuja hyvästä työstä.

Kumppanuuden tasot määräytyvät sähköisten asiakasmäärien mukaan. Jokainen sähköiseen yhteiskäyttöön siirtämäsi asiakas vie sinua lähemmäs seuraavaa tasoa – ja parempaa alennusprosenttia.

 

 

Osaamisesi on meille tärkeää

Kumppaninamme on tärkeää, että osaat ottaa ohjelmistosta kaiken irti. Tarjoamme monipuolisia työkaluja ohjelmiston käytön tukemiseen ja osaamisen arviointiin. Käyttäjäosaamisen tason selvittämiseen tarjoamme maksutonta Visma Tutka -käyttötapakartoitusta, jolla selvität käyttäjien osaamistarpeet ja varmistat, että järjestelmä on tehokäytössä. Tarjoamme myös maksuttomia koulutustallenteita sähköisten yhteiskäyttöasiakkaiden kouluttamiseen.