logo Rantalainenaallon.png   helmitaulu.jpghr-tilipalvelu.jpgintilit.jpgpapperohus.jpgporvoon tilipalvelu.jpgprofitcount.jpgratinki.jpgtilitaitajat.jpgtilitoimisto_elma.jpg

Tikonin vaihto Fivaldiin

Fivaldi sopii Tikonin korvaajaksi mitä parhaiten. Ohjelmistolla hoidat perinteiset mappiasiakkaat, osasähköiset ja täysin sähköiset asiakkaat.
Tutustu ja vertaile Tikonin ja Fivaldin eroja ja yhtäläisyyksiä!

Lue lisää »

Visma Fivaldi on sähköinen taloushallinto-ohjelmisto kaikenkokoisille tilitoimistoille

Taloushallinto-ohjelma tilitoimistolle toimii parhaiten silloin, kun se vapauttaa rutiineista aikaa asiakastyöhön ja tekee arjesta sujuvaa. Fivaldi on ohjelma tilitoimistolle, joka haluaa tehostaa toimintaansa, palvella kaikenlaiset asiakkaat laadukkaasti ja hyödyntää modernin sähköisen taloushallinnon mahdollisuudet. Pilvipalvelun ansiosta työsi ei ole sidottu aikaan tai paikkaan - asiakkaasi kirjanpito ja palkanlaskenta hoituu vaikkapa kesämökiltä.

Visma Fivaldi on jo 700 tilitoimiston valinta. Yli 7 000 suomalaista yritystä käyttää Visma Fivaldia yhdessä tilitoimistonsa kanssa.

Miksi tilitoimiston kannattaa valita Fivaldi?

 

Selkeä hinnoittelu ei tuota yllätyksiä

Tapahtuma- ja tositekohtainen hinnoittelu voi olla vaikeaselkoinen viidakko. Fivaldin hinta perustuu käyttäjätunnuksiin ja käytössäsi oleviin sovelluksiin, joita voit lisätä joustavasti tarpeidesi mukaan. Hinnoittelu on myös asiakkaillesi järkevä ja voit helposti paketoida sen osaksi tilitoimistopalveluitasi. 

Tutustu Fivaldin hinnoitteluun ja esimerkkipaketteihin »

Visma_Fivaldi_pic2.png

Visma_Fivaldi_pic11.png

 

Käyttöönotto

Voit valita Fivaldi taloushallinto-ohjelman käyttöönottopaketeista itsellesi sopivan vaihtoehdon – räätälöidyn tai kurssimuotoisen käyttöönoton. Saldojen ja kirjanpitotietojen siirtämisen apuna ovat maksuttomat työkalut: Tikon-vaihtajille aineistonsiirtotyökalu ja muille ohjelmistoille CSV-sisäänlukutyökalu. Maksuton kumppanuusohjelma ja monipuoliset tukipalvelut ovat apunasi käyttönoton jälkeen.

Tutustu Fivaldin käyttöönottoon tarkemmin »

 

Kehittyvä ohjelma ja laajat ominaisuudet

Tilitoimiston taloushallinto-ohjelmiston on oltava kattava. Yksinkertaisimmat kirjanpito-ohjelmat voivat tuoda helpotusta rutiineihin, mutta ne eivät mahdollista tilitoimistosi palveluiden kehittämistä. Visma Fivaldia kehitetään jatkuvasti, joten käytössäsi ovat aina uusimmat työkalut asiakkaidesi palvelemiseen.

Tutustu Fivaldin kehityssuunnitelmaan »

Visma_Fivaldi_pic6.png

Visma_Fivaldi_pic4.png

 

Kumppaniohjelma tuo tilitoimistosi liiketoimintaan vauhtia

Visma Fivaldin maksuton kumppaniohjelma tarjoaa työkalut ja tukea asiakkaidesi taloushallinnon sähköistämiseen: tuomalla asiakkaita mukaan Fivaldiin säästät ohjelmistokustannuksissa selvää rahaa. Kumppaniohjelman avulla kehität liiketoimintaasi ja tarjoat asiakkaillesi entistäkin parempaa palvelua.

Tutustu kumppaniohjelmaan »

Jo 700 tilitoimistoa on valinnut Visma Fivaldin

“Olen tyytyväinen. Tämä on paras ja monipuolisin kirjanpitojärjestelmä, johon olen törmännyt.”

Kiinnostuitko? Kokeile maksutta! 

Visma Fivaldin ominaisuudet tilitoimistolle

Fivaldi on kattava taloushallinto- ja kirjanpito-ohjelma tilitoimistolle. Fivaldi sisältää ominaisuudet perinteiseen ja sähköiseen taloushallintoon ja se on helppo integroida myös muihin käytössä oleviin ohjelmiin. Voit myös laajentaa Fivaldia lisäarvopalveluiden avulla.
Fivaldi tarjoaa työkalut tämän päivän tarpeisiin – ja kasvuun!

 

Tilitoimistojen kokemuksia Visma Fivaldista

Fivaldi on käytössä jo yli 700 suomalaisessa tilitoimistossa.
Asiakkaisiimme mahtuu niin suuria kuin pieniäkin tilitoimistoja – yhteistä on se, että kaikki haluavat palvella asiakkaitaan laadukkaasti ja tehokkaasti.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin! »

tilitaitajat.jpg

"Fivaldin avulla hoituvat sekä sähköiset, osasähköiset että perinteiset asiakkuudet. Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä."

Jukka-Pekka Kiilunen
Kiilunen Consulting

Lue lisää »

logo_tietomylly.png

 "Olemme saaneet hyvin asiakkaat innostumaan sähköisestä taloushallinnosta. Sen jälkeen kun yrittäjät ovat ottaneet ensimmäisiä sähköisiä ostolaskuja vastaan, eivät he enää halua mennä takaisin vanhaan."

Elmeri Linnera
Tietomylly Oy

Lue lisää »

 

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

Pelkkä uuden ohjelmiston hankkiminen ei vielä tee tilitoimistosta nykyaikaista. Saadaksesi kaiken hyödyn irti ohjelmistosta, kannattaa samalla miettiä miten kehität tilitoimistosi tapaa toimia. Alta löydät suosituimmat oppaamme tilitoimistoalan ammattilaisille. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin oppaisiin, blogeihin ja webinaareihin Materiaalit-sivulla »