logo Rantalainenaallon.png   papperohus.jpgporvoon tilipalvelu.jpgprofitcount.jpgratinki.jpgtilitaitajat.jpg

Kampanjaetu tilitoimistoille!

Fivaldi uudistuu - sen kunniaksi tarjoamme maksuttoman käyttöönoton ja 2 kuukautta veloituksetta!

Ota yhteyttä ja hyödynnä etu!

Kampanjaetu on uusille asiakkaille ja koskee taloushallinnon sovelluksien kuukausimaksua, avausmaksua (arvo 160 €), sekä käyttöönottoa, joka tapahtuu kurssimuotoisella käyttöönotolla (arvo 500 €). Kampanja on voimassa 30.6.2022 asti, etu astuu voimaan tilaushetkestä ja koskee täysiä kalenterikuukausia.

 

Fivaldi on sähköinen taloushallinto-ohjelma kaikenkokoisille tilitoimistoille

Taloushallinto-ohjelma tilitoimistolle toimii parhaiten silloin, kun se vapauttaa rutiineista aikaa asiakastyöhön ja tekee arjesta sujuvaa. Fivaldi on ohjelma tilitoimistolle, joka haluaa tehostaa toimintaansa sekä palvella kaikenlaisia asiakkaita – niin sähköisiä, osasähköisiä kuin mappiasiakkaita – ja hoitaa ne fiksusti samassa ohjelmassa. Fivaldin avulla voit sähköistää asiakkaiden taloushallintoa juuri heille sopivassa tahdissa.

Pilvipalvelun ansiosta työsi ei ole sidottu aikaan tai paikkaan - asiakkaasi kirjanpito ja palkanlaskenta hoituu vaikkapa kesämökiltä.

 

Visma Fivaldi on jo 700 tilitoimiston valinta
8 000 suomalaista yritystä käyttää Visma Fivaldia yhdessä tilitoimistonsa kanssa

“Olen tyytyväinen. Tämä on paras ja monipuolisin kirjanpitojärjestelmä, johon olen törmännyt.”

Kiinnostuitko? Varaa maksuton esittely! 

Miksi tilitoimiston kannattaa valita Fivaldi?

 

Laajat ominaisuudet tilitoimistolle

Tilitoimiston taloushallinto-ohjelman on oltava kattava. Yksinkertaisimmat kirjanpito-ohjelmat voivat tuoda helpotusta rutiineihin, mutta ne eivät mahdollista tilitoimistosi palveluiden kehittämistä. Fivaldi sisältää ominaisuudet perinteiseen ja sähköiseen taloushallintoon ja se on helppo integroida myös muihin käytössä oleviin ohjelmiin. Voit myös laajentaa Fivaldia lisäarvopalveluiden avulla. Fivaldi tarjoaa työkalut tämän päivän tarpeisiin – ja kasvuun!

Tutustu tarkemmin taloushallinto-ominaisuuksiin »

kumppaniohjelma 678x452.png

 

Käyttöönotto 678x452.png

 

Käyttöönotolla tehokkaasti alkuun

Voit valita Fivaldi taloushallinto-ohjelman käyttöönottopaketeista itsellesi sopivan vaihtoehdon: joko räätälöidyn tai kurssimuotoisen käyttöönoton. Saldojen ja kirjanpitotietojen siirtäminen käy kätevästi CSV-sisäänlukutyökalun avulla. Maksuton sovellustuki ja tilitoimistojen kumppanitiimi ovat apunasi käyttönoton jälkeen.

Tutustu Fivaldin käyttöönottoon tarkemmin »

 

Ohjelmistoa kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa

Visma Fivaldia kehitetään jatkuvasti yhteistyössä tilitoimistojen kanssa. Käytössäsi ovat aina uusimmat, kattavat taloushallinnon työkalut asiakkaidesi palvelemiseen. Kehityksestä vastaa suomalainen tuotekehitystiimi ja roadmapin kautta näet helposti tulevat kehityskohteet.

Tutustu Fivaldin kehityssuunnitelmaan »

Kehitys 678x452.png

Tilitoimistojen kokemuksia Visma Fivaldista

Fivaldi on käytössä jo yli 700 suomalaisessa tilitoimistossa.
Asiakkaisiimme mahtuu niin suuria kuin pieniäkin tilitoimistoja – yhteistä on se, että kaikki haluavat palvella asiakkaitaan laadukkaasti ja tehokkaasti.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin! »

tilitaitajat.jpg

"Fivaldin avulla hoituvat sekä sähköiset, osasähköiset että perinteiset asiakkuudet. Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä."

Jukka-Pekka Kiilunen
Kiilunen Consulting

Lue lisää »

logo_tietomylly.png

 "Olemme saaneet hyvin asiakkaat innostumaan sähköisestä taloushallinnosta. Sen jälkeen kun yrittäjät ovat ottaneet ensimmäisiä sähköisiä ostolaskuja vastaan, eivät he enää halua mennä takaisin vanhaan."

Elmeri Linnera
Tietomylly Oy

Lue lisää »

 

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

Pelkkä uuden ohjelmiston hankkiminen ei vielä tee tilitoimistosta nykyaikaista. Saadaksesi kaiken hyödyn irti ohjelmistosta, kannattaa samalla miettiä miten kehität tilitoimistosi tapaa toimia. Alta löydät suosituimmat oppaamme tilitoimistoalan ammattilaisille. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin oppaisiin, blogeihin ja webinaareihin Materiaalit-sivulla »