logo Rantalainenaallon.png   helmitaulu.jpghr-tilipalvelu.jpgintilit.jpgpapperohus.jpgporvoon tilipalvelu.jpgprofitas.jpgprofitcount.jpgratinki.jpgtilitaitajat.jpgtilitoimisto_elma.jpg

Tikonin vaihto Fivaldiin

Fivaldi sopii Tikonin korvaajaksi mitä parhaiten. Ohjelmistolla hoidat perinteiset mappiasiakkaat, osasähköiset ja täysin sähköiset asiakkaat.
Tutustu ja vertaile Tikonin ja Fivaldin eroja ja yhtäläisyyksiä!

Lue lisää »

Visma Fivaldi – taloushallinnon pilvipalvelu kaikenkokoisille tilitoimistoille

Muuta et taloushallintoon tarvitse

Visma Fivaldi tekee työstäsi sujuvampaa automatisoimalla tilitoimiston rutiinityöt ja vapauttamalla aikaa asiakkaan palvelemiseen ja lisäarvon tuottamiseen.
Ohjelmiston avulla tilitoimistosi hoitaa perinteiset mappiasiakkaat sekä sähköiset yhteiskäyttöasiakkaat. Ohjelma mahdollistaa joustavan työnjaon asiakkaasi kanssa. Visma Fivaldi sisältää kattavat ominaisuudet ja käytössäsi on aina uusimmat työkalut asiakkaidesi palvelemiseen.

Onko tapahtuma- ja tositekohtainen hinnoittelu vaikeaselkoinen viidakko? Visma Fivaldin hinta perustuu käyttäjätunnuksiin ja käytössä oleviin
sovelluksiin. Järjestelmän hinnoittelu on myös asiakkaillesi huokea ja voit paketoida sen osaksi tilitoimistopalveluitasi.

 

Tehokasta palvelua sekä sähköisille että perinteisille mappiasiakkaille

 

Jo yli 600 tilitoimistoa on valinnut Visma Fivaldin

“Olen tyytyväinen. Tämä on paras ja monipuolisin kirjanpitojärjestelmä, johon olen törmännyt.”

Kiinnostuitko? Kokeile maksutta! 

 

Työkalut tämän päivän tarpeisiin – ja kasvuun

Tilitoimiston valinta pitkälle tulevaisuuteen

Jotta taloushallinnon ohjelma todella säästää aikaa ja tehostaa arkea, sen täytyy olla kattava. Suppeat kirjanpito-ohjelmat voivat tuoda hetkellistä helpotusta tilitoimiston rutiineihin. Ne eivät kuitenkaan mahdollista tilitoimistopalveluiden kehittämistä.

Visma Fivaldia käyttäessä voit olla varma, että ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti ja käytössäsi on aina uusimmat työkalut asiakkaidesi palvelemiseen. Näin varmistat, ettet jää kilpailijoistasi jälkeen.

9 syytä, miksi Visma Fivaldi on tilitoimiston paras valinta tulevaisuuteen

Lue blogikirjoitus »

 

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Myyntilaskut
  • Ostolaskut
  • Maksuliikenne
  • Materiaalihallinto
  • Raportointi

Tutustu taloushallinnon ominaisuuksiin»

 

 

  • Työajanseuranta
  • Sähköinen perintä
  • Matka- ja kululaskujen hallinta

Tutustu lisäarvoratkaisuihin»

 

 

Tyytyväiset tilitoimistoasiakkaat ovat liiketoimintamme ydin

Visma Fivaldia käyttää jo yli 600 tilitoimistoa. Yli 7 000 yritystä käyttää Visma Fivaldia yhdessä tilitoimistonsa kanssa.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin! »

"Fivaldin avulla hoituvat sekä sähköiset, osasähköiset että perinteiset asiakkuudet. Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä."

Jukka-Pekka Kiilunen
Kiilunen Consulting

Lue lisää! »

Visma_Fivaldi_pic4.png

 "Vaihto Tikonista Visma Fivaldiin
mahdollistaa joustavat palvelut tilitoimiston
erilaisille asiakkaille"

Tiina Joensivu & Tarja Montonen
Tilitoimisto Elma Oy

Lue lisää! »

 

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

Pelkkä uuden ohjelmiston hankkiminen ei vielä tee tilitoimistosta nykyaikaista. Saadaksesi kaiken hyödyn irti ohjelmistosta, kannattaa samalla miettiä miten kehität tilitoimistosi tapaa toimia. Alta löydät suosituimmat oppaamme tilitoimistoalan ammattilaisille. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin oppaisiin, blogeihin ja webinaareihin Materiaalit-sivulla »