Moderni tilitoimisto-ohjelma

Visma Fivaldilla voit hyödyntää sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvella asiakkaitasi entistä paremmin

Ota yhteyttä

Vapaudu rutiineista, panosta palveluun

Visma Fivaldi on sähköinen taloushallinto-ohjelma, joka tekee sinun työstäsi sujuvampaa. Se automatisoi tilitoimiston rutiinit ja vapauttaa aikaa tärkeimpään – asiakastyöhön.

 
compass

Sujuvampaa työtä

Ohjelman automaattitoiminnot helpottavat rutiineja ja pienentävät virheiden mahdollisuutta. Pilvipalvelun ansiosta työsi ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan voit valita toimistoksesi vaikka mökkilaiturin.
clock

Aina ajantasaiset tiedot

Papereita pyöritellessä et koskaan voi olla varma, ovatko tarvitsemasi tiedot ajan tasalla. Sähköisessä järjestelmässä sinun ja asiakkaasi kirjaamat tiedot ovat heti saatavilla ja käytettävissä - kaikki tapahtuu reaaliajassa.
group

Joustava yhteiskäyttö

Asiakkaasi ja sinä voitte käyttää järjestelmää rinnakkain. Ohjelman yhteiskäyttö voi tarkoittaa sinulle uutta ansaintamallia: voit tarjota asiakkaille monipuolisempaa palvelua, mm. reaaliaikaisen näkymän talouteen ja uusia vaihtoehtoja työnjakoon.
heart

Helppo käyttöönotto

Ohjelma toimii selaimessa, joten koneellesi ei tarvitse suorittaa asennuksia. Asiakkaillesi sähköiseen taloushallintoon siirtyminen on vapaaehtoista, ja sen voi tehdä kunkin asiakkaan tarpeen ja halun mukaan.
graph

Valmiudet kasvuun

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivat ominaisuudet ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Kustannukset pysyvät edullisina, mutta sinulla on aina parhaat valmiudet ja työkalut kasvuun.
 

Työkalut tämän päivän tarpeisiin – ja kasvuun

Jotta taloushallinnon ohjelma todella säästää aikaasi ja tarjoaa sinulle uusia ansaintamalleja, sen täytyy olla kattava. Suppeat ilmaiset kirjanpito-ohjelmat voivat tuoda hetkellistä helpotusta rutiineihin, mutta eivät tarjoa lisäarvoa asiakkaillesi tai mahdollisuuksia yrityksesi kasvuun. Huomaat pian jääväsi kilpailijoistasi jälkeen.

Visma Fivaldista löydät kaiken, mitä tarvitset. Ohjelmaa myös kehitetään jatkuvasti, jotta parhaat uudet sovellukset ovat aina käytettävissäsi. Katso tästä, mitä toimintoja ohjelmistostamme löytyy.

FI_SW_1_Fivaldi_Kaikki ydintoiminnot yhdessa jarjestelmassa - Visma Fivaldi

Kirjanpito

Uskallatko ajatella, paljonko sinulta kuluu aikaa papereiden tulostamiseen, skannaamiseen, järjestämiseen, etsimiseen ja selailuun? Automatisoitu kirjanpito säästää aikaasi enemmän kuin uskot.
Katso esite

Pankkiyhteys

Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi yhteydenpitoon pankin kanssa, kun ohjelma tekee sen puolestasi. Voit käsitellä kaikkien asiakkaidesi pankkiaineistot kätevästi
yhdellä kertaa.
Katso esite

Palkanlaskenta

Lähetä sähköiset palkkalaskelmat palkansaajalle sähköpostitse tai kätevän tulostuspalvelun avulla. Verohallinnolle ja muille viranomaisille voi toimittaa ilmoituksia suoraan järjestelmästä.
Katso kaikki toiminnot

Ostolaskujen hallinta

Vastaanottavatko asiakasyrityksesi verkkolaskuja? Kun laskut kierrättää ja maksattaa Visma Fivaldilla, ne arkistoituvat automaattisesti. Voit myös skannata järjestelmään paperilaskuja.
Katso esite

Myyntilaskujen hallinta

Laskujen laadinta, tulostaminen ja käsin postittaminen on tuskallisen hidasta, ja virheet ovat mahdollisia. Sähköinen järjestelmä säästää paitsi paperia, myös aikaa ja hermoja.

Arkisto ja raportointi

Kirjanpito- ja palkka-aineistojen arkistoiminen ei vie aikaasi, sillä ohjelmiston tuottama materiaali arkistoituu automaattisesti. Arkiston selailu on huomattavasti mukavampaa kuin pölyisen paperiarkiston läpikäynti.
Katso esite

Materiaalihallinta

Voit tehdä asiakkaasi varastonhallinnasta helppoa: kun sen liittää tilaustenhallintaan, varastotapahtumat muodostuvat automaattisesti. Tuotetiedot, inventointi, ostotilaukset ja muut toiminnot ovat näppärästi samassa järjestelmässä.
Katso esite

Viranomaisilmoitukset

Vero-, kausivero- ja muut viranomaisilmoitukset lähtevät sähköisesti suoraan järjestelmästä. Voit asioida ohjelmalla sähköisesti mm. verottajan, pankkien, vakuutusyhtiöiden ja tulostuspalvelujen kanssa.
 

Jo yli 500 tilitoimistoa luottaa Visma Fivaldiin

Kun otat käyttöön Visma Fivaldin, liitytte 500 tyytyväisen tilitoimiston joukkoon. Myös asiakkaasi voivat olla varmoja, että sovelluksen käyttö on testatusti tehokasta: jo yli 3000 yritystä käyttää ohjelmaa yhdessä tilitoimistonsa kanssa.

Tutustu asiakaskertomuksiimme ja tiedät, kuinka ohjelma voisi helpottaa sinunkin tilitoimistosi arkea.

Kaikki tilitoimiston asiakkuudet hoituvat yhdellä järjestelmällä

Lue referenssi

Lisää referenssejä

 

Vauhtia tilitoimistosi liiketoimintaan - tule kumppaniksi

Tilitoimisto-ohjelma Visma Fivaldin yksi parhaista puolista on edistyksellinen yhteiskäyttömalli, jossa tilitoimisto ja asiakas jakavat taloushallinnon rutiinityöt ja käyttävät ohjelmistoa yhdessä. Me tarjoamme ohjelmiston ja sinä tilitoimistopalvelut - asiakkaasi on mahdollista saada molemmat palvelut yhdeltä luukulta.

Haluamme, että yhteiskäyttö on tilitoimistolle mahdollisimman helppoa ja tuottoisaa. Siitä huolehtii Visma Virta, tilitoimistojen ja Visman välinen kumppanuusohjelma. Kumppaniohjelmaan kuuluvat tilitoimistot saavat parhaan mahdollisen avun palveluiden paketoimiseen ja ohjelmiston tarjoamiseen asiakkaille. Autamme Visma Fivaldia käyttävia tilitoimistoja siirtämään asiakkaitaan sähköisyyteen myynnillisen ja markkinoinnillisen tuen avulla. 

Vuodesta 2011 lähtien tilitoimistoja auttanut kumppaniohjelma on uusiutunut. Hyppää mukaan ja anna Visma Virran viedä liiketoimintasi uudelle tasolle!

Lue lisää kumppaniohjelmasta

 

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista tilitoimistoalan ammattilaiselle

Kun kaipaat insiproivaa ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla tilitoimistosi kehitysmahdollisuuksiin.

Siirry Visma Suuntaan

 

Käyttöönotto ja koulutus - tukea asiakkuuden eri vaiheisiin

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja.

Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä.

Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tarjoamme myös asiakkaillemme maksutta sähköistä käyttötapakartoitusta, jonka avulla on mahdollista varmistaa aika ajoin ohjelmiston käytön tehokkuus ja sen perusteella suunnitella tulevat koulutustarpeet.

Lue lisää käyttöönotosta ja koulutuspalveluista

 

Haluatko kuulla lisää Visma Fivaldista?

Voit pyytää tarjousta Visma Fivaldista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää järjestelmästä tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. Mikäli asiasi koskee ohjelmiston tukea tai unohtunutta salasanaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tai omaan tilitoimistoosi.

myynti.software@visma.com
p. 010 75 62 990

Jätä yhteydenottopyyntö myynnille

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.