Joustava taloushallinto-ohjelma tilitoimistolle

Visma Fivaldi on tilitoimistoille kehitetty taloushallinnon pilvipalvelu, jonka avulla hoidat perinteiset, osasähköiset ja täysin sähköiset asiakkaat. Et tarvitse muita ohjelmistoja asiakkaidesi palvelemiseen.

Maksuton etätutustuminen Fivaldiin » 

Pohditko taloushallinto-ohjelman vaihtoa?

Uuden taloushallinto-ohjelmiston hankinnan yhteydessä on hyvä miettiä, miten vanhasta ohjelmasta siirretään kirjanpidon ja palkanlaskennan tiedot uuteen järjestelmään.

Me teemme ohjelmiston vaihdosta helppoa valmiiden siirtotyökalujen avulla! 😊

Lue lisää ohjelmiston vaihdosta

Visma Fivaldi - taloushallinnon pilvipalvelu kaikenkokoisille tilitoimistoille 

 

Visma Fivaldi tekee työstäsi sujuvampaa automatisoimalla tilitoimiston rutiinityöt ja vapauttamalla aikaa asiakkaan palvelemiseen ja lisäarvon tuottamiseen. Ohjelmiston avulla tilitoimistosi hoitaa perinteiset mappiasiakkaat sekä sähköiset yhteiskäyttöasiakkaat.

Ohjelma mahdollistaa joustavan työnjaon asiakkaasi kanssa. Visma Fivaldi sisältää kattavat ominaisuudet ja käytössäsi on aina uusimmat työkalut asiakkaidesi palvelemiseen.

 



Tehokasta palvelua sekä sähköisille että perinteisille mappiasiakkaille

Palvelut perinteiseen kirjanpitoon

Visma Fivaldissa on kiinnitetty huomiota kirjanpitäjän arjen helpottamiseen, joten perinteiset mappiasiakkuudet hoituvat tehokkaasti.

Sähköisyyden tarjoamaa tehokkuutta

Visma Fivaldi tarjoaa erinomaiset työkalut asiakkaidesi sähköistämiseen osittain tai kokonaan.

Joustava yhteiskäyttö asiakkaan kanssa

 Sähköinen taloushallinto mahdollistaa joustavan työnjaon tilitoimiston ja yrityksen välillä, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Virheetöntä ja parempaa palvelua asiakkaallesi

 Sähköinen taloushallinto tehostaa tiedonkulkua, mahdollistaen entistä paremman palvelun tuottamisen.

Jo yli 600 tilitoimistoa on valinnut Visma Fivaldin

“Olen tyytyväinen. Tämä on paras ja monipuolisin kirjanpitojärjestelmä, johon olen törmännyt.”

Visma Virta

Vauhtia tilitoimistosi liiketoimintaan kumppaniohjelmalla

Tilitoimisto-ohjelma Visma Fivaldin yksi parhaista puolista on edistyksellinen yhteiskäyttömalli, jossa tilitoimisto ja asiakas jakavat taloushallinnon rutiinityöt ja käyttävät ohjelmistoa yhdessä. Me tarjoamme ohjelmiston ja sinä tilitoimistopalvelut - asiakkaasi on mahdollista saada molemmat palvelut yhdeltä luukulta.

Visma Virta on tilitoimistojen ja Visma Softwaren välinen kumppanuusohjelma, jossa Visma Fivaldia käyttävät kumppanitilitoimistot hyötyvät kumppaniohjelman eduista. Kumppanuusohjelman päämääränä on parantaa Visma Fivaldi - tilitoimistojen kilpailukykyä, kasvua ja kannattavuutta, varmistaen että tilitoimistosi saa tarvitsemansa tuen menestymiseen. Visma Virta - kumppaniohjelma tarjoaa tukea asiakkaiden siirtämisessä sähköisyyteen, sekä koulutusta ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen.

Hyppää mukaan ja anna Visma Virran viedä liiketoimintasi uudelle tasolle!

Tutustu kumppaniohjelmaan

 

Työkalut tämän päivän tarpeisiin – ja kasvuun

 

Jotta taloushallinnon ohjelma todella säästää aikaasi ja tehostaa arkeasi, sen täytyy olla kattava. Suppeat ja edulliset kirjanpito-ohjelmat voivat tuoda hetkellistä helpotusta tilitoimiston rutiineihin. Ne eivät kuitenkaan mahdollista tilitoimistopalveluiden kehittämistä.

Visma Fivaldia käyttäessä voit olla varma, että ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti ja käytössäsi on aina uusimmat työkalut asiakkaidesi palvelemiseen. Näin varmistat, ettet jää kilpailijoista jälkeen taloushallinto-ohjelmistosta johtuen.

 

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Myyntilaskut
  • Ostolaskut
  • Maksuliikenne
  • Materiaalihallinto
  • Raportointi

Tutustu taloushallinnon ominaisuuksiin»

 

 

  • Työajanseuranta
  • Sähköinen perintä
  • Matka- ja kululaskujen hallinta

Tutustu lisäarvoratkaisuihin»

 

 

 Reaaliaikaisuutta kirjanpitoon

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa asiakkaan käsitellä myynti- ja ostolaskut, jolloin ne siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon ja ovat näkyvillä reaaliaikaisesti.

Helpota arkea automaatiolla

Visma Fivaldin tuotekehityksessä on panostettu ohjelman automaatioon, joka helpottaa kirjanpitäjän ja palkanlaskijan rutiineja, pienentäen virheiden mahdollisuutta.

Työskentele missä ja milloin vain

Pilvipalvelun ansiosta työsi ei ole sidottu aikaan tai paikkaan - asiakkaasi kirjanpito ja palkanlaskenta hoituu vaikkapa kesämökin laiturilla.

Kustannukset eivät yllätä

Hinta perustuu käyttäjätunnuksiin ja sovelluksiin, joita voit lisätä yrityksesi tarpeiden kasvaessa. Selkeä hinnoittelumalli ei tuota yllätyksiä.

Tyytyväiset tilitoimistoasiakkaat ovat liiketoimintamme ydin

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

Pelkkä uuden ohjelmiston hankkiminen ei vielä tee tilitoimistosta nykyaikaista. Saadaksesi kaiken hyödyn irti ohjelmistosta, kannattaa samalla miettiä miten kehität tilitoimistosi tapaa toimia. Alta löydät suosituimmat oppaamme tilitoimistoalan ammattilaisille. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin Visma Suunnassa »