Ostolaskut

Visma Fivaldi on kattava taloushallinnon ohjelmisto, jolla käsittelet ja maksat ostolaskut
ajasta ja paikasta riippumatta.
Tutustu tarkemmin ostolaskujen ominaisuuksiin.

Ota yhteyttä 

Ostolaskut aina saatavillasi Visma Fivaldi
-pilvipalvelussa

Visma Fivaldilla voit tarkastella, käsitellä, hyväksyä ja maksaa ostolaskut helposti. Laskujen vastaanottaminen onnistuu muun muassa verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta. Laskut arkistoituvat saapuessaan automaattisesti Visma Fivaldin sähköiseen arkistoon, josta voit hakea laskuja useita erilaisia hakutoimintoja käyttäen. Ostolaskujen arkistointi mahdollistaa aina laskun kuvaan asti porautuvan kirjanpidon selailun, esimerkiksi sähköistä tilintarkastusta varten. Ostolaskujen käsittely onnistuu etänä, ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset kirjautumiseen vain laitteen, jolla pääset internetiin.

 

 

Tehokas ostolaskujen käsittely Visma Fivaldilla

Visma Fivaldilla käsittelet ja kierrätät ostolaskut täysin sähköisesti. Laskut voidaan vastaanottaa Visma.net Autoinvoice - palvelulla aitoina verkkolaskuina, skannauspalvelulla tai tallentaa käsin. Ostolaskujen sisäänluvun yhteydessä laskut siirtyvät tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi sekä kirjanpitoon että ostoreskontraan, josta ne voidaan maksaa. Visma Fivaldi mahdollistaa monipuoliset kierrot ostolaskujen käsittelyyn ja hyväksyntään. Järjestelmään voidaan luoda automaattisia käsittely- ja hyväksymiskiertoja.

Selkeä ja helppokäyttöinen laskun kierrätysjärjestelmä sisältää muun muassa toimittajakohtaiset oletustiliöinnit, koneoppivan tiliöintityökalun (AutoSuggest), varahenkilökäsittelyn sekä sähköposti- ja tekstiviestimuistutukset. Skaalautuvan ohjelmiston avulla tarkastat ja hyväksyt laskut myös mobiililaitteella tai tabletilla. Laskujen maksatus onnistuu yrityskohtaisesti tai useammalle yritykselle samanaikaisesti. Visma Fivaldiin sisäänrakennettu Web Services -yhteydellä toimiva pankkiyhteys mahdollistaa helpon maksatuksen ilman erillisiä aineistosiirtoja. Maksatuksen työnjaosta voit sopia palvelevan tilitoimiston kanssa.

96_blue_vacation.png

Helppo osto-
laskujen käsittely ajasta ja paikasta riippumatta

Sujuva ostolaskujen maksatus

Käsitellyt ostolaskut reaaliaikaisesti kirjanpidossa

Koneoppiva ostolaskujen tiliöinti