Myyntilaskutus

Visma Fivaldi Myyntilaskutuksella hoidat asiakkaiden laskutuksen tehokkaasti ja vaivattomasti.
Seuraat saatavia sekä ennakoit, että laskut tulevat hoidettua. Tilaustenkäsittelyssä apunasi on helppokäyttöiset myynnin työkalut. Tutustu tarkemmin myyntilaskutuksen ominaisuuksiin.

Ota yhteyttä 

 

myyntilaskutus_myynninhallinta_desktop2.png

 

Tehokas sähköinen myyntilaskutus

Visma Fivaldissa myyntilaskujen teko onnistuu helposti ja tehokkaasti monipuolisen laskutusohjelman työkaluilla. Laskutukseen tarvittavat tiedot ovat nopeasti saatavilla ohjelmiston asiakas- ja tuoterekisteristä. Laskujen luonti onnistuu joko yksitellen tai suurissa erissä, tarpeidesi mukaisesti. Verkkolaskutuksen avulla laskutukseen käytettävä aika lyhenee ja laskut ovat asiakkaiden saatavilla nopeammin.

Voit laajentaa laskutuksen kattamaan myös tilaustenkäsittelyn, jonka avulla hoidat laskutuksen lisäksi myös tarjoukset, lähetteet, tilausvahvistukset sekä
käteiskuitit keskitetysti samasta näkymästä.

 

 

Monipuoliset mahdollisuudet laskutukseen

Lähetät myyntilaskutuksessa tehdyt laskut suoraan järjestelmästä verkkolaskuina, sähköpostitse tai tulostuspalvelun kautta asiakkaallesi. Tarvittaessa voit myös tulostaa laskut itse ja lähettää ne perinteisesti paperilaskuna. Laskun tehtyäsi tiedot siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon, jonka jälkeen saamisia on helppo seurata.

Visma Fivaldin Myyntilaskutukseen voidaan lisätä kuluttajien e-laskutus ja suoramaksutoiminnallisuus. Sen avulla lähetät verkkolaskut suoraan verkkopankkiin tai laskutat saatavat suoramaksuna.

Visma_Fivaldi_pic14.png

Visma_Fivaldi_pic13.png

Tehosta toistuvia laskuja sopimuslaskutuksella

Sopimuslaskutuksella hoidat säännöllisesti toistuvaa laskutusta ja säästät aikaa. Sopimuslaskutuksessa asiakkaalle määritellään laskutettava tuote, tuotteen hinta ja haluttu laskutusjakso. Sopimushintojen muutokset voidaan tehdä sopimuskohtaisesti tai valituille sopimuksille erilaisilla kriteereille, kuten esimerkiksi euromääräisinä korotuksina tai prosenttikorotuksina.

Sopimuslaskutuksella asiakkaalle voidaan määrittää myös useita tuoterivejä erillisillä voimassaoloajoilla. Mikäli yhdellä laskutusajolla laskutetaan useita kuukausia kerrallaan, voidaan myynti ja arvonlisävero jaksottaa kirjanpitoon automaattisesti kuukausikohtaisesti.

Saatavienhallinta kuriin

Saatavienhallinnalla seuraat yrityksesi avoimia saatavia, asiakkaiden maksukäyttäytymistä ja havaitset erääntyneet tapahtumat yhdestä näkymästä. Maksukehoitusten muodostaminen tapahtuu kätevästi joko yhden asiakkaan erääntyneistä laskuista, tai kerralla kaikista myyntireskontran erääntyneistä laskuista. Myyntireskontrasta laskut voidaan lähettää suoraan Visman tarjoamaan perintäpalveluun.

 

saatavienhallinta2.png