Myyntilaskut

Visma Fivaldi on kattava taloushallinnon ohjelmisto, joka sisältää tehokkaan laskutusohjelman.
Tutustu tarkemmin myyntilaskutuksen ominaisuuksiin.

Ota yhteyttä 

Monipuoliset vaihtoehdot sähköiseen
myyntilaskutukseen

Visma Fivaldissa myyntilaskujen teko onnistuu helposti ja tehokkaasti monipuolisen laskutusohjelman työkaluilla. Laskujen luonti onnistuu joko yksitellen tai suurissa erissä, tarpeidesi mukaisesti. Voit tarvittaessa laajentaa laskutuksen kattamaan myös tilaustenkäsittelyn, jonka avulla hoidat laskutuksen lisäksi myös tarjoukset, lähetteet, tilausvahvistukset sekä käteiskuitit keskitetysti samasta näkymästä.


Osana Fivaldin kokonaisuudistusta olemme julkaisseet täysin uuden Myynninhallinta-ominaisuuden.
Katso lyhyt esittelyvideo uudesta Myynninhallinta-ominaisuudesta!

Hyödynnä verkkolaskutusta

Visma Fivaldin myyntilaskutuksessa tehdyt laskut voidaan lähettää suoraan järjestelmästä asiakkaalle verkkolaskuina, sähköpostitse tai tulostuspalvelun kautta. Halutessasi voit myös tulostaa laskut itse ja lähettää ne perinteisesti paperilaskuna asiakkaillesi. Laskun tehtyäsi tiedot siirtyvät automaattisesti myyntireskontraan ja kirjanpitoon, jonka jälkeen saamisia on helppo seurata Visma Fivaldin raportoinnilla ja järjestelmässä olevan DashBoardin kautta. Myyntireskontrasta laskut voidaan lähettää suoraan Visman tarjoamaan vapaaehtoiseen perintäpalveluun.

Visma Fivaldin Myyntilaskutukseen voidaan lisätä Kuluttajien e-laskutus ja suoramaksutoiminnallisuus. Lisätoiminnallisuuden avulla voit lähettää verkkolaskuja kuluttajille suoraan verkkopankkiin ja tarvittaessa laskuttaa asiakkaalta saatavat suoramaksuna.


Sopimuslaskutus

Visma Fivaldin myyntilaskutukseen voidaan lisätä myös Sopimuslaskutus, jonka avulla voidaan hallita kätevästi säännöllisesti toistuvaa laskutusta. Yrityksen sopimuslaskutuksessa asiakkaalle määritetään sopimus, jossa valitaan laskutettava tuote, tuotteen hinta ja haluttu laskutusjakso. Sopimushintojen muutokset voidaan tehdä sopimuskohtaisesti tai valituille sopimuksille erilaisilla kriteereille, kuten esimerkiksi euromääräisinä korotuksina tai prosenttikorotuksina.

Sopimuslaskutuksella asiakkaalle voidaan määrittää myös useita tuoterivejä erillisillä voimassaoloajoilla. Mikäli yhdellä laskutusajolla laskutetaan useita kuukausia kerrallaan, voidaan myynti ja arvonlisävero jaksottaa kirjanpitoon automaattisesti kuukausikohtaisesti.

Helppokäyttöinen ja tehokas myyntilaskutus

Sopimuslaskutus nopeuttaa toistuvaa laskutusta

Monipuoliset
laskutuskanavat