Integraatiot

Visma Fivaldi on kattava taloushallinnon ohjelmisto, joka mahdollistaa monipuoliset integraatiot.
Tutustu tarkemmin integraatio-ominaisuuksiin.

Ota yhteyttä 

Tarpeisiisi integroitava taloushallinto-ohjelma 

Visma Fivaldi tarjoaa monipuoliset integraatiot asiakkaille. Ulkoisesta järjestelmästä voidaan tuoda myyntilaskuja laskutettavaksi sekä ostolaskuja maksatettavaksi ja kierrättäväksi. Myynti- ja ostolaskut voidaan tuoda Visma Fivaldiin myös reskontraseurantaa ja kirjanpitoa varten, jos myyntilaskut halutaan lähettää ulkoisesta järjestelmästä tai ostolaskut käsitellä ja maksaa ulkoisessa ostolaskujen kierrätysohjelmassa. Myynti- ja ostolaskuintegraatioiden lisäksi Visma Fivaldiin voidaan tuoda palkka-aineistoja palkanlaskentaa varten.

 

Myyntilaskuintegraatio

Myyntilaskujen XML-rajapinta mahdollistaa laskuaineiston siirtämisen ulkoisesta järjestelmästä Visma Fivaldiin. Valmis rajapinta on nopea ottaa käyttöön ja integraatiolla voidaan tuoda myyntilaskut järjestelmään laskutusta varten.

Integraatiolla voidaan tuoda myös automaattisesti asiakas- ja tuoterekisteri. Rajapinnan käyttäminen edellyttää, että ulkoisesta järjestelmästä on rakennettu integraatio Visma Fivaldiin. Lisäpalveluna integraation käyttöönoton tueksi tarjotaan konsultointia.

Ostolaskuintegraatio

Ostolaskujen XML-rajapinta tuo ostolaskut ulkoisesta järjestelmästä Visma Fivaldiin. Rajapinta on helposti käyttöön otettavissa ja sen avulla ulkoisesta järjestelmästä voidaan tuoda ostolaskut Visma Fivaldin käsittelyä, maksatusta ja kirjanpitoa varten.

Rajapinnan käyttäminen edellyttää, että ulkoisesta järjestelmästä on rakennettu integraatio Visma Fivaldiin. Lisäpalveluna integraation käyttöönoton tueksi tarjotaan konsultointia.

 

 

Palkkaintegraatio

Palkanlaskennan XML-rajapinnalla tuodaan palkka-aineistoa Visma Fivaldin palkanlaskentaan. Rajapinnalla voidaan tuoda esimerkiksi tuntikirjauksia työajanseurantajärjestelmästä, joita käytetään palkanlaskennan esitietona.

Palkanlaskennan esitiedot sisäänluetaan Visma Fivaldin Palkanlaskentaan, missä tietoja voidaan tarvittaessa vielä muuttaa ja käsitellä. Käsittelyn jälkeen palkat lasketaan Visma Fivaldin Palkanlaskennan avulla. Rajapinnan käyttäminen edellyttää, että ulkoisesta järjestelmästä on rakennettu integraatio Visma Fivaldiin. Lisäpalveluna integraation käyttöönoton tueksi tarjotaan konsultointia.