Taloushallinto-ohjelma tuloksekkaaseen tekemiseen

Ota taloushallinto haltuun! Tehokkaalla taloushallinto-ohjelmalla automatisoit rutiinityöt ja sähköistyt omilla ehdoilla.

Kokeile maksutta

Suomen käytetyin taloushallinnon ohjelmisto

Visma Fivaldi on tilitoimistojen kirjanpito-ohjelmistojen markkinajohtaja Suomessa, osoittaa tuore Taloushallintoliiton tekemä tutkimus. Taloushallinto-ohjelmallamme tehdään tutkimuksen mukaan eniten yritysasiakkaiden kirjanpitoja Suomessa 🏆

Iso kiitos luottamuksesta, olit sitten ohjelmiston nykyinen käyttäjä tai Visma Fivaldiin siirtymistä harkitseva! Alta löydät taloushallinnon ohjelmistomme ominaisuuksia, joista olemme erityisen ylpeitä! 😊

Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelma sisältää:

kirjanpito-ohjelma

Kirjanpito » 

Käyttäjäystävällinen kirjanpito-ohjelma päivittäisten tehtävien hoitamiseen ja manuaalisten prosessien automatisointiin. 

 

palkanlaskenta

Palkanlaskenta »

Helppokäyttöisellä palkanlaskentaohjelmalla hoidat palkkojen laskemisen, maksamisen ja palkkoihin liittyvät viranomaisilmoitukset täysin sähköisesti.

 

myyntilaskutus

Myyntilaskutus » 

Myyntilaskutuksessa tehdyt laskut voidaan lähettää suoraan järjestelmästä asiakkaalle verkkolaskuina, sähköpostitse tai tulostuspalvelun kautta.

ostolaskutus

Ostolaskut » 

Tarkastele, käsittele, hyväksy ja maksa ostolaskut helposti suoraan selaimesta. Laskujen vastaanottaminen onnistuu muun muassa verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta.

integraatiot

Integraatiot » 

Yhdistä monipuolisesti muihin ohjelmistoihin. Ohjemisto mahdollistaa myyntilasku- ostolasku- ja palkkaintegraatiot.

pankkiyhteys

Pankkiyhteys » 

Lähetä sekä nouda pankkiaineistot tietoturvallisesti ja kootusti useaan yritykseen yhdellä kertaa. Pankkiyhteys toimii ilman verkkopankkiin kirjautumista.

materiaalihallinto

Materiaalihallinto » 

Materiaalihallinto helpottaa varastonhallintaa ja ostotilausten käsittelyä. Ominaisuus sisältää reaaliaikaisen raportoinnin ja varastosaldojen seurannan.

 

raportointi

Raportointi » 

Kattavan raportoinnin avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja saat tukea päätöksentekoon.

Oppaat taloushallinnon ammattilaisille