Taloushallinto-ohjelma, josta löydät monipuoliset ominaisuudet

Tehokkaalla taloushallinto-ohjelmalla automatisoit rutiinityöt ja sähköistyt omilla ehdoilla. Tutustu taloushallinto-ohjelman laajoihin ominaisuuksiin ja varaa etäesittely.

Maksuton demoesittely

Webinaari: Mappiasiakkaiden tehokas kirjanpito taloushallinto-ohjelmalla 17.6. klo 10.00

Miten kirjanpitäjä saa kaiken hyödyn irti taloushallinto-ohjelmasta? Tulevassa webinaarissa kerromme lisää aiheesta ja käytämme Visma Fivaldia konkreettisena esimerkkinä sukeltaessamme syvemmin taloushallinto-ohjelmiston sisälle.

Ilmoittaudu mukaan!

Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelma sisältää:

Kirjanpito

Visma Fivaldi on käyttäjäystävällinen kirjanpito-ohjelma tilitoimistojen ja yritysten päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Sen kehityksessä on panostettu manuaalisten prosessien automatisointiin. Nykyaikainen sähköisen kirjanpidon kokonaisratkaisu taipuu myös perinteiseen kirjanpitoon.

Lue lisää

Palkanlaskenta

Visma Fivaldi sisältää helppokäyttöisen ja monipuolisen palkanlaskentaohjelman, jolla voidaan hoitaa eri kokoisten yritysten palkkojen laskenta. Hoidat palkkojen laskemisen, maksamisen ja palkkoihin liittyvät viranomaisilmoitukset täysin sähköisesti.

Lue lisää

Myyntilaskut

Visma Fivaldissa myyntilaskujen teko onnistuu helposti ja tehokkaasti monipuolisen laskutusohjelman työkaluilla. Myyntilaskutuksessa tehdyt laskut voidaan lähettää suoraan järjestelmästä asiakkaalle verkkolaskuina, sähköpostitse tai tulostuspalvelun kautta.

Lue lisää

Ostolaskut

Ostolaskut aina saatavillasi Visma Fivaldi pilvipalvelussa. Voit tarkastella, käsitellä, hyväksyä ja maksaa ostolaskut helposti. Laskujen vastaanottaminen onnistuu muun muassa verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta.

Lue lisää

Integraatiot

Visma Fivaldi tarjoaa monipuoliset integraatiot asiakkaille. Ohjemisto mahdollistaa myyntilasku- ostolasku- ja palkkaintegraatiot.

 

Lue lisää

Pankkiyhteys

Visma Fivaldin pankkiyhteyden avulla lähetät sekä noudat pankkiaineistot kootusti useaan yritykseen yhdellä kertaa. Pankkiyhteys toimii tietoturvallisesti ja ilman verkkopankkiin kirjautumista.

Lue lisää

Materiaalihallinto

Visma Fivaldin materiaalihallinto helpottaa varastonhallintaa ja ostotilausten käsittelyä. Ominaisuus sisältää reaaliaikaisen raportoinnin ja varastosaldojen seurannan.


Lue lisää

Raportointi

Visma Fivaldin kattavan raportoinnin avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi taloudellisesta tilanteesta ja saat tukea päätöksentekoon.

Lue lisää