Ulkoista osaavalle kumppanille

Visma Fivaldia käyttävät kumppanimme tarjoavat sähköistä ja asiantuntevaa palvelua taloushallinnon ulkoistamiseen

Löydä lähin Visma Fivaldi -tilitoimisto

Tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteinen taloushallinnon ohjelmisto

Taloushallinto on yksi ensimmäisistä asioista, joka on järkevää ulkoistaa tilitoimistolle, kun haetaan liiketoiminnan tehostamista ja säästöjä. Yhä useampi yritys myös haluaa siirtää toimintaansa paperittomaksi, johon sähköiset palvelut tuovat ratkaisun. Visma Fivaldi on sähköinen taloushallinnon pilvipalvelu, jota käytät yhdessä tilitoimistosi kanssa. Pilvipalvelun avulla tilitoimisto ja asiakas voivat käyttää ja kirjata tietoja samaan järjestelmään omilta työpisteiltään, eikä esimerkiksi tositteita tarvitse toimittaa erikseen tilitoimistoon. 

Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Sähköiset järjestelmät mahdollistavat myös aiempaa joustavamman työnjaon tilitoimiston ja asiakkaan välille. Visma Fivaldi kumppanitoimistojen kanssa voit aloittaa yhteistyön perinteisellä taloushallinnolla ja ottaa sähköisestä taloushallinnosta haluamasi ja juuri sinua hyödyttävät osat käyttöösi liiketoiminnan kasvaessa. Lisäksi voit sopia yhteistyömallin tilitoimistosi kanssa täysin joustavasti.

Miten haluaisit hoitaa taloushallintosi? Visma Fivaldi- tilitoimiston kanssa se onnistuu juuri kuten haluat: sovi tilitoimiston kanssa yhteiskäytöstä. 

 

Joustava työnjako

Kun käytät taloushallinnon ohjelmaa yhdessä tilitoimiston kanssa, voi työt jakaa monella tavalla. Haluatko täysin eroon rutiineista vai kaipaatko tilitoimiston apua vain tietyssä tehtävässä? Kaikki onnistuu!

Taloustilanne aina tiedossa

Päätöksenteko on helpompaa ja reagointi nopeampaa, kun olet ohjelman kautta koko ajan kiinni yrityksesi taloustilanteessa. Pilvipalvelussa sinun ja tilitoimiston kirjaamat tiedot ovat saatavilla reaaliajassa.

Palvelut yhdeltä luukulta

Käyttämällä tilitoimiston kanssa samaa järjestelmää et maksa muille rutiinitöistä, jotka voit hoitaa itse - apunasi on aina asiantuntija, joka tuntee taloushallinnon, lakipykälät ja parhaat käytännöt.

Edellytykset kehittymiselle

Sinun on helppo kehittää liiketoimintaasi, kun taloushallinto ei tuota päänvaivaa. Lisäksi huomaat helposti talouden notkahdukset ja toiminnan pullonkaulat. Pystyt tehostamaan työtä ja ehdit innovoida uutta.

Asiantuntija tukenasi

Sinun ei tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen tai tuntea lakipykäliä. Kun otat kumppaniksi osaavan tilitoimiston ja käytössä on tehokas järjestelmä, virhemahdollisuudet vähenevät ja voit kehittää toimintaa reaaliaikaisen taloustiedon avulla.
 

Taloushallintojärjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa

Yhteisessä järjestelmässä tieto täytyy syöttää vain kerran ja se siirtyy suoraan kirjanpitoon ja kirjanpitäjäsi tietoon. Kertakirjaaminen vähentää virhemahdollisuuksia ja sähköisyyden avulla yrityksesi taloustieto on aina ajan tasalla. 

Myynti- ja ostolaskujen hallinta on luonnollinen tapa aloittaa siirtyminen sähköinen taloushallintoon. Yhteistyömahdollisuuksia tilitoimiston ja asiakkaan välillä on monia. Tilitoimisto voi esimerkiksi hoitaa asiakkaan pääkirjanpidon ja palkanlaskennan, asiakas voi itse hoitaa laskutuksen ja hyväksyä ostolaskut ja tilitoimisto hoitaa prosessit loppuun. Sähköisen arkiston ja raportoinnin avulla pääset käsiksi tapahtumiin ilman tilitoimiston apua ja pääset porautumaan vaikka laskun kuvaan asti.

Mikäli kaipaat enemmän, tarjoaa Visma Fivaldi myös ratkaisun mm. reskontriin, materiaalihallintoon ja palkanlaskentaan asti. Visma Fivaldin rajapinnat mahdollistavat myös tiedon siirrot ulkopuolisista järjestelmistä (esim. nettikaupat, tilausjärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät, työajanseurantajärjestelmät jne). Tietoja voidaan siirtää koneellisesti järjestelmien välillä tai selaimella käyttäjän tekemänä.

 

Sähköinen laskutus

Visma Fivaldin avulla lähetät laskut sähköisesti sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaillesi joko järeämmällä tilaustenkäsittelyllä tai kevyemmällä WebLaskutuksella. WebLaskutuksen avulla teet laskun helposti vaikka puhelimellasi ja laskun toimitus tapahtuu haluamallasi tavalla, joko sähköisesti, perinteisenä paperilaskuna tai tulostuspalvelun avulla.

Hyödyt

 • Sinun ei tarvitse murehtia postituksesta
 • Laskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitäjälle
 • Tuloslaskelmasi päivittyy reaaliajassa
 • Myyntireskontra päivittyy reaaliajassa
 • Säästät aikaa itse laskun teossa, kun postitus yms. jäävät pois

 

Sähköinen ostolaskujen hallinta

Visma Fivaldin ostolaskujen käsittelyllä vastaanotat ostolaskut suoraan sähköisenä, eikä sinun tarvitse toimittaa laskukopioita enää kirjanpitäjällesi manuaalisesti. Voit sopia joustavasti tilitoimistosi kanssa, kuka hoitaa ostolaskujen maksatuksen. Hyväksymisen jälkeen ostolaskusi siirtyvät automaattisesti kirjanpitäjällesi. Myös tuloslaskelmasi päivittyy samalla.

Hyödyt:

 • Sinun ei tarvitse murehtia laskujen lähetyksestä kirjanpitäjällesi
 • Saat kaikki avoinna olevat laskut selkeästi nähtävillä ja näin kokonaiskuva paranee
 • Laskujen sähköiset kuvat säilyvät järjestelmässä
 • Tuloslaskelmasi päivittyy reaaliajassa
 

Sähköinen raportointi ja arkisto

Heti kun olet hyväksynyt osto- tai myyntilaskusi tiedot, päivittyy tuloslaskelmasi laskun tiedoilla. Näin näet tuloslaskelmasi reaaliajassa ja pysyt kärryillä siitä, miltä yrityksesi liiketoiminta näyttää.

Voit seurata yrityksesi taloudellista tilaa, avoimia laskuja, kassatilannetta suoraan järjestelmän graafisilta raporteilta reaaliajassa omalta työpisteeltäsi.

Hyödyt:

 • Sinun ei tarvitse odotella tuloslaskelmaasi, vaan voit tarkistaa tilanteen silloin kun haluat
 • Näet laskujen ja tiliotteiden sähköiset kuvat suoraan järjestelmästä
 • Näet erääntyvät myynti- ja ostolaskut, tilien saldot sekä saapuvat suoritukset selkeiltä raporteilta
 • Tuloslaskelma voidaan ajastaa saapuvaksi suoraan sähköpostiisi
 

Selvät sävelet vai pohdinnan paikka?

Tuntuuko jokin ulkoistamisessa tai yhteiskäytössä vielä epäselvältä? Hae kuppi kahvia, lataa maksuton opas ja perehdy mukavalla tavalla vaihtoehtoihisi.

Taloushallinnon ulkoistaminen

Näinhän se on: taloushallinnon ulkoistaminen kannattaa, kun haluat keskittyä ydinliiketoimintaasi. Lue oppaasta, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon pohtiessasi vaihtoehtoja.

Lataa opas

Taloushallintojärjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa

Mitä yhteiskäyttö oikeastaan tarkoittaa, ja mitä etuja siitä on yrityksellesi? Tutustu yhteiskäyttöön syvällisemmin tämän oppaan avulla.

Lataa opas

Verkkolaskujen hyödyt ja käyttöönotto

Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto tulee yritykselle monessa mielessä edulliseksi verrattuna paperilaskujen käsittelyyn.

Lataa opas

 

Löydä osaava tilitoimisto

Visma Fivaldiin luottaa yli 500 tilitoimistoa ja ohjelmistollamme hoidetaan yli 40 000 asiakkaan taloushallinto päivittäin.

Valitse alueesi ja löydät kätevästi lähimmät Visma Fivaldi -tilitoimistot. Voit luottaa kumppaneidemme osaamiseen ja asiantuntemukseen.

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.