Taloushallinnon raportointi

Taloushallinnon raportointi

Visma Fivaldin kattava ja reaaliaikainen raportointi antaa tukea yrityksesi päätöksentekoon ja talouden kehittämiseen. Valmiit taloushallinnon raportit tekevät sekä tilitoimiston että yrityksen taloushallinnon arjesta helpompaa.

 Varaa demoaika

Visma Fivaldin valmiit raporttipohjat helpottavat arkea sekä tilitoimistossa että yrityksen taloushallinnossa

Fivaldi kattaa kaikki yrityksen taloushallinnon ja tilitoimiston tyypillisimmät raportointitarpeet. Raporttien tiedot siirtyvät pohjiin automaattisesti, joten tiedot ovat aina ajan tasalla.

Fivaldin raportointi­ominaisuuksiin kuuluvat mm.

check.png Kustannuspaikkakohtainen seuranta ja raportointi

check.png Tuloslaskelma ja tase: kuluva tilikausi, edellinen tilikausi ja vertailu

check.png Kuluvan tilikauden tulos, liikevaihtotiedot ja vertailu vastaavaan
edelliseen kauteen ja budjettiin

check.png Tietojen automaattinen siirto palkoista tulorekisteriin, jos käytössä Fivaldin palkkahallinto

check.png Alv-ilmoitustietojen automaattinen siirto

check.png Viranomaisraporttien helppo muodostaminen ja lähettäminen

Tutustu Fivaldin raportointi­ominaisuuksiin!

Tutustu Fivaldin toiminnallisuuksiin ja demoympäristöön asiantuntijan kanssa. Ota yhteyttä ja varaa maksuton etäesittely sinulle sopivana ajankohtana

Varaa demoaika

Käyttöönotto 678x452.png

Tositetasolle porautuminen helpottaa poikkeamiin tarttumista

Kun raportilla näkyy poikkeama, on sen syihin ja aiheuttajiin tietysti päästävä kiinni. Fivaldin raporttien tietoihin on helppo porautua suoraan kirjanpidon selailusta: tositteita ei tarvitse erikseen etsiä, hakea ja availla, vaan pääset klikkaamalla kirjanpidon selailusta eteenpäin, aina tositteen tarkkoihin tietoihin ja kuvaan asti.

Talouden reaaliaikainen raportointi antaa ajantasaista tietoa yrityksen tilanteesta

Sähköinen raportointi mahdollistaa yritysten taloustilanteen reaaliaikaisen seuraamisen sekä auttaa päätöksenteossa. Tietoja ei tarvitse siirtää tiedostosta toiseen, vaan raportti muodostuu suoraan kirjanpitoon syötetyistä tositteista ja reskontratiedoista. Data on siis jatkuvasti ajan tasalla, ja raportit näyttävät aina todellisen tilanteen. 

Fivaldin aloitusnäkymän dashboard näyttää valitsemasi tiedot aina ohjelman avatessasi. Tilannekatsaus on siis jatkuvasti läsnä taloushallinnon arjessa sen sijaan, että sitä varten täytyisi avata oma ohjelmansa tai sovelluksensa.

kumppaniohjelma 678x452.png

Liity tyytyväiden asiakkaiden joukkoon 678x452.png


Vaivaton raportointi parantaa tilitoimistosi asiakaskokemusta

Tilitoimistojen rooli muuttuu yhä enemmän kohti konsultointia, jolloin ajantasaisen tiedon tuottaminen ja toimittaminen on edellytys asiakkaiden palvelemiselle. Kun raportit ovat aina saatavilla, sujuu tietojen toimittaminen helposti. Kirjanpitäjä voi keskittyä tiedon tulkintaan ja asiakkaan auttamiseen.

Auttamalla asiakkaita ottamaan taloushallinnon raportoinnin käyttöön ja hyödyntämään sitä arjessaan, rakennat kestävämpää asiakassuhdetta. Samalla lisäät asiakkaan ymmärrystä yrityksen talouden tilanteesta ja asioista, jotka siihen vaikuttavat. Reaaliaikainen talouden seuranta hyödyttää siis niin tilitoimistoa, kirjanpitäjää kuin asiakasyritystäkin.