Sähköinen verkkolaskutus 

Maventa verkkolaskutus (ent. AutoInvoice) on Fivaldiin sisäänrakennettu ratkaisu laskujen sähköistämiseen. Tutustu verkkolaskutuksen ominaisuuksiin!

Kysy lisää

Fivaldi verkkolaskutus tehostaa ja helpottaa laskutusta

Maventa (ent. AutoInvoice) on verkkolaskupalvelu, jota käytetään taloushallinto-ohjelma Fivaldin osana. Verkkolaskupalvelu Maventalla lähetät ja vastaanotat verkkolaskut suoraan Fivaldista. Sisäänrakennettuna se toimii saumattomana osana ohjelmistoa – ilman aikaavieviä tiedonsiirtoja ulkopuolisista laskutusohjelmistoista. Automatisoitu ja nopea laskutusprosessi on etu jokaiselle yritykselle. Sähköinen laskutus lyhentää maksuaikoja ja nopeuttaa myyntisaatavien kiertoa.

Miksi Fivaldi verkkolaskutus kannattaa?

64_customer_reports2.png

Verkkolaskutus tehostaa laskutusta poistamalla turhat manuaaliset prosessit

64_invoice_confirmation.png

Sähköinen, automatisoitu ratkaisu vähentää virheitä laskujen käsittelyssä

64_mail_sent.png

Voit lähettää sekä käsitellä saapuvat laskut missä ja milloin vain

64_sent.png

Vastaanottajat saavat laskut liitteineen nopeammin, varmemmin ja tietoturvallisesti

Tarvittaessa voit hyödyntää myös Maventan tulostus- ja postituspalvelua. Tulostamme ja lähetämme puolestasi esimerkiksi korkolaskut, perintäkirjeet, tiedotteet ja paperilaskut.

Ota Fivaldi verkkolaskutus käyttöösi vaikka heti

Verkkolaskutuksen avulla laskut ovat nopeammin ja varmemmin perillä vastaanottajilla, jolloin laskujen maksuajat lyhenevät ja myyntisaatavien kierto nopeutuu!

Ota verkkolaskutus käyttöön!

Fivaldi verkkolaskutuksen palveluntuottajana toimii Maventa

Saapuvat laskut

Verkkolaskutuksen avulla saat kaikki saapuvat laskut suoraan Fivaldin ostolaskujen kierrätykseen. Skannauspalvelu muuttaa saapuvat paperi- ja PDF-laskut sähköiseen muotoon hyväksymistä varten.

Lähtevät laskut

Maventa-palvelussa voit lähettää laskut verkkolaskuna, tulostuspalvelun kautta sekä sähköpostilla, jos tämä lähetystapa on aktivoitu Maventa-tililläsi. Myös kuluttajien e-laskutuksen hallinta on helppoa ja automatisoitua.

Muut palvelut

Maventan tulostuspalvelun avulla voit lähettää kirjeitse suoraan Fivaldista myös muut tulosteet, kuten yhtiökokouskutsut ja tiedotteet.Fivaldi mock ups myyntilasku (1).png