Sähköinen perintä

Visma Fivaldi on kattava taloushallinnon ohjelmisto, johon voit integroida huomautus- ja perintäpalvelun. Tutustu sähköiseen perintään osana Visma Fivaldia.

Ota yhteyttä

Perintäpalvelut osaksi sähköistä taloushallintoa

Perintäpalveluiden käyttö osana sähköistä taloushallintoa tehostaa yrityksen saatavien hallintaa, jolloin yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä omaan ydintoimintaansa. Visma Fivaldiin on integroitu Visma Financial Solutions Oy:n huomautus- ja perintäpalvelu.


Visma Fivaldissa on mahdollista siirtää myyntilaskut helposti perintään suoraan ohjelmasta

  • Kaikki tarvittavat laskutiedot siirtyvät rajapinnan välityksellä suoraan perintäyhtiölle, joka lähettää mahdolliset maksumuistutukset ja perintäkirjeet maksaja-asiakkaalle automaattisesti.
  • Perintäkumppani hoitaa tehokkaasti ja ammattitaitoisesti perintäsi, jolloin yrittäjänä voit keskittyä ydintoimintaasi ja luottaa siihen, että saatavat kotiutuvat sinulle helposti ja vaivattomasti.
  • Kun perintätoimisto onnistuu perimään saatavat maksuasiakkaalta, suoritukset tilitetään asiakkaalle viiteaineiston kera, jolloin avoimien myyntilaskujen seuranta ja reskontra päivittyvät automaattisesti kirjanpidossa.


Perintäpalveluun rekisteröityminen tapahtuu suoraan myyntireskontrasta. Palveluun rekisteröityminen on veloituksetonta, eikä vaadi erillistä sopimusta. Yritys ei sitoudu perintäpalveluita tarjoavaan yritykseen eikä Visma Fivaldi veloita toimeksiantojen lähettämisestä asiakasta. Palvelun käyttöönotto on mahdollista niin suurille kuin pienille yrityksille laskujen määrästä riippumatta.

Hyviä syitä valita sähköinen perintä osaksi Visma Fivaldia

 

Tehokas myyntisaatavien hallinta

Rekisteröityminen suoraan Visma Fivaldista

Myyntisaatavat perintään muutamalla klikkauksella

Vältät huomautuskirjeiden tulostukseen, postitukseen, lajitteluun ja maksuaikoihin tuhlaantuvaa työaikaa

Myyntisaamiset ovat aina ajantasalla

96_blue_contract_management.png

Palveluun ei sisälly vuosimaksua
tai erillistä sopimusta