Yrityksesi taloushallinnon ulkoistaminen - vapauta aikaa olennaiseen

6 000 yritystä käyttää ohjelmistoa yhdessä tilitoimiston kanssa ja 70 000 suomalaisen yrityksen kirjanpito hoidetaan Visma Fivaldilla.

Helpota arkeasi taloushallinnon ulkoistamisella

Keskity ydinosaamiseesi

Ulkoistamalla taloushallinnon sinun ei tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen. Pystyt tehostamaan työtä, ehdit innovoimaan uutta ja kehittämään liiketoimintaasi.

Asiantuntijat tukenasi

 Tilitoimistokumppanuuden kautta apunasi on aina asiantuntija, joka tuntee taloushallinnon, lakipykälät ja parhaat käytännöt. Ottaessasi kumppaniksi osaavan tilitoimiston ja käytössäsi on tehokas järjestelmä, myös virhemahdollisuudet vähenevät.

Tarpeittesi mukainen työnjako

 Voit sopia yhteiskäyttömallista ja työnjaosta tilitoimistosi kanssa täysin joustavasti ja yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Tilitoimisto voi esimerkiksi hoitaa yrityksesi kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätöksen. Sinä voit hoitaa myyntilaskutuksen ja ostolaskujen käsittelyn.

Työskentelyn vaivattomuutta pilvessä

Pilvipalvelun avulla sinä ja tilitoimistokumppanisi voitte käyttää ja kirjata tietoja yhteiseen järjestelmään samaan aikaan. Tämän johdosta sinun ei esimerkiksi tarvitse toimittaa tositteita tilitoimistoon erikseen. Ohjelmistoon kirjatut tiedot näkyvillä samanaikaisesti kaikille käyttäjille.

Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Voit aloittaa yhteistyön tilitoimistokumppanin kanssa ulkoistamalla yrityksesi kirjanpidon ja palkanlaskennan. Siirtyminen kohti sähköistymistä onnistuu osasähköistymisen kautta, ottamalla käyttöösi juuri sinua hyödyttävät ominaisuudet. Halutessasi voit hoitaa taloushallintosi täysin sähköisesti Visma Fivaldilla.

Ohjelmisto kasvaa tarpeidesi mukaan

Visma Fivaldin yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa mahdollistaa osasähköistymisen ja kulkemisen kohti täysin sähköistä maailmaa. Voit aloittaa ohjelmiston käytön esimerkiksi käsittelemällä ostolaskut sähköisesti ja hoitamalla muun taloushallinnon perinteisellä mallilla. Yrityksesi tarpeiden kasvaessa onnistuu myös myyntilaskutuksen sähköinen käsittely, jonka jälkeen oletkin jo täysin sähköisessä maailmassa.

 Selvät sävelet vai pohdinnan paikka?

Tuntuuko jokin ulkoistamisessa tai yhteiskäytössä vielä epäselvältä? Hae kuppi kahvia, lataa maksuton opas ja perehdy mukavalla tavalla vaihtoehtoihisi. Voit tutustua myös muihin inspiroiviin ja liiketoimintaasi tukeviin blogeihin ja oppaisiin Materiaalit-sivulla »