Yrityksesi taloushallinnon ulkoistaminen - vapauta aikaa olennaiseen

6 000 yritystä käyttää ohjelmistoa yhdessä tilitoimiston kanssa ja 70 000 suomalaisen yrityksen kirjanpito hoidetaan Visma Fivaldilla.

Helpota arkeasi taloushallinnon ulkoistamisella

Keskity ydinosaamiseesi

Ulkoistamalla taloushallinnon sinun ei tarvitse olla kirjanpidon ammattilainen. Pystyt tehostamaan työtä, ehdit innovoimaan uutta ja kehittämään liiketoimintaasi.

Keskity ydinosaamiseesi

Asiantuntijat tukenasi

 Tilitoimistokumppanuuden kautta apunasi on aina asiantuntija, joka tuntee taloushallinnon, lakipykälät ja parhaat käytännöt. Ottaessasi kumppaniksi osaavan tilitoimiston ja käytössäsi on tehokas järjestelmä, myös virhemahdollisuudet vähenevät.

Asiantuntijat tukenasi

Tarpeittesi mukainen työnjako

 Voit sopia yhteiskäyttömallista ja työnjaosta tilitoimistosi kanssa täysin joustavasti ja yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Tilitoimisto voi esimerkiksi hoitaa yrityksesi kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätöksen. Sinä voit hoitaa myyntilaskutuksen ja ostolaskujen käsittelyn.

Tarpeittesi mukainen työnjako

Työskentelyn vaivattomuutta pilvessä

Pilvipalvelun avulla sinä ja tilitoimistokumppanisi voitte käyttää ja kirjata tietoja yhteiseen järjestelmään samaan aikaan. Tämän johdosta sinun ei esimerkiksi tarvitse toimittaa tositteita tilitoimistoon erikseen. Ohjelmistoon kirjatut tiedot näkyvillä samanaikaisesti kaikille käyttäjille.

Työskentelyn vaivattomuutta pilvessä

Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Sähköisyys tuo joustavuutta yrityksen sisällä ja tilitoimiston kanssa toimiessa, kun vastuut voidaan jakaa halutulla tavalla. Voit ottaa käyttöösi juuri sinua hyödyttävät sähköisen taloushallinnon ominaisuudet – aloittaen esimerkiksi ostolaskujen käsittelystä tai myyntilaskujen lähettämisestä. Halutessasi voit hoitaa taloushallintosi täysin sähköisesti Visma Fivaldilla.

Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Ohjelmisto kasvaa tarpeidesi mukaan

Visma Fivaldin yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa mahdollistaa osasähköistymisen ja kulkemisen kohti täysin sähköistä maailmaa. Voit aloittaa ohjelmiston käytön esimerkiksi käsittelemällä ostolaskut sähköisesti ja hoitamalla muun taloushallinnon perinteisellä mallilla. Yrityksesi tarpeiden kasvaessa onnistuu myös myyntilaskutuksen sähköinen käsittely, jonka jälkeen oletkin jo täysin sähköisessä maailmassa.

Ohjelmisto kasvaa tarpeidesi mukaan

 Selvät sävelet vai pohdinnan paikka?

Tuntuuko jokin ulkoistamisessa tai yhteiskäytössä vielä epäselvältä? Hae kuppi kahvia, lataa maksuton opas ja perehdy mukavalla tavalla vaihtoehtoihisi. Voit tutustua myös muihin inspiroiviin ja liiketoimintaasi tukeviin blogeihin ja oppaisiin Materiaalit-sivulla »