Visma Fivaldi – kaikki, mitä tarvitset yrityksesi sähköiseen taloushallintoon

Visma Fivaldi on suomalaisten yritysten ja tilitoimistojen tarpeisiin kehitetty sähköisen taloushallinnon ohjelmisto. Sen avulla taloushallinnon ja kirjanpidon kaikki tehtävät sujuvat helposti, yhdessä järjestelmässä.

Kokeile Fivaldin ominaisuuksia maksutta »

hipsut.png

"Fivaldissa on kaikki yrityksessä tarvittavat osa-alueet. Ja jos yritys kasvaa ja laajenee, pystyy siihen ostamaan lisäpalikoita. Lisäksi Fivaldia kehitetään koko ajan, joten pysytään ajan hermolla, mitä ikinä sitten eteen tuleekaan."

Susanna From
Office of Ambassador Bruce J. Oreck
Lue lisää »

Aloita Fivaldin maksuton kokeilu

Tutustu Fivaldiin maksutta, kaikessa rauhassa! Kokeiluympäristössä pääset testaamaan ohjelmiston monipuolisia toiminnallisuuksia, esimerkiksi uudistettua myynninhallintaa ja ostolaskujen käsittelyä 14 päivän ajan.

Kokeile maksutta »

Kattava taloushallinnon ohjelmisto, joka taipuu myös yhteiskäyttöön tilitoimiston kanssa

Fivaldi sisältää kaiken pk-yritysten taloushallinnossa tarvittavan. Se sopii hyvin yrityksen omaksi taloushallintojärjestelmäksi sekä yrityksille, jotka käyttävät ohjelmistoa yhdessä tilitoimiston kanssa.

 

Development_1_.png

Fivaldi yrityksen omana järjestelmänä

Jos yrityksessäsi hoidetaan taloushallinto alusta loppuun itse, sopii Fivaldi käyttöösi erinomaisesti. 

Kattava ja modulaarinen järjestelmä sisältää kaiken, mitä tarvitset pk-yrityksen sähköiseen taloushallintoon: kirjanpitoon, ostolaskujen käsittelyyn, myynnin hallintaan ja laskutukseen sekä reskontranhoitoon ja raportointiin. 

 

Fivaldin käyttö yhdessä tilitoimiston kanssa

Oletko jakanut taloushallintovastuut yrityksesi ja tilitoimiston välillä?  Fivaldi on suomalaisille tilitoimistoille tuttu järjestelmä, jonka avulla yhteistyö on sujuvaa ja helppoa.

Voit sopia taloushallintosi työnjaosta joustavasti tilitoimiston kanssa ilman, että ohjelmisto asettaa sille esteitä tai ehtoja. Fivaldin avulla on helppoa hoitaa esim. ostolaskujen käsittely ja maksaminen yhdessä sovitulla työnjaolla.

 

 

Fivaldin hinta yrityksille

Jos käytät Fivaldia yhteistyössä tilitoimistosi kanssa, voit sopia tarvitsemiesi Fivaldi-sovellusten käytöstä heidän kanssaan ja pyytää tilitoimistoltasi tarjouksen ohjelmisto-ominaisuuksista.

Hoidatko yrityksesi taloushallinnon itse? Saat täydellisen taloushallinnon ohjelmistopaketin käyttöösi hintaan 145 €/kk + alv. Hinta on kiinteä, eikä yllätyksiä esimerkiksi tositekohtaisista kuluista pääse syntymään.

Lue lisää Fivaldin hinnoittelusta pk-yrityksille »

hinnoittelu-small.png

Jo yli 400 yritystä on valinnut Visma Fivaldin taloushallinnon järjestelmäkseen, ja
yli 7 500 yritystä käyttää ohjelmaa yhdessä tilitoimistonsa kanssa!

Kiinnostuitko? Kokeile maksutta!

Lue kokemuksia Visma Fivaldista »

 

Miksi Fivaldi on mainio valinta yrityksellesi?

Laajat ominaisuudet taloushallinnon hoitamiseen

Visma Fivaldista löydät kaiken, mitä tarvitset taloushallintosi hoitamiseen. Hoidat yhdellä järjestelmällä yrityksen kirjanpidon, myynti- ja ostolaskut, reskontrat sekä palkanlaskennan. Maksuliikenneohjelmiston avulla laskujen maksaminen ja saatavien seuranta käyvät ketterästi.

  • Laskutusohjelma – verkko-, sähköposti- ja paperilaskujen lähetys, asiakasrekisteri ja reaaliaikainen saatavienhallinta. Lue lisää »
  • Ostolaskujen hyväksyntä ja kierrätys – automaattiset tiliöintiehdotukset ja tiliöintisäännöt toistuville laskuille. Laskujen maksu suoraan ohjelmasta. Lue lisää »
  • Talouden seuranta ja raportointi – reaaliaikainen dashboard näyttää osto- ja myyntireskontran sekä saatavien tilanteen. Valmiit raporttipohjat helpottavat arkea. Lue lisää »
 
 

 

Visma_Fivaldi_pic15.png

 

Automaatiot ja rajapinnat nopeuttavat taloushallinnon arjen rutiineja

Tekoäly, integraatiot ja rajapinnat tekevät taloushallinnosta entistä sujuvampaa. Järjestelmässä oleva pitkälle kehitetty automaatio nopeuttaa taloushallinnon rutiineja ja vapauttaa sinut keskittymään yrityksesi ydintoimintoihin.

  • Ostolaskujen käsittely nopeutuu, kun oppiva koneäly tekee tiliöintiehdotukset automaattisesti
  • Fivaldin mittaristonäkymä näyttää yrityksen taloustilanteen ja tunnusluvut reaaliaikaisesti
  • Nopeuta rutiineja entisestään siirtämällä taloushallinnon tietoja järjestelmästä toiseen rajapintojen avulla. Lue lisää »

 

Kotimainen ohjelmistokehitys takaa luotettavuuden, käytettävyyden ja viranomaismääräysten täyttymisen

Fivaldi on kotimainen taloushallinnon ohjelmisto, jonka kehitys- ja koodaustyö tehdään Suomessa.

Nyt käynnissä on ohjelmiston kokonaisuudistus, joka tuo käyttäjille säännöllisesti sekä uusia ominaisuuksia, että parannuksia olemassaolevien toiminnallisuuksien käyttöön. Valitsemalla Fivaldin varmistat, että yrityksesi taloushallinto hyödyntää teknologiaa fiksusti ja viranomaisvaatimusten täyttäminen on helppoa.

Tutustu Fivaldin kehityssunnitelmaan »

Visma_Fivaldi_pic2.png


 

Vinkkejä sopivan ohjelmiston etsijälle

Alta löydät materiaalia taloushallinto-ohjelmiston ostamisen tueksi. Kun kaipaat lisätietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu inspiroiviin oppaisiin, webinaareihin ja blogeihin Materiaalit-sivulla »