Kattava ja helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma

Visma Fivaldi on edullinen, monipuolinen ja kehittyvä taloushallinnon pilvipalvelu eri kokoisille yrityksille.
Tutustu Fivaldin suosituimpiin ominaisuuksiin maksutta ja sitoumuksetta 14 päivän ajan!

 

Tilaa koekäyttötunnukset ja tutustu Fivaldin kokeiluympäristöön!

Pääset kokeilemaan ohjelmiston suosituimpia ominaisuuksia, esimerkiksi myynninhallintaa ja ostolaskujen käsittelyä. Kokeiluympäristö on käytössäsi 14 päivää, joten voit tutustua toiminnallisuuksiin kaikessa rauhassa. Koekäyttö on täysin veloitukseton. Aloitus ei vaadi maksutietoja, eikä sido mihinkään. Koekäytön päättyminen ei vaihdu automaattisesti tilaukseksi. Kokeile huoletta!  

Kokeile Fivaldia maksutta

Taloushallinto-ohjelma, joka helpottaa arkeasi

8 000 yritystä, jotka käyttävät ohjelmaa yhdessä tilitoimistonsa kanssa
80 000 yrityksen kirjanpito tehdään Fivaldilla

hipsut.png

"Osto- ja myyntireskontrat toimivat hyvin ja kirjanpitonäkökulmasta perinteinen kirjanpitopuoli on tehokas ja looginen."

Sanna ja Jukka-Pekka Kiilunen
Kiilunen Consulting

hipsut.png

"Myynninhallinta on auttanut meitä paljon ja on todella tärkeä ominaisuus. Tämä on semmoinen ohjelma, joka toimii ja on edullinen."

Björn Lindqvist
Paperit & Talot Oy Ab

Monipuolinen taloushallinto-ohjelma –
kokeile maksutta!

Sähköisellä myyntilaskutuksella hoidat yrityksen laskutuksen, tarjoukset ja tilaukset tehokkaasti sekä vaivattomasti. Toistuva laskutus nopeuttaa rutiineja. Lisäksi seuraat saatavia ja ennakoit, että laskut tulevat hoidettua.

Ostolaskujen käsittely, hyväksyntä ja maksaminen onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta. Fivaldi mahdollistaa monipuoliset kierrot sekä automaation ostolaskujen käsittelyssä ja hyväksynnässä. Apunasi on myös koneoppiva tiliöintityökalu, joka tekee tiliöintiehdotuksia ja sääntöjä.

Fivaldilla hoidat myös viranomaisilmoitukset ja arkistoinnin sähköisesti ja vaivattomasti.

Jos haluat tutustua Fivaldin kirjanpito-ominaisuuksiin, varaa maksuton etädemo asiantuntijamme kalenterista. Pääset etädemon ajanvaraukseen tästä » 

myyntilaskutus_myynninhallinta_desktop2.png