Suomen käytetyin taloushallinto-ohjelma

Visma Fivaldi – Suomen käytetyin taloushallinto-ohjelma

Tutustu Fivaldin yritysnäkymän ominaisuuksiin maksutta ja sitoumuksetta 14 päivän ajan!

Kattava ja helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelma

Visma Fivaldi on edullinen, monipuolinen ja kehittyvä taloushallinnon pilvipalvelu eri kokoisille yrityksille. Hoidat yhdellä järjestelmällä kirjanpidon, myynti- ja ostolaskut, reskontrat sekä palkanlaskennan. Maksuliikenneohjelmiston avulla laskujen maksaminen ja saatavien seuranta käyvät ketterästi. Visma Fivaldista löydät kaiken, mitä tarvitset taloushallintosi hoitamiseen.

 

Tilaa koekäyttötunnukset ja tutustu Fivaldin kokeiluympäristöön!

Pääset kokeilemaan ohjelmiston suosituimpia ominaisuuksia, esimerkiksi uudistettua myynninhallintaa ja ostolaskujen käsittelyä. Kokeiluympäristö on käytössäsi 14 päivää, joten voit tutustua toiminnallisuuksiin kaikessa rauhassa. Koekäyttö on täysin veloitukseton. Aloitus ei vaadi maksutietoja, eikä sido mihinkään. Koekäytön päättyminen ei vaihdu automaattisesti tilaukseksi. Kokeile huoletta!  

Kokeile Fivaldia maksutta »

Taloushallinto-ohjelma, joka helpottaa arkeasi

Jo yli 400 yritystä on valinnut Fivaldin ja yli 76 000 yrityksen kirjanpito tehdään Visma Fivaldilla.

hipsut.png

"Osto- ja myyntireskontrat toimivat hyvin ja kirjanpitonäkökulmasta perinteinen kirjanpitopuoli on tehokas ja looginen."

Sanna ja Jukka-Pekka Kiilunen
Kiilunen Consulting

hipsut.png

"Myynninhallinta on auttanut meitä paljon ja on todella tärkeä ominaisuus. Tämä on semmoinen ohjelma, joka toimii ja on edullinen."

Björn Lindqvist
Paperit & Talot Oy Ab

Ota käyttöön Visma Fivaldin maksuton kokeiluympäristö!

Kokeile Fivaldia maksutta »

Monipuolinen taloushallinnon ohjelmisto –
kokeile maksutta!

Visma Fivaldi on kattava taloushallinnon pilvipalvelu suomalaisen PK-yrityksen tarpeisiin. Tutustu Fivaldin suosituimpiin ominaisuuksiin maksutta ja sitoumuksetta 14 päivän ajan! Trialin avulla pääset koekäyttämään mm. myynninhallinnan ja ostolaskujen kierrätyksen toimivuutta.

Sähköisellä myyntilaskutuksella hoidat yrityksen laskutuksen, tarjoukset ja tilaukset tehokkaasti sekä vaivattomasti. Toistuva laskutus nopeuttaa rutiineja. Lisäksi seuraat saatavia ja ennakoit, että laskut tulevat hoidettua.

Ostolaskujen käsittely, hyväksyntä ja maksaminen onnistuvat ajasta ja paikasta riippumatta. Fivaldi mahdollistaa monipuoliset kierrot sekä automaation ostolaskujen käsittelyssä ja hyväksynnässä. Apunasi on myös koneoppiva tiliöintityökalu, joka tekee tiliöintiehdotuksia ja sääntöjä.

Fivaldilla hoidat myös viranomaisilmoitukset ja arkistoinnin sähköisesti ja vaivattomasti.

Jos haluat tutustua Fivaldin kirjanpito-ominaisuuksiin, varaa maksuton etädemo asiantuntijamme kalenterista. Pääset etädemon ajanvaraukseen tästä » 

myyntilaskutus_myynninhallinta_desktop2.png