FabricAI - tulevaisuuden haasteisiin räätälöity ostolaskuautomaatio

Tehosta ostolaskujen käsittelyä Visma Fivaldiin integroidun FabricAI automaation avulla.

20% – 80% ostolaskuista käsitellään kirjanpitoon automaattisesti ja jäljelle jäävät laskut entistä nopeammin. Seurauksena kirjanpitäjälle vapautuu jopa viikko ylimääräistä työaikaa kuukaudessa. Tutustu ratkaisuun!

Ota yhteyttä

 

Tekoälyä ostolaskujen käsittelyyn

Tehosta ostolaskujen käsittelyä automaation avulla

Ostolaskujen käsittely ja tiliöinti ovat yksiä kirjanpitäjän työläimmistä tehtävistä. Visma Fivaldiin integroidun FabricAI automaation avulla työläs ostolaskujen käsittely nopeutuu sekä virheiden määrä pienenee.

Itseohjautuva automaatio seuraa kirjanpitäjän työskentelyä ja tämän perusteella opettelee tunnistamaan laskut, joihin kirjanpitäjän ei tarvitse tehdä muutoksia.

Fivaldiin integroitu automaatio soveltuu kaiken kokoisille tilitoimistoille asiakasmäärästä riippumatta. Automaatioratkaisun hyödyntäminen on mahdollista, kun ostolaskut vastaanotetaan sähköisinä, kuten verkkolaskuina, pankkiverkon kautta tai skannattuina.

Ostolaskujen käsittely ei sinänsä ole vaikeaa, mutta se vie aikaa. Kun ihminen käsittelee laskuja, tarvitaan lopulta monta napsausta. Ajansäästön ansiosta pystymme kehittämään palveluitamme ja suunnittelemaan uusia palvelukokonaisuuksia.

Päivi Kallio, Toimitusjohtaja, KMV-Tilitaito Oy

Mitä hyötyjä automaatioratkaisu tarjoaa?

Rivikohtainen dimensioiden ennustaminen

Yksinkertainen, helppo ja mukava tapa
käsitellä ostolaskut

Itseohjautuvan automaation avulla saat käyttöösi alan parhaat käytännöt ostolaskujen käsittelyyn. Samalla päivittäisen työn mielekkyys kasvaa.

Rivikohtainen kirjanpidon tilien ennustaminen

Yrityskohtaisten sääntöjen luonti
automaattisesti

Tekoäly opettelee historiatiedon perusteella asiakaskohtaisesti kuinka tiliöinti, dimensiointi ja alv-käsittely on aikaisemmin tehty ja laatii tästä yrityskohtaisen sääntökirjaston itsenäisesti.


Laskukohtainen ALV-statuksen ennustaminen

Enemmän aikaa ja yhtenäisyyttä kirjanpitoon

Automaatio yhdenmukaistaa toimintatapoja, helpottaa tuuraus- ja kiiretilanteissa sekä parantaa kirjanpidon laatua koko tilitoimiston laajuisesti.

Tiliöintianalytiikka ja -seuranta

Tiliöintianalytiikka ja -raportointi

FabricAI tuottaa kirjanpitäjälle hyödyllistä tiliöintianalytiikkaa ja raportteja ostolaskuprosessia tukemaan.

Markkinoiden käytetyin tilitoimiston ohjelmisto

Markkinoiden edistyksellisin ostolaskuautomaatio

Poistaa toistuvan kirjoitus- ja käsittelytyön kirjanpitäjiltä. Automaatio toimii saumattomasti markkinoiden käytetyimmän tilitoimisto-ohjelmiston, Visma Fivaldin kanssa.


Opastettu henkilökohtainen käyttöönotto

Opastettu henkilökohtainen käyttöönotto

Automaation käyttöönotto voi tuntua isolta muutokselta. Kanssamme ette jää tyhjän päälle – varmistamme, että käyttöönotto onnistuu kivuttomasti ja tavoitellut hyödyt saavutetaan.

Palvelun käyttöönotto

FabricAI asiantuntijat ja reaaliaikainen asiakaspalvelu varmistavat, että käyttöönotto onnistuu mutkattomasti joka kerta.

Automaatio saadaan käyttöön jopa 30 minuutissa.

Erilaisten automaatioratkaisuiden käyttö on yleistynyt kaiken kokoisissa tilitoimistoissa. Automaation mukaan ottaminen ei vaadi enää suuria alkukustannuksia tai työlästä käyttöönottoprosessia, jonka ansiosta sen hyödyntäminen on mahdollista pienillekin tilitoimistoille.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Maksat tekoälystä käytön mukaan