Visma Fivaldi product icon_Visma Fivaldi ver 2.png

Maksuton koekäyttö!

Ota käyttöön Visma Fivaldin maksuton kokeiluympäristö, jossa pääset kokeilemaan osaa Fivaldin monipuolisista toiminnallisuuksista, esimerkiksi uudistettua myynninhallintaa sekä ostolaskujen käsittelyä. Saat kokeilla toiminnallisuuksia 14 päivää kiireettä. Koekäyttö on täysin veloitukseton, eikä sido mihinkään. Parhaimman koekäyttökokemuksen saat kirjautumalla ohjelmistoon tietokoneen selaimella.

 

Jos olet kiinnostunut tutustumaan Fivaldin perinteiseen kirjanpitoon, suosittelemme varaamaan etädemoajan asiantuntijamme kalenterista » 

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Kokeile Suomen käytetyintä taloushallinto-ohjelmaa!

 

96_blue_end_user.png

Selainpohjainen koekäyttöversio on käytettävissä 14 päivän ajan. Aloitus ei vaadi maksutietoja eikä päätyttyään vaihdu automaattisesti tilaukseksi. Kokeile huoletta!

 

_dispatcher.png

Asiantuntijamme ovat apunasi. Vastaamme mielellämme Fivaldiin ja koekäyttöön liittyviin kysymyksiin. 
myynti.software@visma.com
puh. +358 10 7562 984 (8,4snt/min + pvm)

6 000 yritystä käyttää taloushallinnon ohjelmistoa yhdessä tilitoimiston kanssa ja 70 000 suomalaisen yrityksen kirjanpito hoidetaan Visma Fivaldilla.
 

paperitjatalotlogo_crop.png
Kaikki hoituu yhdellä ohjelmistolla

”Ennen Fivaldia meillä oli käytössä kolme eri ohjelmistoa ja silloin totesimme, että näin ei voi jatkua. Tämä on semmoinen ohjelma, joka toimii ja on edullinen."

Björn Lindqvist
Tilitoimisto Paperit & Talot Oy Ab

Hyppy sähköisyyteen onnistui vuodessa

”Meillä nähdään, että paperista kirjanpitoa tulee olemaan vielä pitkään, joten on tärkeää, että manuaalinen kirjaaminen onnistuu tehokkaasti sähköisyyden ohella."

Sanna Uuskoski
Tilitoimisto Profitcount Oy