Visma Fivaldi on kirjanpito-ohjelmisto

Kirjanpito-ohjelma taloushallinnon ammattilaisille

Visma Fivaldi on kirjanpito-ohjelmisto, joka täyttää tilitoimistojen ja pk-yritysten tarpeet

Varaa maksuton esittely

Helppokäyttöinen kirjanpito-ohjelma tilitoimistoille ja pk-yrityksille 

Visma Fivaldi on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen kirjanpidon pilvipalvelu.
Sen avulla hoidat kaikki kirjanpidon tehtävät helposti ja tehokkaasti, niin tilitoimistossa kuin yrityksessäkin – yhdellä ohjelmalla.

Visma Fivaldilla myynti- ja ostotapahtumat siirtyvät kirjanpitoon suoraan reskontrista. Kattavalla ja monipuolisella kirjanpito-ohjelmalla käsittelet myös manuaaliset tositteet nopeasti ja hoidat lakisääteiset kuukausi- ja vuosiraportoinnit ja tilinpäätöksen entistä tehokkaammin. Massa-ajot, toistuva laskutus, automaattinen ostolaskujen hyväksyntä, tiliöintisäännöt ja -ehdotukset nopeuttavat kirjanpidon rutiineja.

 

Automatisoi kirjanpidon rutiinit ja vähennä tositerumbaa

Kaikki tositteet siirtyvät pääkirjatositteina suoraan kirjanpitoon. Myyntilaskut siirtyvät automaattisesti laskun teon jälkeen kirjanpitoon ja myyntireskontraan.  Ostolaskut kirjautuvat tarkastus- ja hyväksyntäprosessin jälkeen automaattisesti kirjanpitoon ja ostoreskontraan.

 

Visma_Fivaldi_pic13.png

 

Visma_Fivaldi_pic14.png

 

Selaile kirjanpitotapahtumia reaaliaikaisesti ja tarkalla tasolla

Voit selailla tositteita ja tapahtumia reaaliaikaisesti, porautuen aina yksittäisten tositteiden kuviin saakka. Voit tarkastella vientejä tositelajeittain, kirjanpitokausittain, tositenumeroittain ja tositeriveittäin.

 

Tositteiden manuaalinen syöttö? Onnistuu!

Monipuolinen kirjanpito-ohjelmisto mahdollistaa automatisoinnin, mutta myös perinteisten tositteiden syötön ohjelmistoon nopeasti ja näppärästi. Voit siis käsitellä pääkirjatositteina myös käteiskuitteja ja ja muistiotositteita. Virheiden sattuessa korjaus käy helposti ja muutokset päivittyvät kirjanpitoon heti.

 

Katso videolta, kuinka helppoa tositteen kirjaus on!

 

Visma_Fivaldi_pic4.png

 

Täytä kirjanpidon viranomaisvaatimukset helposti

Kirjanpidon lakisääteiset raportit, kuten tuloslaskelma, tase, pääkirja ja päiväkirja on helppo muodostaa. Tiedot pysyvät automaattisesti ajan tasalla, joten laadit ja tulostat myös tilinpäätöksen helposti.

 

Hyödynnä tekoälyä ja koneoppimista

Teknologia kehittyy ja Fivaldin avulla taloushallinnon ammattilainen nappaa kehityksestä ilon irti. Fivaldissa ostolaskujen kierrätys hoituu tehokkaasti koneoppivan tiliöintityökalun avulla, joka oppii ehdottamaan tiliöintejä aiempien toimiesi perusteella. Voit tehostaa ostolaskujen käsittelyä entisestään Visma Fivaldiin integroidun FabricAI-tekoälyn avulla.

Robotti_tuotesivu.png

Tutustu Visma Fivaldin kirjanpito-ominaisuuksiin

Varaa esittelyaika ja tutustu monipuoliseen taloushallinnon pilvipalveluun ja sen mainioihin kirjapito-ominaisuuksiin tarkemmin!
Esittely ei edellytä maksutietojen syöttämistä eikä sido sinua mihinkään. 

Varaa esittelyaikasi tästä »

Sujuvaa kirjanpitoa tilitoimistoille ja pk-yrityksille

 

Kirjanpito-ohjelmisto tilitoimistolle

Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinto-ohjelma, johon luottaa jo yli 700 tilitoimistoa kautta maan. 

Tilitoimiston ja asiakkaiden työnjako on helppo järjestää sopivimmalla tavalla: asiakas voi esimerkiksi hoitaa myyntilaskutuksen ja ostolaskujen maksatuksen itse ja tilitoimisto pääkirjanpidon. Moduuleihin perustuva edullinen hinnoittelu takaa, että maksat vain niistä ominaisuuksista, joita tarvitset »

Fivaldin kumppaniohjelma tarjoaa tilitoimistoille rahanarvoisia etuja ja tukea mm. palveluiden paketointiin ja tuoteistamiseen. Lue lisää Fivaldin tilitoimisto-ominaisuuksista! »

taloushallinto_dashboard_678x452.png

 


taloushallinto_raportti_678x452.png

 

Ohjelmisto PK-yrityksen kirjanpitoon

Fivaldi sopii mainiosti myös pk-yritysten kirjanpitoon – jo yli 400 suomalaista yritystä on valinnut Fivaldin yrityksensä taloushallinnon ohjelmaksi. 

Fivaldissa sekä myynti- että ostolaskut siirtyvät automaattisesti reskontrasta kirjanpitoon ja ostolaskut on helppo myös maksaa Fivaldin pankkiyhteyden kautta. Saat käyttöösi monipuoliset ominaisuudet yhdessä paketissa, edullisesti »

Kirjanpidon lisäksi Fivaldin kattavat taloushallinnon ominaisuudet takaavat, että raportointi on helppoa ja ajantasaista. Lue lisää Fivaldin käytöstä pk-yrityksessä »

Monipuolinen kirjanpito-ohjelmisto nopeuttaa töitä

Fivaldin kattavat ominaisuudet takaavat sujuvamman arjen taloushallinnon ammattilaisille, sekä tilitoimistoissa että pk-yrityksissä.

Tutustu Fivaldin kirjanpidon toimintoihin: 

  • Kustannuspaikkakäsittely vyörytyssäännöillä
  • Konekielisen tiliotteen käsittely automaattitiliöinneillä
  • Konekielinen kausiveroilmoituksen lähetys verohallintoon
  • Talousarvioiden siirto – myös Excelistä
  • Tasekirja ja tase-erittelyt
  • Verolomakkeet
  • Liiketapahtuman jaksotus
  • Kirjanpidon tapahtuma- ja minireskontrat
  • Sähköiset viranomaisilmoitukset

Visma_Fivaldi_pic10.png

Visma Fivaldi on Suomen käytetyin taloushallinto-ohjelmisto.
Jo 700 tilitoimistoa käyttää Fivaldia ja 76 000 yrityksen kirjanpito tehdään Fivaldilla.

Varaa esittelyaikasi tästä »

Kokemuksia Visma Fivaldista

Kehitämme Visma Fivaldia jatkuvasti. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy: haluamme, että ohjelmisto on mahdollisimman helppo ja mukava käyttää
sekä tilitoimistoissa että pk-yrityksissä.

hipsut-valkoinen.png

"Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä. Sähköisten ominaisuuksien käyttäminen säästää aikaa sekä asiakkaalta että kirjanpitäjältä, lisäksi kirjanpito on hyvin ajantasaista." - Jukka-Pekka Kiilunen

Yritystoimintaansa kasvattanut Kiilunen Consulting hoitaa Fivaldilla perinteisiä, osasähköisiä ja sähköisiä asiakkaita.

Lue lisää »

hipsut-valkoinen.png

"Asiakkaamme ovat arvostaneet etenkin Visma Fivaldin reaaliaikaisuutta ja yhteiskäyttöisyyttä. Muutos on ollut voimakasta, sillä monet asiakkaamme ovat siirtyneet heti sähköisiksi nähden toimintamallin selkeät edut." - Timo Seppälä

Pohjanmaan Ekonomitoimisto vastaa asiakkaidensa tarpeisiin Fivaldin avulla.

Lue lisää »