Moderni ohjelma kiinteistöhallintaan

Visma Fivaldilla hyödynnät sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvelet asiakkaitasi paremmin.

Pyydä tarjous

Koko talon yhteinen työkalu

Visma Fivaldi on sähköinen kiinteistöhallinnan ohjelmisto, jonka avulla voit tarjota asukkaille parasta palvelua. Se soveltuu niin isännöintiin ja vuokrataloyhtiöille kuin palveluasumiseenkin.

 

Miten Visma Fivaldi helpottaa työtäsi?

communication

Sujuva tiedonkulku

Sinä ja kiinteistön sidosryhmät – isännöitsijästä huoltoon ja asukkaisiin – käytätte samaa järjestelmää. Tallennettu tieto on tietenkin pilvessä, heti kaikkien käytettävissä. Tällaistahan kiinteistön tiedonkulun tulisi olla.
growth

Tehokkuutta automaatiolla

Useita kiinteistöjä, asiakasyhtiöitä ja asukkaita? Enää kaikkia paperitöitä ei tarvitse hoitaa erikseen, vaan voit hoitaa parilla klikkauksella isoja kokonaisuuksia. Ohjelmisto suorittaa automaattisesti rutiinitehtäviä ja säästää näin aikaasi.
heart

Palvelusta kilpailuetu

Kuinka erotut kilpailijoistasi? Sujuva kommunikaatio ja modernit toimintamallit voisivat olla juuri sinun yrityksesi valttikortit. Kun aikaa ei kulu turhaan paperinpyörittelyyn, ehdit panostaa palveluun.
 
 
laptop

Huolettomasti pilvessä

Ohjelma toimii selaimessa, joten käyttäjän koneelle ei tarvitse suorittaa asennuksia tai päivityksiä. Käytön aloittaminen on myös helppoa sekä sinulle että työkavereillesi ja asiakkaillesi.
settings

Aina sopiva hinta

Voit valita nyt tarvitsemasi ominaisuudet ja laajentaa ohjelmistoa tarpeen vaatiessa. Kuukausipohjainen hinnoittelu ei tuota yllätyksiä, joten budjetointi on helppoa. Aloita kevyellä kokonaisuudella, ja laajenna, kun liiketoimintasi kasvaa.
 

Kaikki modernin kiinteistöhallinnan työkalut

Kun kiinteistöön liittyvä informaatio on samassa paikassa, työsi helpottuu. Isännöintiin, huoltoon ja talouteen liittyvät ominaisuudet samassa järjestelmässä takaavat, että kaikkien työ hoituu mutkattomasti. Mitä kattavammat ominaisuudet, sitä enemmän ohjelma säästää aikaa!

Visma Fivaldista löydät kaiken, mitä tarvitset. Ohjelmaa myös kehitetään jatkuvasti, jotta parhaat uudet sovellukset ovat aina käytettävissäsi. Katso alta, mitä toimintoja ohjelmistostamme löytyy.

tools

Hallinnollinen isännöinti

Miten hallinnoit vuokria ja vastikkeita? Jos vastaus on käsin ja yksi kerrallaan, on aika vaihtaa sähköiseen malliin. Visma Fivaldilla muodostat maksuperusteet kaikille yhtiöille kerralla, ja kirjanpidon tapahtumat päivittyvät automaattisesti.

Tekninen isännöinti

Perinteinen mappihuoltokirja on aina väärässä paikassa. Sähköisestä huoltokirjasta kaikki sidosryhmät pääsevät käsiksi ajantasaisiin tietoihin. Valmiista, standardin mukaisesta pohjasta huoltokirja on helppo muokata kiinteistölle sopivaksi.
Katso kaikki toiminnot

Asukasviestintä

Asukasviestintä hoitaa lähes itse itsensä Visma Fivaldin avulla, sillä kukin asukas pääsee helposti käsiksi kiinteistöä koskevaan tietoon. Sinä vastaat enää omaa asiantuntemustasi vaativiin tiedusteluihin.

Arkisto

Arkistointi ei vie aikaasi, sillä ohjelmiston tuottama materiaali arkistoituu automaattisesti. Arkiston selailu on huomattavasti mukavampaa kuin pölyisen paperiarkiston läpikäynti.

Tehokas talousautomaatio

Voit luottaa Visma Fivaldiin taloushallinnon kanssa; ohjelmisto on suunniteltu tekemään kirjanpidosta helppoa. Kulujen kirjaaminen ja seuraaminen onnistuu kätevästi, ja pankkitoiminnot hoituvat järjestelmän pankkiyhteydellä.

Asukasvalinta

Asukkaan valitseminen hoituu yhä parhaiten perinteisesti kasvokkain, mutta paperirumballe voit heittää hyvästit: sähköisen asukasvalinnan kautta voit vastaanottaa vuokrahakemukset, tulostaa vuokrasopimukset ja tehdä vakuusrahapaperit.

Palvelupyynnöt

Asukkaat ja tilojen käyttäjät voivat kirjata palvelupyynnöt järjestelmän kautta. Ei puheluita, tekstiviestejä tai lappusia – sähköinen pyyntö kulkee välittömästi oikeaan osoitteeseen. Järjestelmässä näkyy myös tieto hankkeen edistymisestä.
 

Paketoidut kokonaisratkaisut isännöinnin digiloikkaan »

Visma tarjoaa isännöinnin digitalisoinnin tueksi paketoidut kokonaisratkaisut, joilla varmistetaan tehokkuus isännöinnissä ja helpompi arki taloyhtiössä. Paketit tarjoavat modernit työkalut isännöinnin perusprosessien digitalisointiin ja monikanavaiseen taloyhtiöviestintään sekä kiinteistönpidon ratkaisut suunnitelmalliseen kiinteistön ylläpitoon.

Lue lisää Visman paketoiduista ratkaisuista isännöintiin

 

Uusi palvelukonsepti nosti asiakastyytyväisyyttä

Jo yli 180 isännöintiyritystä on valinnut Visma Fivaldin. Yksi näistä on Colliers Isännöinti Oy, joka halusi vastata nykypäivän asiakkaiden tarpeisiin ottamalla käyttöön sähköiset työkalut ja niiden myötä uuden palvelukonseptin. Idea osoittautui mainioksi: käyttäjien työ tehostui ja asiakkaista tuli tyytyväisempiä.

Tutustu asiakaskertomuksiimme ja tiedät, kuinka ohjelma voisi helpottaa sinunkin yrityksesi arkea.

Visma Fivaldi aitona pilvipalveluna tarjoaa yhtenäisen työkalun liiketoimintamme tueksi.

Lue referenssi

Lisää referenssejä

 

Inspiroivaa lukemista kiinteistöhallinnan osaajalle

Hae kuppi kahvia, lataa maksuton opas ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Miten isännöintiyritys voi kehittää liiketoimintaansa?

Mitä oikeastaan tarkoittaa nykyaikainen isännöinti, mitä se merkitsee käytännössä ja miksi liiketoimintaa kannattaisi kehittää? Vastaukset kaikkiin kysymyksiisi löydät tästä oppaasta.

Lataa opas

Tee viestinnästä vahvuus - opas taloyhtiön viestintään

Mutkaton viestintä voisi olla juuri sinun yrityksesi kilpailuetu. Lue tästä oppaasta, kuinka kehität taloyhtiön viestinnän huipputasolle sähköisten työkalujen avulla.

Lataa opas

6 vinkkiä nykyaikaiseen isännöintiin

Oletko kiinnostunut kehittämään toimintaasi, mutta seuraavaan palaveriin on jo kiire? Lataa tästä pikaistakin pikaisempi kuuden kohdan opas nykyaikaiseen isännöintiin.

Lataa opas
 

Käyttöönotto ja koulutus - tukea asiakkuuden eri vaiheisiin

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja.

Käyttöönoton merkitystä järjestelmää hankittaessa ei kannata vähätellä ja siihen kannattaa valmistautua huolella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Käyttöönoton ohella on tärkeä muistaa myös huolehtia käyttäjien kouluttamisesta ja osaamisen ylläpitämisestä ohjelmistojen kehittyessä.

Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monimuotoisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tarjoamme myös asiakkaillemme maksutta sähköistä käyttötapakartoitusta, jonka avulla on mahdollista varmistaa aika ajoin ohjelmiston käytön tehokkuus ja sen perusteella suunnitella tulevat koulutustarpeet.

Lue lisää käyttöönotosta ja koulutuspalveluista

 

Jäikö kysyttävää?

Alta löydät kiinteistöhallinnan toimiala-asiantuntijoiden yhteystiedot. Tavoitat asiantuntijamme myös numerosta 010 756 2992. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, jolloin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiinteistöhallinnan tiimimme

Jukka Parviainen
Senior Account Manager
jukka.parviainen@visma.com
040 901 5959

 

 Timo Niemi
Senior Account Manager
timo.niemi@visma.com
040 090 1412

 

 Jukka Jyrälä
Senior Account Manager
jukka.jyrala@visma.com
040 719 2806

Ota yhteyttä

Jätä kysymyksesi lomakkeen kautta meille, niin toimiala-asiantuntijamme palaa asiaan mahdollisimman pian.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.