Visma Fivaldi käyttöönotto

Asiantuntijamme auttavat sinua Visma Fivaldin käyttöönotossa ja tukevat sinua tarpeidesi mukaan matkan varrella

Ota yhteyttä

Visma Fivaldin käyttöönotto – valitse sopivin vaihtoehto

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka vaatii taloudellisia ja ajallisia resursseja. Tämän vuoksi järjestelmän käyttöönottoprosessi kannattaa tehdä huolella ja ammattilaisen opastuksella. Asiantuntijoidemme avulla voit valmistautua huolellisesti järjestelmän käyttöönottoon.

Visma Fivaldin käyttöönotto on tehty helpoksi sekä tilitoimistoille että yksittäisille yrityksille. Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monipuolisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla. Voit valita käyttöönoton tueksi joko asiakaskohtaisen käyttöönoton tai Polku Fivaldiin -käyttöönottokoulutuksen.

 

Asiakaskohtainen käyttöönottokoulutus

Asiakaskohtainen käyttöönottokoulutus räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan. Asiakaskohtainen käyttöönottokoulutus sovitaan myyntiprosessin yhteydessä. Voit päättää asiantuntijamme kanssa käyttöönotettavat sovellukset, käyttöönoton laajuuden, koulutettavien henkilöiden määrän, koulutuksen toteutuksen ja aikataulun.

 

Fivaldi_kayttoonotto.png

Polku Fivaldiin -käyttöönottokoulutus

Polku Fivaldiin -koulutus on helppo startti Visma Fivaldin käyttäjäksi ja se toteutetaan itseopiskeluna. Koulutukset suoritetaan etäkoulutuksina käyttöönottovideoita hyödyntäen. Kurssimuotoinen Polku Fivaldiin -käyttöönotto koostuu webinaareista ja videoista. Voit käydä koulutukset läpi omassa tahdissa. Polku Fivaldiin -käyttöönottokoulutukset sisältävät kolme eri vaihtoehtoa, joista voit valita juuri sinulle sopivat koulutuskokonaisuudet: 

  • Koulutuspaketti 1. Visma Fivaldin perusteet, kirjanpito ja pankkiyhteys sekä aineistokonversion käyttö
  • Koulutuspaketti 2. Visma Fivaldi laskutus, reskontrat, ostolaskujen kierrätys sekä sähköisen arkiston käyttö
  • Koulutuspaketti 3. Visma Fivaldin Payroll-palkanlaskennan perusteet

Polku Fivaldiin -käyttöönottokoulutuksen yhteydessä saat ilmaiseksi käyttöösi Visma Talent -oppimisympäristön vuodeksi. Jatko- ja syventävät koulutukset tarjotaan Visma Talentin webinaareina ja videoina.