Visma Fivaldi käyttöönotto, koulutus ja tuki

Asiantuntijoidemme avulla saat apua Visma Fivaldin käyttöönottoon sekä tukipalvelut ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä juuri sinulle sopivalla tavalla.

Ota yhteyttä

Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka vaatii taloudellisia ja ajallisia resursseja. Tämän vuoksi järjestelmän käyttöönottoprosesseja ei tulisi laiminlyödä. Asiantuntijoidemme avulla voit valmistautua huolellisesti järjestelmän käyttöönottoon. 

Autamme sinut alkuun ohjelmiston käytön kanssa ja monipuolisten koulutuspalveluiden avulla varmistamme, että saat tukea ohjelmiston käyttöön juuri sinulle sopivalla tavalla. Koulutuspalvelut tarjoavat palveluita käyttäjien kouluttamiseen ja osaamisen ylläpitämiseen myös ohjelmiston kehittyessä. Monipuoliset sovellustuen kanavat ovat apunasi järjestelmään liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.

Visma Fivaldi käyttöönotto - monipuoliset vaihtoehdot

Visma Fivaldin käyttöönotto on tehty helpoksi tilitoimistoille sekä yksittäiselle yrityksille. Voit valita käyttöönoton tueksi joko asiakaskohtaisen käyttöönoton tai Polku Fivaldiin käyttöönottokoulutuksen.

 

Visma Fivaldi koulutus - pysy ajan tasalla

Visma Fivaldi sovellustuki - apunasi veloituksetta