Visma Fivaldissa on käynnissä sen historian suurin uudistus

Tavoitteenamme on tehdä Fivaldista paras mahdollinen taloushallinnon työkalu tilitoimistolle sekä perinteisten että sähköisten asiakkuuksien hoitamiseen.

Viime vuonna Fivaldi sai uudet ja modernit rajapinnat, jotka mahdollistavat saumattoman yhteiskäytön esimerkiksi muiden raportointi- tai toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. Samalla vuonna 2020 julkaistu Myynninhallinta laajentui Saatavienhallinta-sovelluksella, jossa avoimien saatavien tarkastelu ja maksumuistutusten hallinnointi on helppoa. 

Kevään 2022 aikana kaikki Fivaldin sovellukset siirtyvät selainkäyttöisiksi ja saavat uuden, raikkaan ulkoasun.

 

Juhlimme Fivaldin uudistusta ja tarjoamme nyt sinulle maksutta sekä käyttöönoton että kaksi ensimmäistä kuukautta!

Ota yhteyttä ja hyödynnä etu

Etu on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja koskee taloushallinnon sovelluksien kuukausi- ja avausmaksua (arvo 160 €) sekä kurssimuotoista käyttöönottoa (arvo 500 €). Kampanja on voimassa 30.6.2022 asti. Etu astuu voimaan tilaushetkestä ja koskee täysiä kalenterikuukausia.

Miksi jo yli 700 suomalaista tilitoimistoa on valinnut Visma Fivaldin?

Fivaldi on ohjelma tilitoimistolle, joka haluaa tehostaa toimintaansa sekä palvella kaikenlaisia asiakkaita – niin sähköisiä, osasähköisiä kuin mappiasiakkaita – ja hoitaa ne fiksusti samassa ohjelmassa. Fivaldin avulla voit sähköistää asiakkaiden taloushallintoa juuri heille sopivassa tahdissa.


Kehitetty erityisesti tilitoimistojen tarpeisiin

Visma Fivaldi tekee tilitoimiston työstä sujuvampaa ja taipuu joustavasti erilaisten asiakkaiden taloushallinnon hoitamiseen. Ohjelman avulla automatisoit rutiinitöitä sekä vapautat aikaa asiakkaiden palvelemiseen ja lisäarvon tuottamiseen.

Kevätkampanja_tilitoimistojen tarpeisiin_678x542.png

Kevätkampanja_Hinnoittelu_678x542.png


Selkeä ja edullinen hinnoittelu

Fivaldin hinta perustuu käyttäjätunnuksiin ja käytössäsi oleviin sovelluksiin, joita voit lisätä joustavasti tarpeidesi mukaan. Fivaldi on edullinen taloushallinto-ohjelma sekä tilitoimistoille että asiakasyrityksille – voit helposti paketoida sen osaksi tilitoimistopalveluitasi.


Kumppaniohjelma apunasi

Fivaldin maksuton kumppaniohjelma auttaa asiakkaiden sähköistämisessä ja asiakkuuksien kehittämisessä. Tuomalla asiakkaita Fivaldiin säästät ohjelmistokustannuksissa. Kumppaniohjelman avulla teet ohjelmistosta luontevan osan tilitoimistosi liiketoimintaa.

Kevätkampanja_Kumppaniohjelma_678x542.png

peukku.png


“Fivaldin avulla hoituvat sekä sähköiset, osasähköiset että perinteiset asiakkuudet. Fivaldi on kokonaisuudessaan tehokas järjestelmä."


Jukka-Pekka Kiilunen, Kiilunen Consulting