Selkästi hinnoiteltu taloushallinto-ohjelma pk-yrityksille

Visma Fivaldi taloushallinto-ohjelman hinta

Fivaldilla hoidat pk-yrityksen taloushallinnon ja kirjanpidon joko itse tai tilitoimistokumppanin kanssa

Tutustu Fivaldin hintaan »

Fivaldi taloushallinto-ohjelman hinta yritykselle

Monipuolinen ja kehittyvä taloushallinnonjärjestelmä Visma Fivaldi on mainio valinta riippumatta siitä, hoidatko taloushallinnon itse tai yhdessä tilitoimistokumppanin kanssa. 

Paketti, jolla hoidat yrityksesi koko kirjanpidon ja taloushallinnon on varma valinta – hinta on kiinteä, etkä maksa esimerkiksi käsitellyistä tositteista erikseen.
Voit myös ulkoistaa yrityksesi taloushallinnon osaavalle tilitoimistokumppanille, Fivaldi mahdollistaa joustavan työnjaon. Tutustu vaihtoehtoihin ja Fivaldin hintaan!

 

Hoida taloushallinto itse 

Fivaldilla hoidat yrityksesi koko taloushallinnon – et siis tarvitse montaa järjestelmää, vaan hoidat tehokkaasti laskutuksen (myös verkkolaskut!), saatavienhallinnan, ostolaskujen käsittelyn, kirjanpidon ja raportoinnin yhdellä ohjelmalla. Lisäksi voit hoitaa useamman omistamasi yrityksen kirjanpidon samalla paketilla. Saat käyttöösi monipuoliset ominaisuudet yhdessä paketissa, edullisesti.

Täydellinen taloushallintopaketti pk-yritykselle
145 €/kk

 • 1 käyttäjä (lisäkäyttäjiä alk. 8,50 €)
 • Kirjanpito
 • Palkanlaskenta
 • Myyntilaskutus ja ostolaskut
 • Maksuliikenne ja pankkiyhteys
 • Tilaustenkäsittely ja lähetystenseuranta
 • Raportointi
 • Konsernimääritykset

 Ota yhteyttä! »

Asiantuntijamme ovat apunasi mikäli paketti ei sovellu täysin tarpeisiisi tai jos haluat kuulla lisää hinnoittelusta. Kartoitetaan tarpeesi, ota yhteyttä! »

Hoida taloushallinto yhdessä tilitoimiston kanssa

Käyttämällä yhteistä järjestelmää sinä ja tilitoimistokumppanisi voitte käyttää ja kirjata tietoja yhteiseen järjestelmään samaan aikaan, eikä sinun tarvitse toimittaa tositteita tilitoimistoon erikseen. Sähköisyys tuo työskentelyyn joustavuutta, kun vastuut voidaan jakaa halutulla tavalla.

Ota käyttöön juuri sinua hyödyttävät sähköisen taloushallinnon ominaisuudet, kuten:

 • Ostolaskujen hallinta
 • Myyntilaskutus
 • Sähköinen raportointi

Kysy lisätietoja! »

Tilitoimisto hinnoittelee usein ohjelmiston osana kokonaispalveluaan. Mikäli etsit Visma Fivaldia käyttävää tilitoimistoa, autamme sinua mielellään löytämään osaavan kumppanin. Ota yhteyttä! »

Usein kysytyt kysymykset PK-yrityksen taloushallinto-ohjelman hinnoittelusta – Visma Fivaldi

Yli 400 yritystä on valinnut Visma Fivaldin taloushallinnon järjestelmäkseen ja lähes 8000 yritystä käyttää Fivaldia yhdessä tilitoimiston kanssa

Halutko tutustua järjestelmään? Kokeile Fivaldia maksutta, kaikessa rauhassa!
Kokeiluympäristössä pääset testaamaan ohjelmiston monipuolisia toiminnallisuuksia 14 päivän ajan.

Kokeile maksutta! »

Taloushallinnon pilvipalvelu, joka kasvaa yrityksesi kanssa

Visma Fivaldi on kehittyvä taloushallinto-ohjelma yrityksille, jotka hoitavat taloushallintoa ja kirjanpitoa sähköisesti joko itse tai yhteistyössä tilitoimiston kanssa. Taloushallinnon sähköistäminen mahdollistaa työn tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta ja tarjoaa mittavasti muitakin hyötyjä:

 

64_absence.png

 

64_report_hours.png

 

64_HR2.png

 

64_web_network.png

Automaatiot nopeuttavat arkea ja saavat rutiinit sujumaan. Fivaldi käyttää koneoppimista ja tekoälyä, jotka tehostavat mm. ostolaskujen kierrätystä. Tutustu Fivaldin automaatioihin »

 

Ajantasainen raportointi helpottaa päätöksentekoa. Fivaldin avulla reskontrat ovat jatkuvasti ajan tasalla ja mm. avointen laskujen tilanne on tarkistettavissa reaaliaikaisesti. Ohjelmasta on helppo ajaa myös raportteja yrityksen johdon tarpeisiin. Tutustu Fivaldin raportointiin »

 

Yhteistyö tilitoimiston kanssa. Yrityksesi taloushallinto on järkevää ulkoistaa tilitoimistolle, kun tarvitset apua muun muassa yrityksesi kirjanpidon ja palkanlaskennan hoitamiseen. Visma Fivaldi on sähköinen taloushallinnon pilvipalvelu, joka toimii tilitoimistokumppanisi ja yrityksesi yhteisenä taloushallinnon ohjelmistona. Tutustu ulkoistamiseen »

 

Peruspakettia laajentavat lisäarvopalvelut tuovat taloushallintoon entistäkin enemmän tehoa. Lue lisää Fivaldin lisäarvoratkaisuista »

 • Logistiikka-paketti sisältää varastonhallinnan, ostotilaukset sekä csv-rajapinnat
 • Yrityksesi työajanseuranta hoituu Visma Entryllä
 • Matka- ja kululaskut teet kätevästi Visma.net Expensellä

 Vinkkejä sopivan ohjelmiston etsijälle

Kaipaatko lisätietoa taloushallinto-ohjelman valinnan ja hankinnan tueksi? Tutustu maksuttomiin materiaaleihin!