EcoEasy ja Visma Fivaldi toimivat saumattomasti yhdessä

Pohjanmaan Ekonomitoimisto käyttää raportointiohjelma EcoEasya yhdessä Visma Fivaldin kanssa. Lue tilitoimiston kokemuksia ohjelmistojen yhteiskäytöstä.

Etsitkö samanlaista ratkaisua? Kysy lisää!

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisia kirjanpitopalveluita. Valtakunnallisesti yritys toimii myös sähköisen taloushallinnon ja yritysneuvontapalveluiden saralla. Yritys työllistää lähes 40 alan ammattilaista Seinäjoen, Kurikan, Lapuan ja Alavuden konttoreissa.

Helppolukuiset raportit toimivat talouslukujen tulkkina

Pohjanmaan Ekonomitoimisto on käyttänyt raportointiohjelma EcoEasya muutaman vuoden ajan. Tilitoimisto arvostaa järjestelmässä erityisesti sen nopeaa käyttöönottoa ja ketterää käytettävyyttä. Yrityksen myynti- ja kehitysjohtaja Timo Seppälä kertoo, että EcoEasyn avulla he kykenevät tuottamaan loppuasiakkailleen lisäarvoa, kustannuksia nostamatta.

—Voimme tarjota asiakkaillemme visuaalisesti ja graafisesti helppolukuisia raportteja, joista käy ilmi tärkeimmät seikat lyhyelläkin vilkaisulla. EcoEasyn avulla olemme voineet nostaa asiakasraportointimme tasoa, Seppälä kertoo.

EcoEasy tarjoaa talousasioista päättäville henkilöille laajan tietomäärän tiiviissä paketissa. Järjestelmä tarjoaa kattavia palveluita kohtuullisella hinnalla niille, jotka haluavat seurata talouslukuja aktiivisesti. Kun tieto on relevanttia, aikaa ei mene turhien numeroiden pyörittelyyn tai miettimiseen. Talouslukujen tarkastaminen onnistuu yhdellä vilkaisulla puhelimen sovelluksen kautta.

—Kun asiakkaamme ovat tottuneet käyttämään järjestelmää, monille on tullut siitä päivittäinen työkalu. Eräskin asiakkaamme halusi kirjanpito-ohjelmaa vaihtaessaan vielä erikseen varmistaa, että EcoEasy toimii myös siinä, Seppälä sanoo.

EcoEasy valvoo kirjanpitäjän puolesta 

EcoEasyn valvomo on työkalu, joka seuraa automaattisesti asiakkaiden tärkeimpiä tunnuslukuja ja hälyttää, jos luvuissa ilmenee poikkeamia. Valvomo tuo kirjanpitäjälle sekä työ- että mielenrauhaa hoitamalla lukujen tarkkailun hänen puolestaan.

—Tilitoimiston arjessa ei ole ylimääräistä aikaa. Valvomosta näemme yhdellä vilkaisulla, miten meidän asiakkaillamme menee. Lisäksi automatisoitu hälytysjärjestelmä auttaa hallitsemaan useiden asiakkaiden kokonaisuutta paremmin.

EcoEasy ja Visma Fivaldi toimivat saumattomasti yhdessä

Pohjanmaan Ekonomitoimisto käyttää EcoEasya yhdessä Visma Fivaldin kanssa. Seppälä nostaa esille saumattoman integraation ja erityisen nopean käyttöönoton. Jos asiakkaalla on käytössä automaattipäivitys, Fivaldi siirtää tasaisin väliajoin tietoa EcoEasyyn ja näin asiakas pystyy seuraamaan taloustietoja reaaliaikaisesti.

—Automaattisesti hoituva järjestelmien integraatio on todella nopeaa. Tiedot siirtyvät yhdellä napin painalluksella ja suuretkin tietomäärät voidaan siirtää Fivaldista EcoEasyyn helposti. Käyttöönotto ei vie turhaa aikaa. Asiakaskohtaisten parametrien muuttaminen on tehty helpoksi ja raporteista saadaan asiakkaalle optimoituja kokonaisuuksia yksinkertaisella tavalla.

Asiakas: Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy

Visma-ratkaisu: Visma Fivaldi

Haaste: EcoEasyn käyttö ulkopuolisessa taloushallintojärjestelmässä.

Ratkaisu: EcoEasyn saumaton integraatio ja nopea käyttöönotto Visma Fivaldin kanssa.

Hyödyt: Automaattisesti hoituva järjestelmien integraatio on nopea. Suuretkin tietomäärät voidaan siirtää Fivaldista EcoEasyyn helposti. Asiakas pystyy seuraamaan taloustietoja reaaliaikaisesti

Tutustu Visma Fivaldiin