logo Rantalainen logo JHL  liana_logo.png 

 Tilitoimistoasiakkaiden kokemuksia

 

Fantasy Accounts Logo Vaaka CMYK.jpg


"Fivaldin suurin hyöty on se, että voin automatisoida asioita ja työnteko nopeutuu todella paljon. Tykkään siitä, että pystyn tekemään Fivaldilla paperista ja sähköistä kirjanpitoa sekä kaikkea siltä väliltä."

Annariina Liljeström
Fantasy Accounts Oy

 

Vaihto Tikonista Visma Fivaldiin mahdollistaa joustavat palvelut tilitoimiston erilaisille asiakkaille

"Kyselimme alueen muilta yrittäjiltä suosituksia ja puskaradio lauloi Visma Fivaldin puolesta.  Hyvänä puolena esille nousi se, että ohjelmistolla pystyy tekemään täysin paperista tai täysin sähköistä kirjanpitoa ja kaikkea siltä väliltä. Tämä mahdollistaa asiakkaiden palvelun yhdellä ohjelmalla ja sähköistäminen käy helposti saman ohjelman sisällä. Toiseksi erottautumistekijäksi nousi laskutusmalli, joka kulkee tilitoimiston kautta. Ohjelmistotalo ei siis laskuta suoraan tilitoimiston asiakkaita."

Tiina Joensivu & Tarja Montonen
Tilitoimisto Elma Oy

Lue lisää

 

Viime vuonna laskutukseen meni päivä viikossa, nyt vajaa tunti

”Halusin antaa asiakkailleni vaihtoehdon sähköistyä, luomalla toimintaympäristön, johon on helppo päästä mukaan ilman suuria ohjelmistoinvestointeja tai päiviä kestäviä kalliita koulutuksia. Kynnys asiakkaalle on tehty todella matalaksi. Visma Fivaldista löytyy lisäksi paljon muutakin kuin perinteiset talouspuolen ominaisuudet. Löytyy apua arkistointiin, asiakkuuksien ja varastojen hallintaa ja moneen muuhun."

Irma Laitinen
Talouspalvelut Helmitaulu Oy

Lue lisää


Yritysasiakkaiden kokemuksia