Visma Fivaldi - ajankohtaista

Löydät sivuilta uutisia Visma Fivaldin tuotekehityksestä sekä ajankohtaisia artikkeleita, blogeja, oppaita ja videoita

Ota yhteyttä

Visma Fivaldia kehitetään jatkuvasti

Panostamme Visma Fivaldin tuotekehityksessä moderniin teknologiaan ja tietoturvaan. Varaudumme ajoissa myös lakisääteisiin muutoksiin tekemällä aktiivisesti yhteistyötä eri tahojen ja viranomaisten kanssa. Muun muassa kaikki GDPR:ään ja Tulorekisteriin liittyvät vaatimukset on huomioitu ja Fivaldiin on tehty myös valmiudet tulevaan EU:n verkkolaskudirektiivin mukaiseen verkkolaskutukseen (Finvoice 3.0.).
Tutustu Visma Fivaldin tuotekehityksen Roadmappiin ja ohjelmiston uusimpiin ominaisuuksiin!

Fivaldi_Roadmap_25.6.20.png

Olemme julkaisseet vuoden 2020 ensimmäisellä vuosipuoliskolla paljon uusia toiminnallisuuksia ohjelmistoon. Olemme kevään aikana kehittäneet asiakkaiden päivittäistä toimintaa tehostavia ja helpottavia toimintoja, muun muassa paljon kiitosta saaneen uuden myyntilaskutuksen, joka on uusi tehokas ja helppo tapa tehdä laskuja Visma Fivaldissa. Kehitys jatkuu aktiivisena ja tulemme julkaisemaan kehityksen suuntaviivoja tällä sivulla säännöllisesti.

Blogikirjoitus: Vuosi 2020 tuo Visma Fivaldin asiakkaan taskuun – mitä muita uudistuksia on tulossa? Tutustu! »

06/2019 Ostolaskujen käsittely uudistui kesäkuussa uudella helppokäyttöisellä maksatustoiminnolla. Visma Fivaldin uudistus jatkuu monella rintamalla mm. myyntilaskutuksen ja palkanlaskennan uudistuksilla.

04/2019 Visma Fivaldin ostolaskujen käsittelyyn on julkaistu älykkäät tiliöintiehdotukset -toiminto, joka hyödyntää koneoppimista ja tekoälyä. Ohjelmisto oppii tekemiesi tiliöintien perusteella ja nopeuttaa tiliöintityötä merkittävästi. Toiminnallisuus on käytettävissä suoraan ohjelmistossa ilman erillistä maksua.

Käytännölliset oppaat taloushallinnon ammattilaisille

 

 Visma Suunnasta löydät inspiroivia artikkeleita, blogeja, oppaita ja videoita liiketoimintasi tueksi.

Siirry Visma Suuntaan

Tutustu tuoreimpiin sisältöihin